Įkraunama...
Įkraunama...

TWILIGHT saga

QUOTE(uzsispyrele27 @ 2010 12 09, 11:14)
Netikiu  schmoll.gif , kad jie ims i oficialiai pasakys  ax.gif Kam jiems to reikia? Artimi zmones tai zino ir pakanka. Tikrieji fanai - taip pat zino, jiems jau nekyla abejoniu del to  cool.gif

As tai tikiuosi kokio gando, pletko ar foto, ar dar kokios info, bet tokios, kur tarp eiluciu butu galima suprasti ir atskirti pelus nuo grudu biggrin.gif
Atsakyti

Sveikos
QUOTE(Daiva41 @ 2010 12 09, 09:47)
Gal...sita...susigeriam virtualiai, nu pamenat...viena nakti jau laukem ir gerem  mirksiukas.gif lotuliukas.gif

drinks_cheers.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Daiva41 @ 2010 12 09, 11:19)
As tai tikiuosi kokio gando, pletko ar foto, ar  dar kokios info, bet tokios, kur tarp eiluciu butu galima suprasti ir atskirti pelus nuo grudu biggrin.gif

O tu zinai, kaip atsibodo skaityti tarp eiluciu doh.gif Klausyti interviu ir girdeti, kaip kalba nusuka kita linkme, o po to mastyti - ka tai reiskia... unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo uzsispyrele27: 09 gruodžio 2010 - 10:26
O jeigu jie pasaky pvz - mes issiskyrem... unsure.gif unsure.gif unsure.gif

Tik neuzmetykit pomais manes... Bet zinot gi ta taisykle - kazko laukiant, reikia pagalvoti ne tik apie idealiausia varianta, nes jei bus tai, ko maziausiai tikejotes, bus labai sunku, o jei bus tai ko labiausiai laukete - tada ir dziaugsmas bus didesnis...
Atsakyti
QUOTE(Daiva41 @ 2010 12 09, 05:34)
Nesupratau  cool.gif
Laputaityte, Kosmanaftikiene, Dzimute, Nika89..........kas cia per meet'o ignoras g.gif
O musu is Vilniaus tik tiek? g.gif
Merginos...aktyviau...drasiau... mirksiukas.gif  4u.gif
Egliosha...gal gali paprasyti, kad vyras i  Norfra nuveztu...vakare... per Vilniu...nu tu supranti... kad greiciau ir pigiau...ir mus aplankytum ax.gif  mirksiukas.gif  biggrin.gif

he, jo, egliosh būtų smagu jei atvyktų biggrin.gif

Dzimutė čia seniai nebuvo užsukusi, bet ji manau tikrai bus, visad žadėjo. Kosmo, tai tu pavėluok, bet ateik drinks_cheers.gif o laputaitytė pasibranginti nori biggrin.gif bet ji žinoma ateis, kaip ji be mūsų biggrin.gif lape, mes šampės žinok ten gersim biggrin.gif wink.gif

daiva, nika, dėl dovanų - jūs nesiparinkite galvodamos, ką padovnoti, geriau galvokite taip: ką aš sau norėčiau nuspirkt už tiek litų. ir viskas. tada daug lengviau. aš visad taip darau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Žanė: 09 gruodžio 2010 - 10:28
Aš tai gal bevelyčiau tiesiog laukti naujų fotkių iš kokios fotosesijos ax.gif bo paskui, kaip Style sako, galima per daug nusivilti, kai lūkesčiai nebus patenkinti..
Taip kad netraukiam dar taurių ir galvojam, kad ta diena bus tik paprasta gruodžio dešimta 4u.gif
Atsakyti
aisku butu faina atlekt, bet kad pas mus kapiec su masina... reik varyt i servisa, bet daug reikalu su vonios remontu turim, tai vyras padare kad bent apie namus i pardes galetume pavaziuot... sudas ta ziema galiu pasakyt.
Atsakyti
QUOTE(style @ 2010 12 09, 11:23)
O jeigu jie pasaky pvz  - mes issiskyrem...  unsure.gif  unsure.gif  unsure.gif

Tik neuzmetykit pomais manes... Bet zinot gi ta taisykle - kazko laukiant, reikia pagalvoti ne tik apie idealiausia varianta, nes jei bus tai, ko maziausiai tikejotes, bus labai sunku, o jei bus tai ko labiausiai laukete - tada ir dziaugsmas bus didesnis...

O kodel jie turi pasakyti - mes issiskyrem, jei niekada nesake, kad jie kartu g.gif
Atsakyti
QUOTE(style @ 2010 12 09, 11:23)
O jeigu jie pasaky pvz  - mes issiskyrem...  unsure.gif  unsure.gif  unsure.gif

Ne ne ne schmoll.gif
Tikimybe didesne, kad nieko nebus arba pamatysime foto vampyres Belos ir Edvardo, o ne Kristen ir Roberto...
Ta data linksniuojama jau apie 2 menesius ir saltiniai pranesa, kad ji Robsten fanams bus nuostabi ir tokia ir anokia ... tik niekada nieko konkretaus nepasakoma ir fanai vis svarsto ka ji reiskia biggrin.gif
Atsakyti
nu aš tai dabar manau kad jie kartu. ir manau, kad jie ne nuosekliai visąlaik buvo kartu, o su pertraukom, vis nesuprasdami, nori ar nenori. nu, kaip ir visi jauni žmonės. todėl ir neafišuodavosi biggrin.gif

priešais mane Beatos nauja knyga. jei imsiuos ką nors gaminti, mano pusėtinam lieknumui per firmos balių galas. tai laikau griežtai užverstą cool.gif

mėgstu jaspį. oi koks jis fainas. jis toks fan-friendly. aš tikrai prie jo prieičiau prašyt autografo ar fotkės biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Daiva41 @ 2010 12 09, 10:31)

Ta data linksniuojama jau apie 2 menesius ir saltiniai pranesa, kad ji Robsten fanams bus nuostabi ir tokia ir anokia ... tik niekada nieko konkretaus nepasakoma ir fanai vis svarsto ka ji reiskia biggrin.gif

thumbup.gif Na jau greitai ji... rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Miško uoga @ 2010 12 09, 11:26)
Aš tai gal bevelyčiau tiesiog laukti naujų fotkių iš kokios fotosesijos  ax.gif bo paskui, kaip Style sako, galima per daug nusivilti, kai lūkesčiai nebus patenkinti..
Taip kad netraukiam dar taurių ir galvojam, kad ta diena bus tik paprasta gruodžio dešimta  4u.gif

Tu juokauji doh.gif biggrin.gif
Matinanti mama, as suprantu, kad tu negali gerti, nu bet ko mes tas taures turim i sekcija slepti g.gif 4u.gif lotuliukas.gif
Niekas niekuo nenusivils ir niekas nieko neapvils mirksiukas.gif
Traukiam taures ir jei nebus info, gersim uz artejancius Naujuosius mirksiukas.gif
Jei info bus nepalanki mums, gersim is liudesio doh.gif
O jei info bus puiki, gersim is dziaugsmo 4u.gif
Atsakyti