Įkraunama...
Įkraunama...

Breketai 32 tema :)

QUOTE(aistuliaa @ 2010 12 09, 15:59)
Taip  biggrin.gif  tu kaip supratau irgi? Kelintą?

Aš 17.15, a tu? smile.gif

QUOTE(Waddiwasi @ 2010 12 09, 16:44)
Tai man dantų, kad ir nebeskauda, mandarino sukramtyt negaliu. Traškučius, snikerius visokius kramtau lengvai, bet mandariną nemalonu kažkaip, kabinas jie man už breketų ir su pirštais atplėšt turiu biggrin.gif

O aš mandarinus šiandien kad kapoju, nu kaaaaip skanu man jie ir nelenda lyg ir bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(blaze @ 2010 12 09, 16:56)
Aš 17.15, a tu? smile.gif

14.40 lyg, kažkaip panašiai, tai nesusitiksim biggrin.gif
Atsakyti
As gal ir nevisai i tema, bet kaip manot, jos dantukai naturalus? Nes man tai labai grazi sypsena wub.gif tik abejoju ar naturali g.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Bon_Bon. @ 2010 12 09, 19:50)
As gal ir nevisai i tema, bet kaip manot, jos dantukai naturalus? Nes man tai labai grazi sypsena wub.gif tik abejoju ar naturali  g.gif

Ta prasme naturalus???? blink.gif Ar sustatyti ar tikri? Nu neabejoju kad tikri ir naturalus biggrin.gif net matau kad priekinio apacia patrupejus biski...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo beprotiskai_fantastiska: 09 gruodžio 2010 - 18:53
QUOTE(Bon_Bon. @ 2010 12 09, 19:50)
As gal ir nevisai i tema, bet kaip manot, jos dantukai naturalus? Nes man tai labai grazi sypsena wub.gif tik abejoju ar naturali  g.gif

Tikrai grazi sypsena. Kaip del naturalumo tai nezinau g.gif
Bet va apatiniai dantkai tai lyg kreivoki
Atsakyti
QUOTE(Esha @ 2010 12 09, 20:54)
Tikrai grazi sypsena. Kaip del naturalumo tai nezinau  g.gif
Bet va apatiniai dantkai tai lyg kreivoki

As irgi pastebejau, kad apatiniai kreivoki g.gif Gal pas ja estetinis virsuj padarytas?
Papildyta:
QUOTE(beprotiskai_fantastiska @ 2010 12 09, 20:52)
Ta prasme naturalus????  blink.gif Ar sustatyti ar tikri? Nu neabejoju kad tikri ir naturalus  biggrin.gif net matau kad priekinio apacia patrupejus biski...

Kad sustatyti tai nemanau biggrin.gif Turiu omeny, kad tvarkyti estetiskai ar kitokiu budu, nes dantukai labai proporcingi ir grazus visi wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Bon_Bon. @ 2010 12 09, 20:10)
Kad sustatyti tai nemanau biggrin.gif Turiu omeny, kad tvarkyti estetiskai ar kitokiu budu, nes dantukai labai proporcingi ir grazus visi wub.gif

Bet pas nemažą dalį žmonių labai tiesūs dantys, aišku gal ten ne tiek idealiai kiek po breketų ar statyti, bet būna tiesių thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(blaze @ 2010 12 09, 22:58)
Bet pas nemažą dalį žmonių labai tiesūs dantys, aišku gal ten ne tiek idealiai kiek po breketų ar statyti, bet būna tiesių thumbup.gif

As dabar pradejau labai atkreipti demesi i zmoniu dantis blush2.gif Bet tikrai dauguma zmoniu turi pakankamai tiesius dantis smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Bon_Bon. @ 2010 12 09, 21:10)
As dabar pradejau labai atkreipti demesi i zmoniu dantis blush2.gif Bet tikrai dauguma zmoniu turi pakankamai tiesius dantis smile.gif

Bet ir labai didelė dauguma turi kreivus dantis.. ax.gif Aš irgi pradėjau labai pastebėt visus kreivumus, sąkandžius ir t.t. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(blondie* @ 2010 12 09, 22:24)
Bet ir labai didelė dauguma turi kreivus dantis..  ax.gif  Aš irgi pradėjau labai pastebėt visus kreivumus, sąkandžius ir t.t.  biggrin.gif

Jo jo, aš irgi biggrin.gif žiūrim su MB teliką, o aš vis komentuoju "Nu ta tai gal visai ir graži būtų jei sąkandį susitvarkytų" biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Bon_Bon. @ 2010 12 09, 22:10)

O aš kaip tik matau priešingai, kad maža dalis žmonių turi tikrai idealius ir gražius dantis..
Atsakyti
O man karinos dantys negrazus,kaip arklio,labai dideli,sabutytes man labai grazus smile.gif
Atsakyti