Įkraunama...
Įkraunama...

Persileidimai ir nesivystantys nėštumai II

QUOTE(Myciute @ 2011 06 22, 14:30)
sunshine,
tavo istorija beveik kaip mano. Po 2 persileidimu taip pat dariausi visus tyrimus (skydliaukes, lytiniai hormonai, AFS, lytinių infekcijų tyrimai, citomegalas ir toksoplazmozė ir tt)m viskas gerai, tik PRG zemokas buvo. Abu kartus pastojau lengvai, pirmakart nesiojau 9 sav., antra -6 sav. Ir taip ir neaisku kodel zirniukai pabega sad.gif Vakar buvau pas Usoniene, liepe tiesiog bandyt pastot ir viskas. Tikiuos mes su vyru suderinami genetiskai. Nes jei ne - tai oi kaip butu skaudu  verysad.gif  rodos nieko mums netruksta, tik sekmingo  nestuke.gif ir leliuko, bet jau 2 metai nesekmiu.... O kiek galvojimo, asaru, svajoniu...
Jei pavyktu tau kazka issiaiskinti, parasyk butinai  4u.gif  AFS pas mane neigiamas...  4u.gif

jei prg zemokas tai tau nuo ov reiktu 10 d vartot progesterona smile.gif tada gadinti nt.... o pastojus doze padidinti ir testi iki 16 ar net 19 sav., itariu padetu 4u.gif
Atsakyti
man baisu jei visi tyrimai bus geri, kaip ryžtis trečiam kartui? baisuma.......na bet dar anksti man galvoti taip......
Atsakyti
QUOTE(Myciute @ 2011 06 22, 15:30)
sunshine,
tavo istorija beveik kaip mano. Po 2 persileidimu taip pat dariausi visus tyrimus (skydliaukes, lytiniai hormonai, AFS, lytinių infekcijų tyrimai, citomegalas ir toksoplazmozė ir tt)m viskas gerai, tik PRG zemokas buvo. Abu kartus pastojau lengvai, pirmakart nesiojau 9 sav., antra -6 sav. Ir taip ir neaisku kodel zirniukai pabega sad.gif Vakar buvau pas Usoniene, liepe tiesiog bandyt pastot ir viskas. Tikiuos mes su vyru suderinami genetiskai. Nes jei ne - tai oi kaip butu skaudu  verysad.gif  rodos nieko mums netruksta, tik sekmingo  nestuke.gif ir leliuko, bet jau 2 metai nesekmiu.... O kiek galvojimo, asaru, svajoniu...
Jei pavyktu tau kazka issiaiskinti, parasyk butinai  4u.gif  AFS pas mane neigiamas...  4u.gif

būtinai parašysiu, kai ką nors sužinosiu 4u.gif
mums irgi tik lėliuko betrūksta iš tikrųjų...
Atsakyti
QUOTE(Cili @ 2011 06 22, 14:44)
man baisu jei visi tyrimai bus geri, kaip ryžtis trečiam kartui? baisuma.......na bet dar anksti man galvoti taip......

rysies mirksiukas.gif noras tureti leliuka nugales smile.gif
as ryzaus 4 karta ax.gif
Atsakyti
QUOTE(jurgyte666 @ 2011 06 22, 15:48)
rysies  mirksiukas.gif noras tureti leliuka nugales  smile.gif
as ryzaus 4 karta  ax.gif

na taip, bet kitą kartą vis tiek turi kažką kitaip daryti, ar aspiriną vartoti ar progesteroną, aš anuos du nėštumus visiškai nieko nevartojau schmoll.gif ginė nieko neskyrė, o dabar reikia pradėti konspektuotis kas ir kaip, pati pradėsiu gilintis....
Atsakyti
Tikiuos mes su vyru suderinami genetiskai. Nes jei ne - tai oi kaip butu skaudu verysad.gif

Paklausiu tada.. ax.gif
tai jei randa kazkokius genetinius nesuderinamumus, tai viskas pora negali tureti vaiku??? verysad.gif

Atsakyti
QUOTE(vestallsim @ 2011 06 23, 01:15)
Paklausiu tada.. ax.gif
tai jei randa kazkokius genetinius nesuderinamumus, tai viskas pora negali tureti vaiku???  verysad.gif

manau, genetinio nesuderinamumo atvejį gali tiksliau pakomentuoti tik profesionalai 4u.gif nepradėk galvoti iš anksto, kad kažkas gali būti negerai 4u.gif

Atsakyti
QUOTE(vestallsim @ 2011 06 22, 23:15)
Tikiuos mes su vyru suderinami genetiskai. Nes jei ne - tai oi kaip butu skaudu  verysad.gif 

Paklausiu tada.. ax.gif
tai jei randa kazkokius genetinius nesuderinamumus, tai viskas pora negali tureti vaiku???  verysad.gif

