QUOTE(Geviita @ 2012 09 06, 11:09)
Sveikos. Norejau pakalusti gal kieno vaikuciai lanko Geniuku grupe siame darzelyje. Mes esame naujokai, tai butu labai idomu gauti daugiau informacijos, nes pirmasis ispudis tai labai siaip sau.
Sveiki, mano dukryte lanko Geniukus nuo pavasario. Kas ne taip? Gal pirmas ispudis toks, siaip nematau dideliu bedu.
Sveikos Boruziuku mamytes,
Gal pasidalintumete info, ka aptarete per susirinkima, mat pati negalejau dalyvauti?mes savaitele palankeme ir susirgome:(
Gal pasidalintumete info, ka aptarete per susirinkima, mat pati negalejau dalyvauti?mes savaitele palankeme ir susirgome:(
QUOTE(reicel @ 2012 08 29, 11:46)
Kaip suprantu, ta grupe mums bus tik vieniems metams, nes lopselinukai su ta pacia aukletoja toje grupeje buna tik metus, tada patenka pas kita aukletoja ir i kita grupe. Tai jei teisingai suprantu, remontuoti is savo kisenes reiktu metams grupe, o kitais metais vel kazka daryt, tai hm... :/ Kiti darzeliai randa is ko pasikeist langus, visos zaidimu aiksteles atnaujintos, o Ryte net tvoros normalios nera. Netvarka kazkokia...
Siaip pastebejau ta pati del tvoru, jas keicia jau bene treti metai

Sveikos mamytes, as moraliskai ruosiuosi leisti vaika i si darzeli, todel vis kartais paskaitineju jusu nuomones, atsiliepimus. Aisku del aplinkos tai priekaistu yra - tvora kaip buvo taip ir liko statymo stadijoje , nors nesuprantu kodel? Nejaugi molijona kainuoja nauja tvora pastatyti ? Vien sena i metala pridavus , bemaz puse kainos naujai galima gauti. Nesuprantu gal kitus darzelius labiau finansuoja? O siaip tai aplinka tvarkinga, tik kazkaip nesaugu kai vaikai be tvoru laksto, juk nezinai kas jiems i galva saus
Beje mamytes, turiu labai paprasta klausima, kaip jus visos sugebate vaika i darzeli leisti rugsejo menesi? Man tai cia didziausia mistika
, juk ne visi vaikai rugpjuti ar rugseji gime, tai kaip mamai grizti i darba laiku, niekaip nesuprantu ? Man pvz. balandzio viduryje reikia jau dirbti, tai logiskai vaika reikia leisti koki kova , kad priprastu, o vieta bus tik rugseji, na o ii rugsejo kur deti - cielus 5 menesius ? Mistiku mistika. Paprotinkite kaip tokiu atveju elgtis ?

Beje mamytes, turiu labai paprasta klausima, kaip jus visos sugebate vaika i darzeli leisti rugsejo menesi? Man tai cia didziausia mistika

QUOTE(vilka11 @ 2012 09 30, 14:31)
Sveikos mamytes, as moraliskai ruosiuosi leisti vaika i si darzeli, todel vis kartais paskaitineju jusu nuomones, atsiliepimus. Aisku del aplinkos tai priekaistu yra - tvora kaip buvo taip ir liko statymo stadijoje , nors nesuprantu kodel? Nejaugi molijona kainuoja nauja tvora pastatyti ? Vien sena i metala pridavus , bemaz puse kainos naujai galima gauti. Nesuprantu gal kitus darzelius labiau finansuoja? O siaip tai aplinka tvarkinga, tik kazkaip nesaugu kai vaikai be tvoru laksto, juk nezinai kas jiems i galva saus
, juk ne visi vaikai rugpjuti ar rugseji gime, tai kaip mamai grizti i darba laiku, niekaip nesuprantu ? Man pvz. balandzio viduryje reikia jau dirbti, tai logiskai vaika reikia leisti koki kova , kad priprastu, o vieta bus tik rugseji, na o ii rugsejo kur deti - cielus 5 menesius ? Mistiku mistika. Paprotinkite kaip tokiu atveju elgtis ? 

