Laba diena
Nu va pricituosiu dabar
QUOTE(Žanė @ 2010 12 09, 11:30)
maniškė neina į daržą antra savaitė. o neina todėl, nes po ligos nuėjo į daržą ir ten pasirodo prisuko šildymą, tai atsimėmė ją sušalusią iki ledo, nes vaikas buvo su maike

nesvarbu, akd spintelėj bliuzonai, pėdkelnės yra... auklėtojai gi geriau, kuo mažiau vaikų.
Netikes pas tave darželis sakyčiau. Bo pas mus 20-22 pastoviai, tai rengiu taip kad nurengtu, bo kitaip sukaistu vaikas.
QUOTE(Miško uoga @ 2010 12 09, 11:51)
oooo kokia pas mus pasaka!!!! tikrai!!! kaip iš senų rusiškų filmų apie died marozus

eglės vos ne lūžta nuo sniego kiekio.. balta balta.. gražu, puru.. tik vėjas didokas

BET ŽIAURIAI GRAŽU!!!
Aha žiauriai gražu, žiūriu pro langą ir kaifuoju.
QUOTE(Žanė @ 2010 12 09, 12:12)
tai vat tada buvo +15. vaikas iki šiol su snargliu ir niekaip neišsveiksta.
mano giliu įsitikinimu vaikų darželiuose auklėtojom dirba prigimtinės sadistės
Šiap jau norėjau seniau paskayti, kad tu negalvoji keisti darželio ar bet pasidairyti kito

, nes kažkaip labai neigiami pasisakymai pas tave kas liečia darželį, o juk pasiūla yra ar ne?
QUOTE(style @ 2010 12 09, 12:30)

Buna isimciu...
Tikrai musu darzelis nuostabus!!! Viskas - tiek aukletojos, direktore, pastatas, politika. VISKAS!!! ]
Va va dukros darželis buvo toks, o vaikino tai nesenai iš lopšelio grupės perėjom, tai irgi lygtai patinka.

Netgi labai.
QUOTE(Zizija @ 2010 12 09, 12:56)
Sveikutės
Tikra žiema atėjo. Na vaikščioti gal ir nekas, o pro langą - pasaka

Medžiai apsnigti, visur balta...
Aha žiūrėti gražu, nors man patiko ir kastuvu mojuoti.

Taip nuo 10 ryto iki 14 h teko aplinką atsikasinėti, nu bet aš ir nuo to kaifuoju.
Žinoma su keliom išimtim, kai norėjau patraukti mašiną (kad sniegą nukasti) užkūriau ir uždarius dureles langus nuvalyti norėjau, tai nuvalius suvokiau kad mašina UŽSIRAKINO

veikianti . Apverčiau visus namus rakto atsarginio ieškodama, su diedu
(parazitu) susikoliojau ir rezultate išsikviečiau avarinį atrakinimą, taigi man sniego kasimas kainavo 80 litų, kas šiai dienai man bedarbei plius prieš šventes yra žiauriai pikta. Nu ir negana to apsimokėjus ir nuėjus pas uošvius pasiimti vaiko išaiškėjo kad atsaginis raktas pas juos. Ot taip ! Tereikėjo užeti į pirmą aukštą ir pasiguosti, o aš va pati problemą sprendžiau.
Nu žodžiu nesiseka šiandien.
QUOTE(Miško uoga @ 2010 12 09, 13:07)
O aš gyvenu kaip kaime, bet beveik miesto centras

toks Žaliakalnio senų namų rajonas. O iki centro 10-15 min. visokiu transportu.
QUOTE(Daiva41 @ 2010 12 09, 14:05)
As miesto vaikas...
Man kaime viena ar dvi dienas grazu, o veliau jau ir to grozio nereikia...noriu patogumu, silumos ir net benzino kvapas tampa mielas...
QUOTE(Žanė @ 2010 12 09, 14:17)
žinai, parašei mano žodžius
Aš irgi taip maniau todėl griežtai buvau prieš nuosavą namą, bo ten kur noriu neįpirktumėm, o miesto pakraštyje nenoriu

jau geriau butas, tuo labiau kad gyvenau Žaliakalnyje, o ištekėjus centre 5 minutės iki Laisvės alėjos pėstute.
Gavosi taip kad gyvenu Žaliakalnyje nuosavam name, beveik kaip kaime ramybės atžvilgiu bet pačiam miesto viduryje.