Įkraunama...
Įkraunama...

Persileidimai ir nesivystantys nėštumai II

QUOTE(naujoke4 @ 2011 06 14, 22:47)
dareisi NT iki mmm? per kiek laiko išryškėjo? jauti nėštumo požymius? g.gif
kiek žinau, kad gali, bet gali ir būti mmm, kai esi nėščia yra ir tokių atvejų...jaučiu, kad belieka laukti....ir kartoti NT po kelių dienų... o jei gyd sakė pasirodyti, tai eik ir bus ramiau pačiai  ax.gif sėkmės ir parašyk, kaip baigėsi  4u.gif

Dariausi, nes kad nestuke.gif , įtariu nuo praeitos savaitės ax.gif Vakar NT dar nieko nerodė, šiandien, kai jau pilnai išryškėjo pirma juostelė, pasimatė ir antroji. Ir nėštumo požymių jau jaučiu, kurie tikrai anksti pasirodė... Įtariu, kad ir šįkart mane pykins... verysad.gif Šiandien lygiai 4 savaitės nuo paskutinių mmm, šiaip jos man būna kas 29-30 dienų, kartais ir po 28 ateina.
Atsakyti
QUOTE(krisliuke @ 2011 06 14, 23:31)
Dariausi, nes kad  nestuke.gif , įtariu nuo praeitos savaitės ax.gif Vakar NT dar nieko nerodė, šiandien, kai jau pilnai išryškėjo pirma juostelė, pasimatė ir antroji. Ir nėštumo požymių jau jaučiu, kurie tikrai anksti pasirodė... Įtariu, kad ir šįkart mane pykins... verysad.gif Šiandien lygiai 4 savaitės nuo paskutinių mmm, šiaip jos man būna kas 29-30 dienų, kartais ir po 28 ateina.

tai thumbup.gif sveikinimai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(naujoke4 @ 2011 06 15, 10:19)
tai  thumbup.gif sveikinimai  4u.gif

Ačiū 4u.gif Tik dabar belieka sulaukti konsultacijos, nes visgi nerimas kankina... Pastoti nebijojau, bet dabar jauduliukas nepalieka manęs unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(krisliuke @ 2011 06 15, 10:29)
Ačiū 4u.gif Tik dabar belieka sulaukti konsultacijos, nes visgi nerimas kankina... Pastoti nebijojau, bet dabar jauduliukas nepalieka manęs unsure.gif

tai visiškai suprantama po tokios patirties ax.gif
tikiuosi, mergyt, kad viskas ok 4u.gif
kada eini pas gyd? parašyk, kai ką sužinosi bigsmile.gif
Atsakyti
Sveikinimai naujai nestuke.gif 4u.gif butinai nulek pas gydytoja, gal kokiu vaistuku parasys....kad tik sis kartas butu sekmingas 4u.gif

Mergytes, nenuleiskit ranku.....as ir turejau 3 nesivystancius.....o dbr pilvinukas jau ilipes i antra trimestra..ir tiku, kad sis kartas bus sekmingas....tikejimas laaabai padeda 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(krisliuke @ 2011 06 15, 10:29)

Sveikinimai didžiausi.... bigsmile.gif thumbup.gif
Atsakyti
Ačiū už sveikinimus, bijau dar kam ir girtis, kad paskui vėl netektų nusivilti... O pas gydytoją galiu kad ir rytoj, bet ar nebus dar per anksti, jei man dar tik 4 savaitės? Šiaip labai bijau ten eiti... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(krisliuke @ 2011 06 15, 13:52)
Ačiū už sveikinimus, bijau dar kam ir girtis, kad paskui vėl netektų nusivilti... O pas gydytoją galiu kad ir rytoj, bet ar nebus dar per anksti, jei man dar tik 4 savaitės? Šiaip labai bijau ten eiti... unsure.gif

tai gi kraujuoji... ko bijai? vardan pilvinuko viskas juk...pačiai bus ramiau, ar aš klystu? g.gif
Atsakyti
QUOTE(naujoke4 @ 2011 06 15, 19:30)
tai gi kraujuoji... ko bijai? vardan pilvinuko viskas juk...pačiai bus ramiau, ar aš klystu? g.gif

Nepavadinčiau to kraujavimu, tik pateplioja. Nėštumo biblijoje skaičiau, kad prieš pat turimas būti mėnesines moteris gali pakraujuoti ir netgi taip, kad pagalvotų, jog jai mmm...
Atsakyti
QUOTE(krisliuke @ 2011 06 15, 20:21)
Nepavadinčiau to kraujavimu, tik pateplioja. Nėštumo biblijoje skaičiau, kad prieš pat turimas būti mėnesines moteris gali pakraujuoti ir netgi taip, kad pagalvotų, jog jai mmm...

Taip teisingai, bet man jau kraujas ir pan tai jau siaubas po visko schmoll.gif suteikei ir man vilties dar, gal šį mėn nesulauksiu mmm, nors jau teplioja g.gif nu bet gal.... o kaip jums pavyko per poirmą ciklą? skaičiavai ar ką? g.gif
Atsakyti
QUOTE(krisliuke @ 2011 06 15, 18:21)

Pasistenk nusiraminti, nepersitemk, vyk nuo saves blogas mintis ir viskas bus gerai tau to ir linkiu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(krisliuke @ 2011 06 15, 13:52)

ax.gif Na manyčiau dėl šventos ramybės galėętum pas gydytoją nueit - ir pačiai ramiau būtų, kai patvirtintų, kad viskas thumbup.gif
Atsakyti