Ziurint koks suderinamumas ir kiek procentaliai.Ir aplamai tas suderinamumas labai slidus reikalas,nes buna poros kurios dera 100 proc pagimdo,ir ne po viena.O va,kitos ne.
Musu situacija yra tokia,kad musu DQa genotipas panasus 50 proc,reiskias tiek pat procentu embrionu GALI (bet nereiskia,kad taip ir bus) isprovokuoti imunini atsaka i nestuma.Kitiems yra 25 proc,100 arba is viso nera.Mes sutampam su genotipu 4.1,kuris yra pats dazniausias europoje,bet ir pats pavojingiausias ,kad liecia isnesiojima.Logiskai galvojant,jei kazkoks genas butu kazkas negerai jis per laika issinaikintu,nekalbant apie praeiti kai del "veisles" zenijosi gimines,pagal tokia teorija jie nebutu isnesioje vaiko (kiekvienas zmogus turi du dq genus,po viena paveldi is mamos ir tevo).Aplamai ,pas mane du vienodi genai 4.1 4.1,tai jei si teorija simtaprocentine,kaip as isgyvenau budamas embrionas?Tai svarbiau yra mamos galimas atsakas i nestuma.O tuo rupintis reikia pries pastojant-mano atveju steroidai,leidziamas progesteronas,intralipidai,LIT injekcijos,clexane.
Tikiuosi pades ax.gif

Genotipo tyrimas vadinas DQ alpha match.Imamas vyro ir moters kraujas.Lietuvoje nezinau kur galima pasidaryt,pasiklausinekit paguglinkit.Mes siuntem i Cikaga.Gal ir cia butu imanoma per kurjeri? g.gif
Atsakyti
QUOTE(naujoke4 @ 2011 06 22, 08:43)
daug naudingos info pateikei  4u.gif kelinta tau buvo sav?smagu, kad leidi planuoti  ax.gif

Man dare A, kai buvo 8 sav ir 6 dienos, o nustojo vystytis nuo 6 sav.
Atsakyti
QUOTE(Cili @ 2011 06 22, 14:50)
na taip, bet kitą kartą vis tiek turi kažką kitaip daryti, ar aspiriną vartoti ar progesteroną, aš anuos du nėštumus visiškai nieko nevartojau  schmoll.gif  ginė nieko neskyrė, o dabar reikia pradėti konspektuotis kas ir kaip, pati pradėsiu gilintis....

patikek, viska ka darau susizinojau pati, nes gine irgi nieko neskyre..bet as nebenorejau dar karta rizikuot nieko nebandydama mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveiki,
Esu didelej baimej dabar...
Man jau gerokai per 30 metu... Jau buvau susitaikius su tuo, kad niekda neturesiu vaiku... Tiesiog nelemta matomai, nusprendziau... Praitais metais netiketai pastojau... Dziaugsmas buvo nerealus... Taciau kraujas, itarimas del nesivystancio nestumo, lovos rezimas, nesivystancio nestumo patvirtinimas ir Abrazija... verysad.gif Verkiau diena nakti....
Praejus 3 menesiams ir vel bandau pastoti... Balandzio men viduryje pajutau, kad kazkas netaip... Pasidare jautri krutine, nors iki mmm dar toli buvo... Jau pradejau svajoti, kad gal nescia... Taciau atejo mmm (kraujavimas 3 kart mazesnis nei paprastai, daugiau tepimas)... Veliau atsirado nuolatiniai tai ateinantys, tai praeinantys pilvo apacioj skausmai, maudimas, nerealus tempimas... Geguzes men nuejau pas ginekologe... Ji sako, kad turiu cista... Israse Duphoston... Liepe gerti vitaminus ir toliau bandyti pastoti... Sveikata nei kiek negereja, o tik prastyn... Birzeli kai turejo mmm butu, be galo didelis tempimas pilve, atrodo, kad pilvas tuoj sprogs... Prasidejo mmm po keliu dienu, skausmas aprimo, kraujavimas vel negausus... Vel as pas ta ginekologe... O ji jau rimciau pradejo ziureti... Klausiu, ar dar yra cista, ji jau to nevadina cista, o sako nu yra kazkas... Paeme skubiai kraujo tyrima... Tyrimas jai pasirode geras... Paeme megini del Gimdos kaklelio vezio tyrimo ir liepe kita savaite ateiti echoskopija daryti...
Dabar esu didelej baimej... Negi man vezys... O jei ne, tai kas man yra... unsure.gif
Vakar vel pradejo krutine mausti, kad be lemenuko tiesiog nei zingsnio negaliu zengti... sad.gif
Atsakyti
leja06, nusiraminkite, tai, kad Jums daro gimdos kaklelio vezio tyrima, nereiskia, kad Jus sergate veziu, kadangi Jums jau virs 30 metu - toki tyrima daro profilaktiskai, kartais ir anksciau 4u.gif o del tokios savijautos irgi stenkites per daug nesijaudinti (jeigu gydytoja nemato nieko blogo, tyrimai normoje), mano atveju buvo panasiai, po abrazijos skaudejo ir tempe visur, pirmos menesines buvo baisios, labai, labai skausmingos, strenas skaudejo net puse metu...jau galvojau, kad dedasi kazkas baisaus, net po antibiotiku keliu kursu skausmai buvo tokie pat (juos geriau, kadangi itare uzdegima (po abrazijos nebuvo ju skirta);
nestumo planavimas prasidejo tik po 8 menesiu nuo persileidimo, nors pirma skaiciavau kiekviena diena, kada galeciau planuoti; esant tokiai savijautai dingo visa drasa; po 8 -9 menesiu nuo abrazijos pastojau ir sekmingai isnesiojau vaikiuka;
galbut Jusu organizmas taip reaguoja i situacija, i abrazija...ir t.t., klausykite gydytojos patarimu ir viskas bus gerai 4u.gif linkiu Jums sekmes ir laukiame geru naujienu 4u.gif

Atsakyti