Įkraunama...
Įkraunama...

Akušeris-ginekologas T.Biržietis

QUOTE(priklausomybe @ 2009 06 22, 15:21)
Mano draugei irgi taip pat buvo ir ji liko visai patenkinta smile.gif

as irgi patenkinta, nes tyrimus galiu pasidaryt be jokiu eiliu. O ten kad pilva pamatuoja ir pasveria, tai koks skirtumas kas tai daro. Cia pries koki menesi teko laukt pas Birzieti 3dieni vakare, pralaukiau 3val doh.gif Dabar stengiuosi tartis tik dienomis.
Atsakyti
QUOTE(Forgete @ 2009 06 22, 16:08)
Sveikos,

jus pirma issiaiskinkit ar gydytojas jus priims prisirasiusia prie kliniku, t.y. ar priims kaip nesciaja. Manes asmeniskai neprieme, nes konsultacinej dirba tik tris valadnas per savaite, o turi kruva nesciu. Tad sutarem, kad as iskaitoj savo klinikoj, o pas ji nubegu karta i menesi pasirodyt.

Jo,tai aš savo klinikoje ir būsiu,tik norėjau pas jį bent kartą apsilankyti,kad susitarti dėl gimdymo.Ar telefonu paskambinti,ar per registraturą užsiregistruoti,ar koridoriuje kur pasigauti ir susitarti del konsultacijos.Nežinau,kaip tai dažniausiai daroma,nes pirmą gimdžiau beveik prieš 11 metų ir nesitarus.Tai ir nežinau kaip pasielgti taktiškiau ax.gif ,kad neapsikvailinti.
Todėl ir klausinėju patarimu smile.gif .
Atsakyti
QUOTE(Viktorija9 @ 2009 06 22, 22:14)
Jo,tai aš savo klinikoje ir būsiu,tik norėjau pas jį bent kartą apsilankyti,kad susitarti dėl gimdymo.Ar telefonu paskambinti,ar per registraturą užsiregistruoti,ar koridoriuje kur pasigauti ir susitarti del konsultacijos.Nežinau,kaip tai dažniausiai daroma,nes pirmą gimdžiau beveik prieš 11 metų ir nesitarus.Tai ir nežinau kaip pasielgti taktiškiau  ax.gif ,kad neapsikvailinti.

Ai tai cia ner ka ir galvot. Skambinkit ir sakykit - nescia, greit finishas, noriu pas jus gimdyt. Pasakys kur ir kada ateit ir tiek bedu. Patikekit viskas zymiai paprasciau nei jums atrodo ir nesukit sau galvos 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Viktorija9 @ 2009 06 22, 22:14)
Jo,tai aš savo klinikoje ir būsiu,tik norėjau pas jį bent kartą apsilankyti,kad susitarti dėl gimdymo.Ar telefonu paskambinti,ar per registraturą užsiregistruoti,ar koridoriuje kur pasigauti ir susitarti del konsultacijos.Nežinau,kaip tai dažniausiai daroma,nes pirmą gimdžiau beveik prieš 11 metų ir nesitarus.Tai ir nežinau kaip pasielgti taktiškiau  ax.gif ,kad neapsikvailinti.

darykit, kaip Forgete sako - paskambint ir pasisakyt. pasakys, ka daryt. bent man sake uzsiregistruot per sergu.lt ir ateit.
o ir is tikruju, cia mums atrodo baisiai sudetinga. o jiems tai iprasta ir paprasta smile.gif
Atsakyti
O tai labai dėkoju,dabar jau aiškiau smile.gif .Gavau patarimų,nebus taip baisu,nes vis tokia baimė,kad negaučiau neigiamo atsakymo,pradėjus reikalus tvarkyt ne iš to galo.
Ačiū thumbup.gif ,tikrai padėjot.
Atsakyti
Jau sirdele vietoj,susitariau konsultacijai smile.gif .Dekui merginos dar karta good.gif smile.gif .
Atsakyti
QUOTE(Viktorija9 @ 2009 07 06, 01:38)
Jau sirdele vietoj,susitariau konsultacijai  smile.gif .Dekui merginos dar karta good.gif  smile.gif .

Nu saunuole 4u.gif . papasakosi kaip seksis smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Viktorija9 @ 2009 07 06, 02:38)
Jau sirdele vietoj,susitariau konsultacijai  smile.gif .Dekui merginos dar karta good.gif  smile.gif .

4u.gif Ar labai sudetinga buvo ? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Viktorija9 @ 2009 07 06, 03:38)

Sveikute,o tai jis neatostogauja?Jei ne paslaptis ant kada susitarei?man irgi aktualu
Atsakyti
Idomiai cia... As pries kelias savaites norejau su juo susitarti, tai jis sake atostogaus nuo liepos antros savaites...
Atsakyti
QUOTE(Dinuska @ 2009 07 07, 12:10)
Idomiai cia... As pries kelias savaites norejau su juo susitarti, tai jis sake atostogaus nuo liepos antros savaites...

na tai gal jie susitare rugpjuciui kokiam, juk jai tik rugseji gimdyt
Atsakyti
QUOTE(undinele72 @ 2009 07 06, 22:17)
Sveikute,o tai jis neatostogauja?Jei ne paslaptis ant kada susitarei?man irgi aktualu

Sutarem,kad ateisiu konsultacijai rugpjucio viduryje.O gydytojas is atostogu grizta rugpjucio 3d..
Pakalbejome telefonu,maloniai viska paaiskino smile.gif .
Papildyta:
QUOTE(Forgete @ 2009 07 06, 12:26)
4u.gif  Ar labai sudetinga buvo ? smile.gif

Buvo labai nedrasu,bet kai pokalbis pavyko sklandziai ir maloniai,tikrai palengvejo smile.gif .O,kad taip viskas sklandziai vyktu ir toliau smile.gif .
Atsakyti