Įkraunama...
Įkraunama...

Persileidimai ir nesivystantys nėštumai II

QUOTE(Judil @ 2010 12 21, 21:37)
LediDiDi1

didele uzuojauta tau. ir as ta pati esu patyrus, taip sunku buvo, kad net tiesiog uzmigt nori ir nepabust, o jei pabust, tai suprast, kad tai buvo tik sapnas... laikykis, apsikabink mylima zmogu.... ir dar ypac kai taip sunku pastoti..

kaip suprnatu, tau dar kazkokius tyrimus dare iki abrazijos? o kokius ?

Atrodo skaitau savas mintis, prisimenu palatoje atsibundu...ir galvoju, o kaip gera, tai buvo tik sapnas, bet apsizvalgius paaiskejo, kad tai tikrove,baisumelis schmoll.gif
Papildyta:
QUOTE(LediDiDi1 @ 2010 12 21, 17:30)
Na aš jau po visko. Ir tikrai, kaip tu Beta1 sakai, lengviau, bet tik šiek tiek. Stengiuosi nusiraminti, bet pasąmonė diktuoja savo. Vakar sapnavau, kad leidžiuosi gonalį kokia 6 diena doh.gif . O po visko paklausiau vyro, ar mane miegančią parvežė po operacijos. O jis ir sako, nu jo, tu jau kalbėjai su stumiančia lovą darbuotoja ir aiškinai, kad tai tikriausia genetika šį kartą lėmė mūsų nesėkmę blink.gif . O aš buvau įsitikinusi, kad nubudau tik pooperacinėje palatoje unsure.gif
O planuoti leido po 2 mėnesiukų. Tai tikriausiai startuosime su IVF, kad nebemėtyti pinigėlių IUI, nes pastoti pavyko tik po 4-os.
Sėkmės visoms mergytės ir ačiū už palaikymą.

O dabar turiu naują jau galvos skausmą, kur daryti IVF: BAK, kur iki šiol lankiausi ar pasirinkti LV g.gif .

Linkiu kuo didesnes sekmes ir greito pastojimo, bei maziuko isnesiojimo, esu tikra, kad Tau pavyks nestuke.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Editaroma @ 2010 12 22, 11:29)
Atrodo skaitau savas mintis, prisimenu palatoje atsibundu...ir galvoju, o kaip gera, tai buvo tik sapnas, bet apsizvalgius paaiskejo, kad tai tikrove,baisumelis schmoll.gif
Papildyta:
Linkiu kuo didesnes sekmes ir greito pastojimo, bei maziuko isnesiojimo, esu tikra, kad Tau pavyks nestuke.gif  4u.gif

Ačiū Tau už palinkėjimus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(LediDiDi1 @ 2010 12 21, 23:00)
Ačiū, Judil, o kas belieka, tik apsikabint savo žmogiuką... Užjaučiu, ir tave. O tyrimai tai eiliniai kaip prieš operaciją: kraujo krešumas, kardiograma, ATTP, PRP, šlapimas.

Ai mergaites, gera pasidaro paskaicius kazkieno laimingas istorijas ir pagalvojus, kad ir tos, dabar laimingos moterys, kur dabar turi savo vaikucius lygiai taip pat isgyveno, saves ir kitu klause kodel taip, o ne kitaip...... Pirma savaite po mano blogu ziniu uzsikankinau save visokiom baisiausiom diagnozem ir dar velniai zino kuom, susigalvojau begales galimu priezasciu, kurios mano galvoje buvo kaip nuosprendis.Bet praejo dar kelios dieneles, kol pradejau suvokti, kad is nezinojimo tik dar labiau apsunkinau savo mintis, galva ir sirdi.Taip kad stengiuosi maziau galvoti, tiketi kaip ir anksciau, kad galiausiai viskas pakryps tinkama linkme.Kad ir kaip tie vaikeliai pas mus sunkiai atkeliauja, niekas juk dar neatima mums galimybes bandyti dar karteli ir tiketis sekmingos pabaigos.Oi, nezinau ar labai as cia i tema, tiesiog tiek daug buvo susikaupe, norejau nors siek tiek apibendrinti savo mintis ax.gif Nepykit kam per daug ar ne visai risliai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(LediDiDi1 @ 2010 12 20, 15:32)
O kokioje ligoninėje atliko tau procedūrą?

