Įkraunama...
Įkraunama...

Breketai 32 tema :)

Man tai kažkaip keista, kai žmonės nesupranta, kad kitiems gali būti kitaip nei jiems... Ir pasako taip, lyg čia skausmus išsifantazuojam. Gal nusileiskit nuo savo kategoriškumo debesies?
Atsakyti
QUOTE(Balalaika. @ 2010 12 10, 19:33)
nenusikalbėk, pas tave normalaus dydžio dantys. Tik pas vieną narę, fotoalbume, matau tikrai arkliškus dantis. Bet ta narė ne tu.  schmoll.gif

O galima paklausti - kas? hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(radviliux @ 2010 12 10, 20:58)
O galima paklausti - kas?  hihihi.gif

Ir man idomu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Bon_Bon. @ 2010 12 10, 20:03)
Ir man idomu biggrin.gif

Man ir smile.gif
Atsakyti
taigi atsiras pilna besiputojančių. čia jau pasakyk, kad neskauda, jau žiūrėk putojasi lotuliukas.gif
Atsakyti
Blaze ikeliau foto smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Mingin @ 2010 12 10, 16:53)
  nu sakė dar planuotis 500lt ant estetinio  blink.gif

tik 500? nebent koks smulkus ir nezymus rolleyes.gif

QUOTE(pantera negra @ 2010 12 10, 17:44)
Ir kaip? geriau dantys su juo issivalo?

su juo dantys nevalomi biggrin.gif su juo reikia valyti tarpdanciu ir dantienas. taip, geras, man patinka.
Atsakyti
Ir mane nustebino, kad estetisnis 500 lt. Aisku cia labai priklauso koks tas estetinis. na man tai su slifavimu darbo dagiau bus. Tik as paskui noresiu, kad man iltini viena patvarkytu, nes jis pas mane toks smailas...

Beje tas tas pastebejimas, kad pas kazkuria "tikrai arkliski dantys" nu jau labai labai nekorektiskas... Tokia nuomone gal sau pasilaikykit.
Atsakyti
QUOTE(Mingin @ 2010 12 10, 19:17)
O kas ne taip?  blink.gif

nepatinka dantu forma.. ji platejanti.. nuo virsau plateja i apacia.. ir nepatinka priekiniu dantukai nes jie ne vienodi.. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Esha @ 2010 12 10, 20:26)

Beje tas tas pastebejimas, kad pas kazkuria "tikrai arkliski dantys" nu jau labai labai nekorektiskas... Tokia nuomone gal sau pasilaikykit.

Jo nelabai gražu, gi tas žmogelis nekaltas, kad turi toius dantis,jo būtų valia tikrai manau būtų išsirinkęs vidutiniškus dantis tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Esha @ 2010 12 10, 20:26)
Ir mane nustebino, kad estetisnis 500 lt. Aisku cia labai priklauso koks tas estetinis. na man tai su slifavimu darbo dagiau bus. Tik as paskui noresiu, kad man iltini viena patvarkytu, nes jis pas mane toks smailas...

Man reikės apatinius paslifuoti ir vienam nedidelę plombelę uždėti ir gal dar viršui iltinuką, nes jis yra kreivas ir nežinia kaip atrodys atsistatęs į vietą. Bet nu dar čia bus matyt kas ir kaip, pirmiausia reikia tiesiu dantukų 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(*sunshine* @ 2010 12 10, 20:43)
nepatinka dantu forma.. ji platejanti.. nuo virsau plateja i apacia.. ir nepatinka priekiniu dantukai nes jie ne vienodi.. doh.gif

pas mane kas tiesu tai priekiniai du dantukai, bet irgi nievienodo pločio, sakė pašlifuos ir bus vienodi, tai tau ir tas pats mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Mingin @ 2010 12 10, 21:52)

pas mane kas tiesu tai priekiniai du dantukai, bet irgi nievienodo pločio, sakė pašlifuos ir bus vienodi, tai tau ir tas pats  mirksiukas.gif

mano gydytoja atsisake kategoriskai slifuot dantis..
Atsakyti