Įkraunama...
Įkraunama...

Breketai 32 tema :)

pasiilgau breketu wub.gif
Atsakyti
QUOTE(*sunshine* @ 2010 12 03, 01:38)
pasiilgau breketu  wub.gif

Reikejo pasimti kai nueme su momentu prisiklijuotum kada uzsinoretum lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(*sunshine* @ 2010 12 03, 01:38)
pasiilgau breketu  wub.gif

su mielu noru apsikeisčiau vietomis!

Atsakyti
QUOTE(blaze @ 2010 12 02, 23:46)
Man gydytoja lb super pasakė: Juk breketai tai vis tiek matosi, galima juos ir palinksminti biggrin.gif dar labai prsijuokė, kai klausė maždaug čia kalėdoms ruošiesi? lotuliukas.gif
Beje už vizitą ir gumučių keitimą nesumokėjau nė cento, tai taip keista buvo, nors žinoma ir smagu lb bigsmile.gif

Sveikos 4u.gif iš manęs Budrienė irgi neėmė nei cento, nors keitė vielą į stipresnę, nes ta pati ploniausia man lūžo doh.gif
Dabar sausio 6 vizitas ax.gif O šiaip mano dantukai pajudėjo, antrukai jau beveik pilnai matosi ax.gif
Atsakyti
Merginos, gavau sąrašiuką iš aistuliaa, tai, jei iki kitos temos turėsit kokių pasikeitimų, ar kas nors naujai norės būt įtrauktas, prašom man AŽ.. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Emukas21 @ 2010 12 03, 01:25)
Ivedu Rasa Damusiene antras straipnis "pavasario tragedija"
Papildyta:
Man ir kazkaip violetines nelabai, nusidazo biski  ax.gif

Žiauriai liūdna verysad.gif ... Neįsivaizduoju kaip įmanoma mamai atsigaut po vaiko žūties verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(beprotiskai_fantastiska @ 2010 12 03, 09:09)
Žiauriai liūdna verysad.gif ... Neįsivaizduoju kaip įmanoma mamai atsigaut po vaiko žūties  verysad.gif

verysad.gif verysad.gif verysad.gif verysad.gif
Atsakyti
Oho, kiek pripliurpet bigsmile.gif
Pavydziu as jums gumyciu spalvotu visokiausiu. Vis paivairini vaizda smile.gif

Blaze, kalbejai, kad nesitiki del datuku judejomo kai neskauda. Man ir visai neskauda bet jau tookie tapai tarp datu atsivere blink.gif Uztat siulu darbuotis labai lengva biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Esha @ 2010 12 03, 11:17)
Blaze, kalbejai, kad nesitiki del datuku judejomo kai neskauda. Man ir visai neskauda bet jau tookie tapai tarp datu atsivere  blink.gif  Uztat siulu darbuotis labai lengva biggrin.gif

Bet man kai tie tarpai darėsi,tai skaudėjo ir kai tam vietą krūminukui ruošė seniau skaudėdavo tuos aplink jį dantis, o dbr iš viso nieko, toks jausmas kad be breketų doh.gif biggrin.gif
Bent jau tiek kad pažadėjo, jog po dviejų savaičių jį kabins į lanką clap.gif
Atsakyti
QUOTE(Esha @ 2010 12 03, 11:17)
Oho, kiek pripliurpet  bigsmile.gif
Pavydziu as jums gumyciu spalvotu visokiausiu. Vis paivairini vaizda smile.gif

Blaze, kalbejai, kad nesitiki del datuku judejomo kai neskauda. Man ir visai neskauda bet jau tookie tapai tarp datu atsivere  blink.gif  Uztat siulu darbuotis labai lengva biggrin.gif

Labas rytas visoms forumietėms smile.gif nebuvau dienelę užsukus o jau ispūdžių kiek smile.gif
Esha kaip tavo sveikimas? Jau geriau jauties?
Atsakyti
QUOTE(ramintuska @ 2010 12 03, 11:44)
Labas rytas visoms forumietėms smile.gif nebuvau dienelę užsukus o jau ispūdžių kiek smile.gif
Esha kaip tavo sveikimas? Jau geriau jauties?

Aciu, del skausmo tai geriau. Dar patinus. Tik dabar paziurejau kas ten daros, tai kazkaip babale aplink zaizda, kazi taip turi but? kaip as bijau kompikaciju...
Atsakyti
QUOTE(Emukas21 @ 2010 12 02, 21:11)
Gal ir turi bet kazkaip dirba istisom dienom vargseles, na aisku gerai kad savaitgaliai laisvi smile.gif

Bon Bon zinok nesigauna nieko, nesimato beveik tu dantu  doh.gif

nu tikrai nemanau, kad jos tokios jau vargsiukes, gi ne valdiskoj ligoninej dirba, gali pasirinkti/pasikoreguoti darbo laika, dirba tiek, kiek nori uzdirbti, ir uzdirba tikrai gerai... o kad dalyvauja seminaruose ir konferencijose tai normalu gi tokios specialybes atstovam visa laika tobulintis, apie naujoves suzinoti. manau tie pasitobulinimau darbo metu buna.

QUOTE(beprotiskai_fantastiska @ 2010 12 02, 21:52)
Nzn, jei aš kokiam švietimo ministrui iššiepčiau savo geležinę ir dar spalvotą šypseną....  doh.gif  lotuliukas.gif Ta prasme manęs darbe nesuprastų su spalvotom gumom. Manęs ortodontė net neklausia kokias dėt - jau žino kad tas, kurios nesiskiria nuo breketų spalvos  biggrin.gif

o kuo tu dirbi kad su tokiais reimtais veikejai susitinki ? blush2.gif

QUOTE(blaze @ 2010 12 02, 23:01)
Įmesiu čia foto kaip atrodo, man tikrai smagiai smile.gif

labai labai grazu

QUOTE(Džinga @ 2010 12 02, 23:02)
Man tai keista žiūrėt į Damušienę, kai pagalvoju, kad prieš kelis metus vaiką jos nutrenkė..

nieko nezinojau apie Damusiene unsure.gif
Atsakyti