Įkraunama...
Įkraunama...

Victoria Secret

Sena tema

Perkame cia:
www.victoriassecret.com

Trumpa info naujokems smile.gif
Perkame arba per internetiniu parduotuviu tarpininkes, kurias rasite cia, arba uzsisakinejame pacios tiesiogiai is internetinio puslapio. Uzsisakinejant is tarpininkiu, visas salygas rasite ju temose. Pliusas - nereikia moketi PVM ir muito mokesciu. Perkant pacioms - atejus siuntiniui, paste reikes susimoketi PVM ir, jei suma virsija 150EUR, dar ir muito mokescius. Siuntimo i LT (ar kita sali) kaina priklauso nuo uzsakymo sumos, ikainius rasite ČIA

SM FORUMIECIU REALIOS VS RUBU FOTO

RUSU FORUMAS SU REALIOMIS VS RUBU FOTO

user posted image

MALONAUS BENDRAVIMO IR SĖKMINGŲ PIRKINIŲ bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo linamog: 01 gruodžio 2010 - 15:05
Ar klostai sitos neissisedi? g.gif
user posted image
Atsakyti
Labas, mergaitės prašau pagalbos 4u.gif
Kokio dydžio man reiktų šitos suknelės, jei per krūtinę 92 cm, per liemenį 79 cm, per klubus 95 cm
http://www.victorias...name=vsdWrapper

Ačiū 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zuike_puike: 01 gruodžio 2010 - 20:31
QUOTE(zuike_puike @ 2010 12 01, 21:28)
Labas, mergaitės prašau pagalbos  4u.gif
Kokio dydžio man reiktų šitos suknelės, jei per krūtinę 92 cm, per liemenį 79 cm, per klubus 95 cm
http://www.victorias...name=vsdWrapper

Ačiū  4u.gif  4u.gif  4u.gif

Hmm.. Per krūtinės apimtis jum reikėtų M dydžio, per liemens apimtis L dydžio, o per klūbų S dydžio. Bet viskas labai priklauso nuo jūsų ūgio. Koks jūsų ūgis?
Taip tai galbūt imčiau L dydį, bet va tas gali būti baisu, kad po to ties krūtine ir klubais nebūtų per didelė. unsure.gif

O taip suknelė tai labai graži. wub.gif smile.gif
Atsakyti
Zuike, M dydzio jums reikia.
Atsakyti
Mergaites,o si suknute nebus tokia permatoma.Ta prasme ant tiek plona,kad sviesis.Turi gilfiuka viena,tai toks plonas,permatomas
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Agnesun @ 2010 12 01, 21:37)
Hmm.. Per krūtinės apimtis jum reikėtų M dydžio, per liemens apimtis L dydžio, o per klūbų S dydžio. Bet viskas labai priklauso nuo jūsų ūgio. Koks jūsų ūgis?
Taip tai galbūt imčiau L dydį, bet va tas gali būti baisu, kad po to ties krūtine ir klubais nebūtų per didelė.  unsure.gif

O taip suknelė tai labai graži.  wub.gif  smile.gif

Jau tiktai ne schmoll.gif L dydį, tikrai užteks ir M g.gif
Atsakyti
QUOTE(Agnesun @ 2010 12 01, 20:37)
Taip tai galbūt imčiau L dydį, bet va tas gali būti baisu, kad po to ties krūtine ir klubais nebūtų per didelė.  unsure.gif

O taip suknelė tai labai graži.  wub.gif  smile.gif

Mano ūgis 173 cm. Aš turiu kelias maikes S dydžio, tai tokios ant ribos. O va dėl suknutės suabejojau... g.gif Kažkaip apie L dydį, tai net negalvojau schmoll.gif
O nuolaida čia jau gera jai padaryta ar būna ir didesnių? blush2.gif
Atsakyti
M tikrai mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(zuike_puike @ 2010 12 01, 23:21)
O nuolaida čia jau gera jai padaryta ar būna ir didesnių?  blush2.gif

Tikrai buna didesniu. Aisku, ne visiems modeliams. Bet as uz tokia kaina nepirkciau.
Atsakyti
Man grazi sita, kaip ir noreciau, bet nelabai suprantu koki liemenuka reiktu po ja detis

user posted image
Atsakyti
QUOTE(DiJuKe* @ 2010 12 02, 09:05)
Man grazi sita, kaip ir noreciau, bet nelabai suprantu koki liemenuka reiktu po ja detis

Arba lipdomi kauseliai, arba liemenele, kurios kauselius jungia permatoma juostele. Bet bent jau mano turimos juostele butu per trumpa tam gipiuriniam tarpui.
Atsakyti