Apie palaukimą mano atveju taip pat nebuvo nė minties, gyd. iš karto pasakė, kad reikia daryti abraziją.

kaune 2ligoninej

QUOTE(LediDiDi1 @ 2010 12 20, 16:06)
Kadangi man nustatė nesivystantį penktadienį vakare, tai tik ryt į ligoninę, nes šiandien dar reikiamus tyrimus darausi. Greičiau praeitų tas košmaras doh.gif

Mergaitės, o po kiek laiko jums leido vėl planuoti?

mum sake po puses metu.

nors aisku noretusi anksciau, bet manau islauksim. Noriu kad atsistatytu organizmas normaliai, pati sustipreciau tiek moraliskai tiek fiziskai. Nes dabar ir imunitetas nusilpes, ir stresiniu situaciju buvo, ir baisiai fiziskai issekus buvau. nenoriu antra kart patirti tokio kosmaro, todel situos puse metu skirsiu sau smile.gif

Man visas sitas ivykis buvo baisus sokas, nes su pirmu nestumu absoliuciai jokiu blogumu nebuvo, lengvas nestumas, lengvas gimdymas... net nesitikejau kad taip gali man atsitikti...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Avaida: 22 gruodžio 2010 - 14:17
QUOTE(Beta1 @ 2010 12 22, 14:52)
Ai mergaites, gera pasidaro paskaicius kazkieno laimingas istorijas ir pagalvojus, kad ir tos, dabar laimingos moterys, kur dabar turi savo vaikucius lygiai taip pat isgyveno, saves ir kitu klause kodel taip, o ne kitaip...... Pirma savaite po mano blogu ziniu uzsikankinau save visokiom baisiausiom diagnozem ir dar velniai zino kuom, susigalvojau begales galimu priezasciu, kurios mano galvoje buvo kaip nuosprendis.Bet praejo dar kelios dieneles, kol pradejau suvokti, kad is nezinojimo tik dar labiau apsunkinau savo mintis, galva ir sirdi.Taip kad stengiuosi maziau galvoti, tiketi kaip ir anksciau, kad galiausiai viskas pakryps tinkama linkme.Kad ir kaip tie vaikeliai pas mus sunkiai atkeliauja, niekas juk dar neatima mums galimybes bandyti dar karteli ir tiketis sekmingos pabaigos.Oi, nezinau ar labai as cia i tema, tiesiog tiek daug buvo susikaupe, norejau nors siek tiek apibendrinti savo mintis  ax.gif  Nepykit kam per daug ar ne visai risliai  4u.gif

4u.gif wub.gif
Atsakyti
Sveikos,

noriu jusu patarimo g.gif
Nepastojau 3 metus ir si menesi ivyko stebuklas - II juosteles. Dziaugemes baisiai thumbup.gif , tik labai trumpai tai truko.... vakar pasirode kraujo (4-5 savaites nestumui), nulekiau pas gydytoja. Apziurejo, nieko nemate, atseit kraujavimas negausus. Liepe gerti duphaston ir atvaziuoti kita savaite, tuomet jau turetu matytis puslele, jei viskas gerai.
Vakar vakare pradejau labiau mausti pilva, daugiau kraujuoti. Siandien irgi atrodo, kad sergu. Pasidariau ryte testa, matosi II juosteles, bet viena nebe tokia ryski. Kaip suprantu, ivyko persileidimas.... Ar duphaston nebegerti ir laukti, kol ten viskas issivalys? Bet dabar susibalamutinau... paskaiciau, kad kitos labai gausiai kraujuoja. Nu man taip nera... bet kai nueinu i toleta, tai isbega normaliai, o i paketa labai daug nekraujuoju...
Ka daryti? g.gif

