Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralūs aliejai

QUOTE(DA_LI @ 2011 01 19, 19:06)
Dar kartą įkėliau žinutę, į kurią jūs neatsakėte, nes kalbą pasukote apie aliejų antkainius ir asmenines juos perkančių žmonių savybes . Tai kokia jūsų nuomonė tarkim apie tokią situaciją ir pačius aliejus ?

1. man niekas netrukdo, nes as pati labiau perku is uzsienio parduotuviu nei is lietuvisku. (nesakau, kad visiskai nieko neperku, nes tuoj prades visos giedoti savo pievas.) todel ir palyginau lietuviska visu giriama internetine parduotuve, is kurios turiu nusipirkusi kazkiek produktu su is uzsienio pirktomis prekemis.
2. del antkainio dydzio. jei as zinau, kad tas produktas (butent is tu paciu tiekeju) yra pardavinejamas skirtingose vietose skirtingomis kainomis, tuomet as ir perku is ten kur yra pigiau ir apsimoka labiau. ir del to as lyginu ju antkainius. bet vel cia kalbu apie konkretu produkta, kuriuo prekiauja pardavejai, isigije is to pacio tiekejo
3. produkto kokybe galima nustatyti is ne vieno kriterijaus. siaip paprastas pilietis is gatves pirma karta isgirdes apie tarkime alieju, netures jokio zalio suvokimo kaip ji atskirti, ar geras ar ne. nes tam reikia tureti isigyti ne viena tokios rusies produkta is patikimu vietu. prekybos centrai nera ta vieta. geriausiai pasitarti su aromaterapeutu, zmogumi kuris ne vienus metus dirba su ivairiais aliejais.
4. jei jau esate tingine ir perkates is lietuvos su didesniu antkainiu, tai cia jau jusu pasirinkimo teise. taciau tos pacios lietuviskos parduotuves alieju, daugmaz zino daugiau ar maziau is kur isigija prekes, nes tarkim vienai pritrukus prekes ir skubiai prireikus, ji isigys is savo konkurenetes didesne kaina nei pirktu is uzsienio, bet mazesne kaina, nei ta pardaveja parduotu pirkejams, uzsimes antkaini didesni, nes ji tures vistiek uzsidirbti kazka is tos prekes. ir viskas. prasau jums visas reikalas.
Papildyta:
QUOTE(Nidulia @ 2011 01 19, 19:18)
juste, gal koks varveklis tau ismigo i galva?? ko tu cia putoji ir nuodais taskaisi i visas puses, kaip suo pasiutes, virstanciomis putomis is nasru  lotuliukas.gif ziurek, pati sau nenusikask galvos is to piktumo  doh.gif

Nidulia, uzsidek storesnius akinius, nes kaip zliba, neperskaitai nieko.
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti