Jooo, pas mane irgi kone visi taisyti, panoramine net baltuoja nuo pliombu
šeip jei reiktų iki galo tvarkytis dantis, tai po breketų kokius tris protezuot reiktų
na va, siandien mes su breketais jau 2 diena, visikai nejauciu jokio maudimo, tempimo, dar nevalgiau, tai nzn, ar kandant maus, bet siaip savijauta
, nes breketu visiskai nejauciu 
Balalaika, kaip tu?
Balalaika, kaip tu?
QUOTE(Esha @ 2010 12 10, 10:13)
As labai myliu savo dantukus
Ir kreivus ir visokius myliu.
Neturiu foto su plaia sypsena, na mazdaug vaizdas mano dantu dydzio
Graziai atrodai
QUOTE(Esha @ 2010 12 10, 09:13)
As labai myliu savo dantukus
Ir kreivus ir visokius myliu.
Is tolo tai tikrai visai tiesus atrodo
Papildyta:
QUOTE(beprotiskai_fantastiska @ 2010 12 10, 08:40)
Jooo, pas mane irgi kone visi taisyti, panoramine net baltuoja nuo pliombu
šeip jei reiktų iki galo tvarkytis dantis, tai po breketų kokius tris protezuot reiktų 
Pas mane irgi panoraminej nuotraukoj vien plombos
Vienas kruminis jau protezuotas, kitas su varztu paremtas
Zodziu, su dantim tai man ziauriai nepasiseke. Niekam nesu isleidus tiek pinigu, kiek dantim
QUOTE(charisma2121 @ 2010 12 10, 09:01)
Balalaika, kaip tu?
man skaudėt neskauda, bet tik kąst negaliu visiškai. Taip pat kaip ir vakar. Ir ištikro tai nelabai suprantu ko čia tiek panos tų nuskausminamųjų geria. Man pirmą dieną vakare galvą paskaudėjo, nors net gal tai nesusije, ir viskas. Tiek viso to skausmo. TIK vienas dalykas, su liežuviu pradėjau jausti antruko kampą, tai nesuprantu ar čia tas antrukas į atgal pasislinko ar trečiukas į priekį. Vienaip ar kitaip negerai, pas mane jie tiesūs buvo, kažin negali būt taip, kad iltinis neturėdamas vietos yra grūdamas į per mažą tarpą jam likusį, ir automatiškai susigrūs kiti dantys?
del tu nuskausminamuju irgi nesuprantu, nes siandien jau ir pati kandu, ir valgau normaliai ir faktiskai prisimenu apie breketus tik tada, kai per juos liezuviu perbraukiu 
nors kai dabar prisimenu mano vyrui buvo uzdeje, tai pirmom dienom tik kosytes ir valge, ir beveik kalbeti negalejo, nes jam ziauriai pribruzino ir isdraske oda breketai. nors jam dejo pries 4 metus, tai ir breketai buvo ne tokie patobuleje, kaip dabar.
nors kai dabar prisimenu mano vyrui buvo uzdeje, tai pirmom dienom tik kosytes ir valge, ir beveik kalbeti negalejo, nes jam ziauriai pribruzino ir isdraske oda breketai. nors jam dejo pries 4 metus, tai ir breketai buvo ne tokie patobuleje, kaip dabar.
QUOTE(Džinga @ 2010 12 10, 00:00)
Pas mano tėtį tobuli dantys. Ir balti pakankamai, ir tiesut tiesutėliai. Apskritai pirmą kartą ant danties plomba pas jį atsirado kažkada po 50tojo gimtadienio.
Deja, mes su sese anaiptol jo dantų nepaveldėjom...;(
Deja, mes su sese anaiptol jo dantų nepaveldėjom...;(
Bet kaip super
QUOTE(Balalaika. @ 2010 12 10, 11:19)
man skaudėt neskauda, bet tik kąst negaliu visiškai. Taip pat kaip ir vakar. Ir ištikro tai nelabai suprantu ko čia tiek panos tų nuskausminamųjų geria. Man pirmą dieną vakare galvą paskaudėjo, nors net gal tai nesusije, ir viskas. Tiek viso to skausmo.
O kaip galima nesuprasti kai kiekvienas skausmą priima kitaip
QUOTE(charisma2121 @ 2010 12 10, 10:24)
del tu nuskausminamuju irgi nesuprantu, nes siandien jau ir pati kandu, ir valgau normaliai ir faktiskai prisimenu apie breketus tik tada, kai per juos liezuviu perbraukiu 
Jei gerai prisimenu, sakei, kad tavo dantys nelabai kreivi, tai didelio skausmo ir nesulauksi. Ka ten gali labai skaudeti, jei jie minimaliai judinami yra
QUOTE(pantera negra @ 2010 12 10, 11:58)
Jei gerai prisimenu, sakei, kad tavo dantys nelabai kreivi, tai didelio skausmo ir nesulauksi. Ka ten gali labai skaudeti, jei jie minimaliai judinami yra 
jie ne "nelabai kreivi", o visiskai tiesus
QUOTE(charisma2121 @ 2010 12 10, 11:03)
Tai ka ten tau skaudeti tada turi?
O tai tu breketus tada del sakandzio dejais ar del ko, jei dantys visiskai tiesus?
Gal kas pakomentuos kaip valote savo breketuotus dantukus?
Nesuprantu ar labai atsargiai, švelniai, ar visgi galima drasiau? Šepetukas strigt turėtų
Nesuprantu ar labai atsargiai, švelniai, ar visgi galima drasiau? Šepetukas strigt turėtų