Siaip, tvora, kaip girdejau, pavoge

O del vedimo ne nuo rugsejo - tai reikia sekti laisvas vietas savivaldybes psl. Jei tokiu bus, tai priims bet kada.
Mano mazyliui birzeli bus 2, tai taikysiu nuo kokio kovo-balandzio papult. Nors maziuku grupes sake uzkistos.
O nuo 3 metu tai ziurejau ne viena laisva vieta sitam darziuke yra.
QUOTE(drugei @ 2012 09 30, 15:21)
Siaip, tvora, kaip girdejau, pavoge
Bet cia gal is VBS serijos...
O del vedimo ne nuo rugsejo - tai reikia sekti laisvas vietas savivaldybes psl. Jei tokiu bus, tai priims bet kada.
Mano mazyliui birzeli bus 2, tai taikysiu nuo kokio kovo-balandzio papult. Nors maziuku grupes sake uzkistos.

Na as suprantu, kad reikia bandyti dar ir metu viduryje, bet tikimybe tai nedidele, kazkoks apsurdas, deduku as neturiu, kaip, kad man buvo pasakyta, kai uzklausiau kur deti vaika,, kai negauni vietos. Mn pasiule savivaldybeje po nauju metu parasyti prasyma ir tiketis, kaip sniego vasara

QUOTE(vilka11 @ 2012 10 01, 07:46)
Na as suprantu, kad reikia bandyti dar ir metu viduryje, bet tikimybe tai nedidele, kazkoks apsurdas, deduku as neturiu, kaip, kad man buvo pasakyta, kai uzklausiau kur deti vaika,, kai negauni vietos. Mn pasiule savivaldybeje po nauju metu parasyti prasyma ir tiketis, kaip sniego vasara
, tiesa, gal nuoroda mesteltumete, kur laisvas vietas sekti reikia . Aciukas

http://www.vilnius.l....php?1188689007 va cia
QUOTE(drugei @ 2012 10 01, 11:52)
ACIU

QUOTE(Milky* @ 2012 09 27, 14:43)
nebera senosios direktores, aukletojos atsiplaidave, na aisku ko noret irgi zmones

o mano įspūdis toks, kad kaip tik geresnė atmosfera, daugiau pozityvių pokyčių darželyje po to, kai pasikeitė vadovė. anksčiau kvepėjo stagnacija (na ir kas, kad kietesnė ranka, o kur teigiami pokyčiai?), o dabar tendencijos labai neblogos - atnaujinta skalbykla, dalis virtuvės įrangos, salės langai, tveriama nauja tvora, įrengiamos naujos grupės. kur visa tai buvo anksčiau? kodėl nebuvo palaipsniui, po truputį daroma? o dabar nereikia visko iš karto, staiga norėti.
žodžiu, man darželio vadovė, administracija atrodo gana geranoriška ir iniciatyvi.
Papildyta:
QUOTE(vilka11 @ 2012 09 30, 15:31)
juk ne visi vaikai rugpjuti ar rugseji gime, tai kaip mamai grizti i darba laiku, niekaip nesuprantu ?
Man į darbą reikėjo grįžti gegužės mėn. Iki rugsėjo samdėme auklę, kitų alternatyvų nebuvo.
Mums neteko susidurti su senaja direktore, bet girdejau ne is vieno zmogaus (ir is personalo), kad labai teigiami pokyciai darzelyje atejus naujai direktorei.
Mano vaikai iki RYTO lanke privatu darzeli, matau tik privalumus sitame darzelyje, is tikruju skiriasi situacija i geraja puse kaip diena ir naktis.
Mano vaikai iki RYTO lanke privatu darzeli, matau tik privalumus sitame darzelyje, is tikruju skiriasi situacija i geraja puse kaip diena ir naktis.