Įkraunama...
Įkraunama...

Breketai 32 tema :)

QUOTE(Emukas21 @ 2010 12 02, 23:42)
Man sausio 10d vizitas 4u.gifo man  kaip dejo naujas gumytes tai priekinius labai gele  blink.gif

Man sausio 13d., gerai, kad ne penktadieni lotuliukas.gif Man dabar skauda antruka ir iltinuka, net saldu doh.gif
Atsakyti
Nu man irgi skaudėjo kai tą vielą ir po to gumytes dėjo. Ant galinio danties negalėjo uždėt gumytės, tai vielutę dėjo. blink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Džinga: 02 gruodžio 2010 - 21:51
QUOTE(Džinga @ 2010 12 02, 23:50)
Nu man irgi skaudėjo kai tą vielą ir po to gumytes dėjo. Ant galinio danties negalėjo uždėt gumytės, tai vielutę dėjo. ohmy.gif

Dzinga, o kiek tau prognozavo breketus nesiot? smile.gif
Atsakyti
Oho, kiek daug tau cia visko pridare thumbup.gif: Kiek daug sumokejai, as tai tik 30lt biggrin.gif Idek nuotraukele kaip atrodo dantukai po vizito smile.gif
Jo as irgi siandien einu ir ziuru i ta masinyte, galvoju "nebloga masinyte D.L turi" biggrin.gif Ateinu i klinika, viena Damusiene dirba ir tada supratau, kad ten Damusienes ta super masinyte biggrin.gif
[/quote]

Man ir tas pats ateinu o ziuriu tik Damusiene dirba smile.gif tuoj pameginsiu nufotkinti su tel, bet jauciu kokybe bus nekokia smile.gif
Atsakyti
Bon Bon, 2,5-3m bet taip nedrąsiai, aš nusiteikus minimum trims metams.smile.gif šiaip pilnai pasitikiu Damušiene, tai nesuku galvos dėl to.smile.gif
aš tai kai privažiavom, žiūriu, Damušienės kabinete tamsu, tai taip 'negi nėra jos? blink.gif neskambino juk.'.biggrin.gif nusiraminau tik įėjus į KOC.biggrin.gif
Atsakyti
Jooo.. kad man kas daug metų atgalios, dar į mokyklos laikus, suprasčiau, kad reikia gerai mokytis, ir būt odontologe biggrin.gif Ir mašinytę gerą turėčiau, ir galėčiau naglai statyt ant šaligatvio lotuliukas.gif tik kaži ar jos asmeninio gyvenimo kiek nors turi? g.gif
Atsakyti
QUOTE(beprotiskai_fantastiska @ 2010 12 02, 23:05)
tik kaži ar jos asmeninio gyvenimo kiek nors turi?  g.gif

O kodel manai, kad neturi? smile.gif Aisku turi
Atsakyti
QUOTE(Esha @ 2010 12 02, 23:08)
O kodel manai, kad neturi? smile.gif Aisku turi

Gal ir turi bet kazkaip dirba istisom dienom vargseles, na aisku gerai kad savaitgaliai laisvi smile.gif

Bon Bon zinok nesigauna nieko, nesimato beveik tu dantu doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Emukas21: 02 gruodžio 2010 - 22:12
QUOTE(Bon_Bon. @ 2010 12 02, 19:30)
Labas vakaras 4u.gif Pagaliau pavyko prisijungti, taigi papasakosiu apie savo pirma vizita. Nueme ta spyruoklyte, sake, kad labai gerai ta tarpuka atidare, ir prijunge iltinuka, taigi tikuosi ji man greitai nuleis 4u.gif Sake, kad per kita vizita galvos ka su apacia ir sakandziu daryt. Tai vat, tiek naujienu smile.gif

Oj koks baltas pavydas kad viskas greitai vaikšto thumbup.gif
Aš tai vakar buvau pas Budrienę vizite, tai pasirodo kur su spyruoklyte daro tarpą krūminiui, tai pilnai atsilaisvino tik viena pusė, todėl dar negalėjo jo prikabinti verysad.gif užsirašiau po dviejų savaičių, sakė, kad jau tikrai klijuos breketą ant to danties. Smagu bent tiek, kad susimąsčiau, jog noriu spalvotų gumyčių tai pasirinkau vandenyno spalvos, nors vyras sako kad žydros biggrin.gif bet taip fainai nustebinta buvau, nes parodė kokias turi, o aš sakau nežinau kuri čia man graži, tai leido išsirinkti kurios gražiausios ir pabandymui uždėjo visas, o tada jau rinkausi, nors visos gražu buvo man thumbup.gif džiaugiuosi, kad nepabijojau, nes tikrai gyvina visą vaizdą bigsmile.gif tik kad man dantų jau neskauda nežinau kiek laiko, kartais atrodo, kad gal ir nevaikšto man jie, nors kaip ir turėtų smile.gif

O dėl asmeninio laiko manau turi, bent jau savaitgaliais tai nedirba, o ir šiaip manau kartais ryte, kartais vakare smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Bon_Bon. @ 2010 12 02, 21:46)
Man sausio 13d., gerai, kad ne penktadieni lotuliukas.gif Man dabar skauda antruka ir iltinuka, net saldu doh.gif

Ir man sausio 13d. biggrin.gif
Atsakyti
Sakau tos gumytes geris thumbup.gif man bet jau fainiau kai gali issirikti, kazkaip zaismingiau smile.gif idejau kazkokia foto, o gumytes atrodo orandzines, nu vienu zodziu ikelsiu geresne, reik nusifotkint ir iduosiu draugui kad darbe ikeltu gal ant jo kompo skaitys mano kortele fotiko smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Emukas21: 02 gruodžio 2010 - 22:36
QUOTE(Emukas21 @ 2010 12 02, 23:30)
Sakau tos gumytes geris  thumbup.gif  man bet jau fainiau kai gali issirikti, kazkaip zaismingiau smile.gif idejau kazkokia foto, o gumytes atrodo orandzines, nu vienu zodziu ikelsiu geresne, reik nusifotkint ir iduosiu draugui kad darbe ikeltu gal ant jo kompo skaitys mano kortele fotiko   smile.gif

Man gydytoja lb super pasakė: Juk breketai tai vis tiek matosi, galima juos ir palinksminti biggrin.gif dar labai prsijuokė, kai klausė maždaug čia kalėdoms ruošiesi? lotuliukas.gif
Beje už vizitą ir gumučių keitimą nesumokėjau nė cento, tai taip keista buvo, nors žinoma ir smagu lb bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo blaze: 02 gruodžio 2010 - 22:47