Įkraunama...
Įkraunama...

BT matavimas

QUOTE(neirida @ 2010 12 09, 08:10)
jau tikrai poO, ND puikiai uztaikyti, laukiam laimingos pabigos  mirksiukas.gif

as irgi jos laukiu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(~lullaby~ @ 2010 12 09, 09:11)

o tai cia dabar kas  g.gif galvojau jau sausi virsun siandien  cool.gif na tai darbuokites toliau, nes jos didenybe O jau cia pat  mirksiukas.gif

mane termometras irgi nudziugino is ryto smile.gif

a ir taip maniau, na bet yra kaip yra biggrin.gif

o tu ten ir laikykispats laikas tave islydeti nestuke.gif mirksiukas.gif

angel thumbup.gif kad tik rysketu 4u.gif
Atsakyti
Angel08, wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(vaiduter @ 2010 12 09, 10:19)
Labas rytas 4u.gif  perkele mano O diena, ir jau nebe punktyrine, o siryt pakritau 4u.gif prisiduodu mirksiukas.gif

laiku pakritai mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti
angel taip ir turi būt wink.gif laikau kumščius kad ryškėtų.
lullaby ir allur jūs sekančios eilutėje prie teigiamų II wink.gif gražūs grafikėliai
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Žydinti @ 2010 12 09, 10:25)
lullaby ir allur jūs sekančios eilutėje prie teigiamų II  wink.gif gražūs grafikėliai

drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(angel08 @ 2010 12 09, 07:53)
labas rytas ,prisiduodu ir realiausia butu laukti mmm,nes nt neigiamas,maudzia strenas verysad.gif
http://www.babyplan.ru/profile/58300

bet BT nenukrito bigsmile.gif o kodel uzdetas klaustukas, reiskiasi vis tik kazkas matesi blush2.gif
Atsakyti
kol neikelsiu vaizdines medziagos jusu teismui tai jokiu sveikinimu,jis toks neriskus kad negaliu patiketi kad ji matau.labai bijau kad nebutu taip kad parodo toki vaiduokli ir mmm ateina,nu siaubas koks nerimas sirdy...
Atsakyti
labas rytas 4u.gif ir as matuoju bt jau nuo labai labai senu laiku doh.gif vienai mano draugei gine paskae, kad pirmoj fazej bt turi buti 36,6, jei zemesne tai blogai kazkas blink.gif o jums ji tokia ir buna? mano tai labai zema buna pirmoj fazej, ir antroj palyginus zema verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(angel08 @ 2010 12 09, 08:01)
vilciu jau nepuoseleju,laukiu kada parsivilks mmm,siaip pagal bp siandien turi buti
http://www.babyplan.ru/profile/58300
Papildyta:
merginos bigsmile.gif  bigsmile.gif  bigsmile.gif matau vaiduokli,bet kad ja negalimma vertinti nt g.gif

kazkaip jauciu kad tave sveikinsim wub.gif
Atsakyti
QUOTE(angel08 @ 2010 12 09, 10:37)
kol neikelsiu vaizdines medziagos jusu teismui tai jokiu sveikinimu,jis toks neriskus kad negaliu patiketi kad ji matau.labai bijau kad nebutu taip kad parodo toki vaiduokli ir mmm ateina,nu siaubas koks nerimas sirdy...

nesijaudink mergyt 4u.gif nors ysivaizduoju kaip db jautiesi 4u.gif
Atsakyti