Atsakyti
QUOTE(Citrinukas @ 2010 12 22, 15:53)
Sveikos,

noriu jusu patarimo  g.gif
Nepastojau 3 metus ir si menesi ivyko stebuklas - II juosteles. Dziaugemes baisiai  thumbup.gif , tik labai trumpai tai truko.... vakar pasirode kraujo (4-5 savaites nestumui), nulekiau pas gydytoja. Apziurejo, nieko nemate, atseit kraujavimas negausus. Liepe gerti duphaston ir atvaziuoti kita savaite, tuomet jau turetu matytis puslele, jei viskas gerai.
Vakar vakare pradejau labiau mausti pilva, daugiau kraujuoti. Siandien irgi atrodo, kad sergu. Pasidariau ryte testa, matosi II juosteles, bet viena nebe tokia ryski. Kaip suprantu, ivyko persileidimas.... Ar duphaston nebegerti ir laukti, kol ten viskas issivalys? Bet dabar susibalamutinau... paskaiciau, kad kitos labai gausiai kraujuoja. Nu man taip nera... bet kai nueinu i toleta, tai isbega normaliai, o i paketa labai daug nekraujuoju...
Ka daryti? g.gif

Patarciau nuvaziuoti i ligonines priimamaji apziurai, jei nera galimybes patekti pas gydytoja, ten apziures detaliau, nurodys kaip toliau elgtis, gali buti, kad tai persileidimas, bet gali jo ir nebuti, zodziu daug gal..
Papildyta:
QUOTE(Editaroma @ 2010 12 22, 16:08)
Patarciau nuvaziuoti i ligonines priimamaji apziurai, jei nera galimybes patekti pas gydytoja, ten apziures detaliau, nurodys kaip toliau elgtis, gali buti, kad tai persileidimas, bet gali jo ir nebuti, zodziu daug gal..

jeigu vyksta persleidimas, greiciausiai reiktu abrazijos (gimdos valymo), o jei gresiantis - tada gulimo rezimo ir t.t., ligonineje viska sprestu; nepatartina sedeti namie, nes taip galima ir nukraujoti g.gif
nenusimink, viskas bus gerai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Editaroma @ 2010 12 22, 17:08)

Nežinau, ar ką nors dar papildomo man pasakytu... juk jei vakar jokios uzuomazgos nemate, tai nematys ir siandien... na dar bandysiu laukti. Tiesiog neramu, bet manau, kad tos II juosteles negali taip greitai isnykti... Turbut kuri laika ta antra ir smezuos...
Papildyta:
QUOTE(Editaroma @ 2010 12 22, 17:13)
Papildyta:
jeigu vyksta persleidimas, greiciausiai reiktu abrazijos (gimdos valymo), o jei gresiantis - tada gulimo rezimo ir t.t., ligonineje viska sprestu; nepatartina sedeti namie, nes taip galima ir nukraujoti g.gif
nenusimink, viskas bus gerai 4u.gif

Kazi ar daro abrazija tokiam ankstyvam nestume? Vakar gydytojas minejo, kad jei pradeciau stipriai kraujuoti, atvykti po persirgimo. Tuomet turbut ir apziuretu, ar issivale... Bent as taip suvokiu
Atsakyti
QUOTE(Citrinukas @ 2010 12 22, 16:14)
Nežinau, ar ką nors dar papildomo man pasakytu... juk  jei vakar jokios uzuomazgos nemate, tai nematys ir siandien... na dar bandysiu laukti. Tiesiog neramu, bet manau, kad tos II juosteles negali taip greitai isnykti... Turbut kuri laika ta antra ir smezuos...

