Įkraunama...
Įkraunama...

BT matavimas

QUOTE(Ziuokute @ 2010 12 08, 16:31)
oj man tai gerai, tik vat kad ilgi ciklai  mirksiukas.gif kaip sakant nuo sirdies  mirksiukas.gif dar tik antras ciklas kaip saziningai matuoju kiekviena diena, o siaip nereguliarus ciklas man nuo pat pradziu kai tik mmm atsirado  lotuliukas.gif kaip pries tris metus puse metu geriau KT tai kaip laikrodis buvo, o kkai nustojau gerti tai po truputuka ilegejo, ilgejo ir vel tas pats pasidare  lotuliukas.gif

Idomu smile.gif na as irgi naujoke saziningame matavime biggrin.gif tai mano pirmasis ciklas,kuri kaip niekad stebiu,todel ir klausimu daug iskyla..pvz.: gal esi pastebejus kiek laiko trunka antroji faze?po ovuliacijos? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(dreaminGirl @ 2010 12 08, 16:39)
smile.gif Sveikutes!
gal kuri is beplanuojanciu ir BT bematuojanciu esate su nereguliariu ciklu? smile.gif

Pas mane irgi nereguliarus, kartais 40 dienų, kartais 60 dienų trunka doh.gif

QUOTE(arpaci @ 2010 12 08, 17:12)
unsure.gif nu nors viena balionuka  ax.gif  ax.gif ????

Prašau 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(dreaminGirl @ 2010 12 08, 17:39)
pvz.: gal esi pastebejus kiek laiko trunka antroji faze?po ovuliacijos? smile.gif

14-16 dienų 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Allur @ 2010 12 08, 16:47)
Pas mane irgi nereguliarus, kartais 40 dienų, kartais 60 dienų trunka  doh.gif

14-16 dienų  4u.gif

na dabar tikrai ne viena jauciuos biggrin.gif jei 14-16 dienu normaliai trunka,tai laukiu rytojaus,kai man bus 16d ir stebesiu kaip BT kris staigiai ar is leto g.gif
Atsakyti
QUOTE(dreaminGirl @ 2010 12 08, 18:39)
Idomu smile.gif na as irgi naujoke saziningame matavime  biggrin.gif tai mano pirmasis ciklas,kuri kaip niekad stebiu,todel ir klausimu daug iskyla..pvz.: gal esi pastebejus kiek laiko trunka antroji faze?po ovuliacijos? smile.gif

antroji faze po O trunka pas mane apie 14 dienu, bet siaip kiekvienai skirtingai, ji gali trukti 10-16 dienu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(dreaminGirl @ 2010 12 08, 17:52)
na dabar tikrai ne viena jauciuos  biggrin.gif jei 14-16 dienu normaliai trunka,tai laukiu rytojaus,kai man bus 16d ir stebesiu kaip BT kris staigiai ar is leto  g.gif

Jeigu pakilus temperatūra išsilaiko 18 dienų po Ovuliacijos, tai galima įtarti nėštumą 4u.gif
NT nebandei dar darytis?
Atsakyti
QUOTE(ssandraM @ 2010 12 08, 16:18)
imk balioniuka,kad ryt kiltum  mirksiukas.gif  4u.gif

biggrin.gif biggrin.gif aciu
Papildyta:
blink.gif kaip mane lauzo siandien nuo pietu-pamainom tai klubai atrodo issinarins tai gimda spazmuoja doh.gif doh.gif doh.gif bet nepramusa mm g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo arpaci: 08 gruodžio 2010 - 18:43
QUOTE(Allur @ 2010 12 08, 16:57)
Jeigu pakilus temperatūra išsilaiko 18 dienų po Ovuliacijos, tai galima įtarti nėštumą  4u.gif
NT nebandei dar darytis?

nors nedaug beliko laukti,bet vis tiek tos laukimo dienos toookios ilgos smile.gif
na NT bijau nusivilti,nes be galo skaudu neigiama pamatyti,tad geriau jau palaukt tas dieneles ir nesulaukus mmm susikaupt testukui..o kolkas be krutines jautrumo daugiau pozymiu nejauciu,tad sunkiai save prie nestuke.gif priskiriu smile.gif
Atsakyti
Kalėdos,stebuklų metas..pasipils tuoj šį mėnesi nėštukių..oj.. man tokia nuojauta..kad nespėsim gaudyt ir sveikint... wub.gif
Atsakyti
Pagaliau po darbuko,galiu daugiau paskaitinet 4u.gif
QUOTE(ohara @ 2010 12 08, 16:07)
Jetus sviekinu visas nėštukes.. kaip smagu kad čia jų nemažai, da rnieko nepažystu nežinau tai net nežinau ką sveikint,jus irgi nieko neklausiat,gal tokios taisyklės čia nėr..bet pasveikinsiu va visas mandagiai.. [b] SVEIKINU  visas  nestuke.gif  ! ! ! ! !

aciu mirksiukas.gif linkiu,kad ilgai neuzsibutum cia!

