Įkraunama...
Įkraunama...

Victoria Secret

QUOTE(DiJuKe* @ 2010 12 02, 10:05)
Man grazi sita, kaip ir noreciau, bet nelabai suprantu koki liemenuka reiktu po ja detis

user posted image

as tokia turiu ir man nepatinka unsure.gif Ant modelio viskas gerai atrodo, bet kai as uzsidedu tai tas gipiuras graziai apsitempia, o medziaga sonuose kabo doh.gif
Atsakyti
O as esu labai patenkinta siuo pirkiniu... labai silta, patogu ir bendradarbes alpsta is pavydo biggrin.gif mane kad pati mezgiau smile.gif))
user posted image
Atsakyti
Maciau sita parduoda, o ar ji melyna visa ar su baltu? nesuprantu ar mergina cia pasivilkusi kokia palaidine po apacia ar ne? rasiau paradvejai bet neatraso ax.gif
user posted image
gal kuri turit?
Atsakyti
QUOTE(NeNuorama` @ 2010 12 02, 22:37)
O as esu labai patenkinta siuo pirkiniu... labai silta, patogu ir bendradarbes alpsta is pavydo biggrin.gif mane kad pati mezgiau smile.gif))

o kaip su dydziu sio megztinio?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vitulka: 03 gruodžio 2010 - 21:33
QUOTE(B.r.i.u.n.e.t.e @ 2010 12 03, 14:04)
o kaip su dydziu sio megztinio?

as emiau S, tai man labai gerai, nei per daug laisvas, nei per daug aptemptas. visus bukle megztukus perku S. (krutine pas mane 34B, o per juosmeni 76 cm)
Atsakyti
QUOTE(wife @ 2010 12 03, 11:39)
Maciau sita parduoda, o ar ji melyna visa ar su baltu? nesuprantu ar mergina cia pasivilkusi kokia palaidine po apacia ar ne? rasiau paradvejai bet neatraso ax.gif

gal kuri turit?

Balta yra paprasciausia maikute - cia po apacia uzvilkta (atskirai parduodama, ne komplektukas). O sita melyna bliuskyte yra tik tokia, kiek tos melynos matosi (t.y. vienspalve). Turekit omeny (nors jau tmeoj rasyta kazkada buvo), kad cia tik bliuskyte su kapisonu, o ne bliuzonas. Medziagyte labai plona.
Atsakyti
QUOTE(wife @ 2010 12 03, 11:39)
http://media.victori...V271876_C60.jpg
gal kuri turit?

kaip ir minejo, cia maikute po apacia.. as turiu tik juodos spalvos su balta juostele ir dar sortukus isigijau i komplekta, man labai patinka.. medziaga plona, tikrai ne ziemai, daugiau kaip maikute...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vitulka: 05 gruodžio 2010 - 17:56
QUOTE(LUKASNOJUS @ 2010 11 24, 22:28)
Siandien gavau sia suknele
user posted image
Esu patenkinta,su mano 175 cm ugiu ji trumpa bet as megstu trumpas, ilgis man panasiai kaip ant manekenes.Persisviecia siek tiek , bet man tai netrukdo.Dydis sakyciau gal siek tiek i mazesne puse, emiau S tai noretusi siek tiek didesnes.

As irgi sia suknyte ka tik gavau, tik ruda smile.gif Emiau S dydi, tai per krutine laisvoka, per klubus ok..Ilgis (su mano 170) - iki puses slaunu. Idomu, kaip butu XS dydis..ar su savo 85/70/95 ilisciau... g.gif
Atsakyti
Gal kuri turite tokią suknutę-tuniką? Ar ji patogi? Ar dydis atitinka?
user posted image
Atsakyti
QUOTE(*Radvileee @ 2010 12 04, 22:20)
Gal kuri turite tokią suknutę-tuniką? Ar ji patogi? Ar dydis atitinka?

Man teke ja matuotis, bet jau gerai visko nepamenu. Man rodos per ismezgimus persisviecia.... g.gif Ir dar nesu tikra del to ar eina ant peciu nesiot. O va tiap nuo peciu nepatogu bent man buvo.
Atsakyti
QUOTE(shopingas @ 2010 12 03, 19:48)
Balta yra paprasciausia maikute - cia po apacia uzvilkta (atskirai parduodama, ne komplektukas). O sita melyna bliuskyte yra tik tokia, kiek tos melynos matosi (t.y. vienspalve). Turekit omeny (nors jau tmeoj rasyta kazkada buvo), kad cia tik bliuskyte su kapisonu, o ne bliuzonas. Medziagyte labai plona.

aciu uz info 4u.gif
Atsakyti
Ar atitinka dydi sitas?
user posted image
jei nesioju s ar i xs itilpciau ax.gif
Atsakyti