Įkraunama...
Įkraunama...

Breketai 32 tema :)

Na mano atveju po 3 savaičių kažko tikėtis būtų per daug naivu biggrin.gif
Realiai kažkokių rimtesių judėjimų tikiuosi po pirmojo paveržimo (sausio gale doh.gif ).
Na bet dar pradžių pradžia
Atsakyti
Merginos, duokit man prisijungimus į fotki.. ax.gif Vis dar nenusprendžiu kokius susidėti breketus, reikia nuotraukų, pavyzdukų, o ne klinikėlių puslapiuose šypsenų galerijų.. sad.gif
Atsakyti
QUOTE(Mingin @ 2010 12 03, 23:42)
Merginos, duokit man prisijungimus į fotki..  ax.gif Vis dar nenusprendžiu kokius susidėti breketus, reikia nuotraukų, pavyzdukų, o ne klinikėlių puslapiuose šypsenų galerijų..  sad.gif

Visagalis google parodo visokiausių nuotrakų. Ne tik klinikų, bet ir buitiškų visokiasių 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Esha @ 2010 12 03, 23:45)
Visagalis google parodo visokiausių nuotrakų. Ne tik klinikų, bet ir buitiškų visokiasių  4u.gif

google gali rasti senbuviu visu beveik dantukus biggrin.gif mano, svajos, natales ir smilses tai tikrai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Bon_Bon. @ 2010 12 03, 22:27)
Vadinasi man nesivaidena  smile.gif

tikrai tau nesivaidena. bigsmile.gif thumbup.gif
paziurejau tavo fotkes,zinok nesimato kad pas tave tragiskas sukandimas, pvz pas mane kai pilnai sukasdavau dantukus virsutinai beveik uzdengdavo apatinius, o pas tave apatiniai dantukai matos. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(natale @ 2010 12 04, 12:21)
tikrai tau nesivaidena.  bigsmile.gif  thumbup.gif
paziurejau tavo fotkes,zinok nesimato kad pas tave tragiskas sukandimas, pvz pas mane kai pilnai sukasdavau dantukus virsutinai beveik uzdengdavo apatinius, o pas tave apatiniai dantukai matos.  smile.gif

As ten tik taip sukandus, nes patogiau issisiept, kad dantukai matytusi blush2.gif O siaip tarp dantu galiu visa pirsta ikist, dabar dar kai lankas mazdaug issitiesino tas tarpas dar didesnis pasidare doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Bon_Bon. @ 2010 12 04, 11:36)
As ten tik taip sukandus, nes patogiau issisiept, kad dantukai matytusi blush2.gif O siaip tarp dantu galiu visa pirsta ikist, dabar dar kai lankas mazdaug issitiesino tas tarpas dar didesnis pasidare doh.gif

aaa,aisku.man irgi tas pats buvo doh.gif o dabr kai sakandis pasitaise, jau nebeatsimenu kaip istirkuju buvo. atrodo visa gyvenima toks geras ir buvo biggrin.gif
Atsakyti
Aš tai pastebėjau, kad dabar kai nešioju elastikus (nuo viršutinių krūminių, iki apatinių ilčių), kalbant žiauriai kaupiasi seilės doh.gif kalbu kalbu, ir žiūriu kad jau apsiseiliojus visa doh.gif o apie naktį tai net nešneku, atsibundu tai pagalvė visa šlapia būna doh.gif nežinau, gal čia dėl to, kad kai užsidedu elastikus negaliu normaliai dantų sukąst ir būnu prasižiojus šiek tiek.. nu bet esmė kad didelis diskomfortas man su jais doh.gif
Atsakyti
o man su tom plokstelem irgi biski diskomfortas, nes su jom irgi normaliai nesukandu dantu, nes gi tos plasmases sluoksnis eina is visu pusiu aplink dantis... nu bet kaip nors priprasiu ax.gif
Atsakyti
Ai, aš tai jau nuo pat pradžių, kai gavau plokštelę apačion, seilėjuos.;/ naktį nesmagu, kai rankovės drėgnos būna, pagalvę tai apverčiu ir viskas ok.
Atsakyti
Atgal į vaikystę biggrin.gif reiks tuoj seilinukus pirkt...
Atsakyti
QUOTE(beprotiskai_fantastiska @ 2010 12 04, 13:50)
Atgal į vaikystę  biggrin.gif reiks tuoj seilinukus pirkt...

Tik i darba pasiimt nepamirsk lotuliukas.gif

Norejau paklaust kai turim tuos mazus sepetelius tarpdanciams valyt, tai maciau kad yra tokie panasus tik guminiai, ar jie irgi skirti tarpdanciams? nebus taip kad prastai isvalo? gal kuri bandet? ar geriau prikti tuos su mazais seriukais?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Emukas21: 04 gruodžio 2010 - 13:21