gali kazkiek palaukti, bet stebek save, jei labai kraujuosi, tada kreipkis pas gydytojus; man buvo apie 7 sav., ir pradejau kraujuoti kaip ir tu, nuvaziavus i ligonine ir padarius vidine echo, pamate, kad vaisiaus nera, o ta puslele atitinka 5 sav., taip, kad labai panasu..ir liepe darytis abrazija, aisku jeigu gimda issivalytu pati butu daug geriau, nes operacija yra operacija...
Papildyta:
QUOTE(Citrinukas @ 2010 12 22, 16:16)
Nežinau, ar ką nors dar papildomo man pasakytu... juk  jei vakar jokios uzuomazgos nemate, tai nematys ir siandien... na dar bandysiu laukti. Tiesiog neramu, bet manau, kad tos II juosteles negali taip greitai isnykti... Turbut kuri laika ta antra ir smezuos...
Papildyta:
Kazi ar daro abrazija tokiam ankstyvam nestume? Vakar gydytojas minejo, kad jei pradeciau stipriai kraujuoti, atvykti po persirgimo. Tuomet turbut ir apziuretu, ar issivale... Bent as taip suvokiu

man dare abrazija ankstyvam...
Papildyta:
[quote=Editaroma,2010 12 22, 16:20]
gali kazkiek palaukti, bet stebek save, jei labai kraujuosi, tada kreipkis pas gydytojus; man buvo apie 7 sav., ir pradejau kraujuoti kaip ir tu, nuvaziavus i ligonine ir padarius vidine echo, pamate, kad vaisiaus nera, o ta puslele atitinka 5 sav., taip, kad labai panasu..ir liepe darytis abrazija, aisku jeigu gimda issivalytu pati butu daug geriau, nes operacija yra operacija...
Papildyta:
aisku ne visoms vienodai buna, matyt gydytojas sprendzia, jeigu persileidimas ivyksta pats, gimda pati issivalo - nera geriau, bet kai neissivalo kaip priklauso, tada blogiau g.gif visokie uzdegimai ir kitos nesamones schmoll.gif
Atsakyti

aisku ne visoms vienodai buna, matyt gydytojas sprendzia, jeigu persileidimas ivyksta pats, gimda pati issivalo - nera geriau, bet kai neissivalo kaip priklauso, tada blogiau g.gif visokie uzdegimai ir kitos nesamones schmoll.gif
[/quote]

Aciu uz info, bandysiu laukti... tik baisiai liudna, kad po 3 metu ivyko stebuklas ir taip trumpai jis truko...
Kazi man duphaston'as nesutrukdys gimdai paciai valytis? Kazkaip nezinau, gerti ji ar nebe... g.gif
Atsakyti
[quote=Citrinukas,2010 12 22, 16:28]
[/quote]
Aciu uz info, bandysiu laukti... tik baisiai liudna, kad po 3 metu ivyko stebuklas ir taip trumpai jis truko...
Kazi man duphaston'as nesutrukdys gimdai paciai valytis? Kazkaip nezinau, gerti ji ar nebe... g.gif
[/quote]

del dufastono negaliu komentuoti, nes as pirma nestuma nieko negeriau..jokio hormono,gal kitos mamytes gali ka patarti? antra nestuma taip, teko juos gerti;

nenusimink labai, jei pavyko karta - pavyks dar, reikia tuo dziaugtis ir tiketi; zinau, kad lengva taip sakyti, pati ta patyriau, kai nenorejau girdeto jokiu komentaru nei paguodos; bet ivyko stebuklas, o jis jau laksto po namus, to ir jum linkiu 4u.gif blush2.gif
Atsakyti
[quote=Editaroma,2010 12 22, 17:32]
[/quote]

del dufastono negaliu komentuoti, nes as pirma nestuma nieko negeriau..jokio hormono,gal kitos mamytes gali ka patarti? antra nestuma taip, teko juos gerti;

nenusimink labai, jei pavyko karta - pavyks dar, reikia tuo dziaugtis ir tiketi; zinau, kad lengva taip sakyti, pati ta patyriau, kai nenorejau girdeto jokiu komentaru nei paguodos; bet ivyko stebuklas, o jis jau laksto po namus, to ir jum linkiu 4u.gif blush2.gif
[/quote]

tai ir as tuo guodziuosi smile.gif Buvau su gydytoju sutarus laparoskopija daryti sausio men., nes priezasciu nepastojimui kaip ir nebuvo aiskiu. Dabar viliuosi, kad jos nereiks ir bandysim kokiu nors kitu budu uzkabinti antra karta. Bent jau aisku, kad visiskai beviltiska nera smile.gif
Atsakyti