QUOTE(Piktukė @ 2010 12 08, 16:29)
Aš taip pat nuoširdžiausiai sveikinu viskas sulaukusias II.. wub.gif
ir dar klausimėlis, kaip jūs savaitgalį matuojat BT? Negi keliatės tam tikrą valandą, o paskui vėl krentat miegot?  man jaučiu tai misija neįmanoma bus..

aciu mirksiukas.gif tikiuosi neilgam prisijungus mirksiukas.gif as matuodavau ir savaitgaliais-pamatuoju ir luztu toliau lotuliukas.gif

QUOTE(ohara @ 2010 12 08, 17:16)
galėtu man jie greit pagelbėt tie vitaminukai,nes yra kam pagelbėjo lb..  blush2.gif  na bet aišku vilčių dėt jau nebededu..nes net nežinau koks stebuklas ar laikas padeda.. nes db sakau ir O pagavom ir viska, ir nieko..nesuprantu,kaip tokiam dalykui gali riekti laiko.. ką tas laikas duoda?  unsure.gif

mes atlikom hormonu tyrimus ir genytal system bei chlamidiju tyrimus-norejau nuo pat pradziu zinoti ko tiketis galiu-daugiau nebeprireike wub.gif gine net pajuokavo,kad MB issisuko nuo spermogramos lotuliukas.gif nors jis sake tikrai eitu.

QUOTE(arpaci @ 2010 12 08, 17:38)
laba diena,prisiduodu doh.gif rezultatas aiskus,finalas bus mm beliko sulaukt

nugi nugi,nekrisk man,dar ziurim,linkiu kilt 4u.gif

QUOTE(dreaminGirl @ 2010 12 08, 17:39)
Sveikutes!
gal kuri is beplanuojanciu ir BT bematuojanciu esate su nereguliariu ciklu?

as buvau su nerealiai nereguliariais 35-52d.bet kai pradejau matuot BT visi trys ciklai kaip laikrodukai pasidare,gaudem O su OT ir BT pagalba ir treciasis laimingas wub.gif linkiu ir jums greit pasigauti mirksiukas.gif DPO budavo 15-16d.

[COLOR=blue]SandraM,nu vat tokia ta ir kantrybe, labai noriu pacia geriausia dovana padaryti,tai vis laikausi wub.gif bet vat kad krutine vakarais sujautreja labai,ir siek tiek padidejusi,tai sakau kad pats nesusivoktu anksciau laiko lotuliukas.gif
FilMAR dar karteli sveikinimai thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo westi: 08 gruodžio 2010 - 20:38
QUOTE(westi @ 2010 12 08, 20:28)

aciu mirksiukas.gif linkiu,kad ilgai neuzsibutum cia!

mes atlikom hormonu tyrimus ir genytal system bei chlamidiju tyrimus-norejau nuo pat pradziu zinoti ko tiketis galiu-daugiau nebeprireike wub.gif gine net pajuokavo,kad MB issisuko nuo spermogramos lotuliukas.gif nors jis sake tikrai eitu.

stengsimės.... 4u.gif

o kur tuos tyirmukus darėt,gal galima plačiau? blush2.gif gal ir į AŽ jei jau kitos žino,kad jom temutės neužkišt žinomais atsakymais... 4u.gif
Atsakyti
Mergaites,dar karteli primenu, kad cia BT temute, neissipleskit kitom temom.Tam yra kitos temutes
Atsakyti
QUOTE(dreaminGirl @ 2010 12 08, 18:52)
na dabar tikrai ne viena jauciuos  biggrin.gif jei 14-16 dienu normaliai trunka,tai laukiu rytojaus,kai man bus 16d ir stebesiu kaip BT kris staigiai ar is leto  g.gif

Mano antra faze beveik visada 16 dienu 4u.gif

QUOTE(Allur @ 2010 12 08, 18:57)
Jeigu pakilus temperatūra išsilaiko 18 dienų po Ovuliacijos, tai galima įtarti nėštumą  4u.gif
NT nebandei dar darytis?

O kada tu NT? Nors su tokiais OT tai ir NT nebereikia biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti