QUOTE(vestallsim @ 2011 06 03, 12:41)
Sveikutes mergytes, griztu su savom problemelem...
Va vakar isbuvau visa diena ligonineje, nes pasirinkau tableciu buda isvalymui, nezinau kaip lietuviskai vadinas, bet man jis nepadejo...
ape pietus prasidejo labai sriprus spazminiai skausmai, po valandeles stiprus kraujavimas, maniau, kad net nualpsiu, bet kaip daktarai mano niekas nepasisalino tik daug kraujo...pasirinkau vaziuoti i namus ir ziureti kas bus, reikia grizti po savaiteles, jei niekas nepasisalino abrazija daryti...
Norejau paklausti, ar dar gali ivykti persileidimas, ar gal kas buvote panasioje situacijoje... nors ir kraujavimas apstojo ir skausmas mazeja, kazkaip jau manau, kad reikia nusiteikti opearcijai...
oi, oi, kaip cia man viskas ilgai uzsitese
Va vakar isbuvau visa diena ligonineje, nes pasirinkau tableciu buda isvalymui, nezinau kaip lietuviskai vadinas, bet man jis nepadejo...

Norejau paklausti, ar dar gali ivykti persileidimas, ar gal kas buvote panasioje situacijoje... nors ir kraujavimas apstojo ir skausmas mazeja, kazkaip jau manau, kad reikia nusiteikti opearcijai...
oi, oi, kaip cia man viskas ilgai uzsitese

vaje, kaip sudėtinga pas tave...tai jei vaistus jau gėrei-tai matyt jie nebeveiks, reikia kažko kito...tikiuosi, kad iškraujuosi pati ir nereiks operacijos