QUOTE(Bon_Bon. @ 2010 12 02, 19:30)
Labas vakaras

Pagaliau pavyko prisijungti, taigi papasakosiu apie savo pirma vizita. Nueme ta spyruoklyte, sake, kad labai gerai ta tarpuka atidare, ir prijunge iltinuka, taigi tikuosi ji man greitai nuleis

Sake, kad per kita vizita galvos ka su apacia ir sakandziu daryt. Tai vat, tiek naujienu
Oj koks baltas pavydas kad viskas greitai vaikšto
Aš tai vakar buvau pas Budrienę vizite, tai pasirodo kur su spyruoklyte daro tarpą krūminiui, tai pilnai atsilaisvino tik viena pusė, todėl dar negalėjo jo prikabinti

užsirašiau po dviejų savaičių, sakė, kad jau tikrai klijuos breketą ant to danties. Smagu bent tiek, kad susimąsčiau, jog noriu spalvotų gumyčių tai pasirinkau vandenyno spalvos, nors vyras sako kad žydros

bet taip fainai nustebinta buvau, nes parodė kokias turi, o aš sakau nežinau kuri čia man graži, tai leido išsirinkti kurios gražiausios ir pabandymui uždėjo visas, o tada jau rinkausi, nors visos gražu buvo man

džiaugiuosi, kad nepabijojau, nes tikrai gyvina visą vaizdą

tik kad man dantų jau neskauda nežinau kiek laiko, kartais atrodo, kad gal ir nevaikšto man jie, nors kaip ir turėtų
O dėl asmeninio laiko manau turi, bent jau savaitgaliais tai nedirba, o ir šiaip manau kartais ryte, kartais vakare