Pagaliau po darbuko,galiu daugiau paskaitinet
QUOTE(ohara @ 2010 12 08, 16:07)
Jetus sviekinu visas nėštukes.. kaip smagu kad čia jų nemažai, da rnieko nepažystu nežinau tai net nežinau ką sveikint,jus irgi nieko neklausiat,gal tokios taisyklės čia nėr..bet pasveikinsiu va visas mandagiai.. [b]
SVEIKINU visas
! ! ! ! !
aciu

linkiu,kad ilgai neuzsibutum cia!
QUOTE(Piktukė @ 2010 12 08, 16:29)
Aš taip pat nuoširdžiausiai sveikinu viskas sulaukusias II..
ir dar klausimėlis, kaip jūs savaitgalį matuojat BT? Negi keliatės tam tikrą valandą, o paskui vėl krentat miegot? man jaučiu tai misija neįmanoma bus..
aciu

tikiuosi neilgam prisijungus

as matuodavau ir savaitgaliais-pamatuoju ir luztu toliau
QUOTE(ohara @ 2010 12 08, 17:16)
galėtu man jie greit pagelbėt tie vitaminukai,nes yra kam pagelbėjo lb..

na bet aišku vilčių dėt jau nebededu..nes net nežinau koks stebuklas ar laikas padeda.. nes db sakau ir O pagavom ir viska, ir nieko..nesuprantu,kaip tokiam dalykui gali riekti laiko.. ką tas laikas duoda?
mes atlikom hormonu tyrimus ir genytal system bei chlamidiju tyrimus-norejau nuo pat pradziu zinoti ko tiketis galiu-daugiau nebeprireike

gine net pajuokavo,kad MB issisuko nuo spermogramos

nors jis sake tikrai eitu.
QUOTE(arpaci @ 2010 12 08, 17:38)
laba diena,prisiduodu

rezultatas aiskus,finalas bus mm beliko sulaukt
nugi nugi,nekrisk man,dar ziurim,linkiu kilt
QUOTE(dreaminGirl @ 2010 12 08, 17:39)
Sveikutes!
gal kuri is beplanuojanciu ir BT bematuojanciu esate su nereguliariu ciklu?
as buvau su nerealiai nereguliariais 35-52d.bet kai pradejau matuot BT visi trys ciklai kaip laikrodukai pasidare,gaudem O su OT ir BT pagalba ir treciasis laimingas

linkiu ir jums greit pasigauti

DPO budavo 15-16d.
[COLOR=blue]SandraM,nu vat tokia ta ir kantrybe, labai noriu pacia geriausia dovana padaryti,tai vis laikausi

bet vat kad krutine vakarais sujautreja labai,ir siek tiek padidejusi,tai sakau kad pats nesusivoktu anksciau laiko
FilMAR dar karteli sveikinimai