Įkraunama...
Įkraunama...

TWILIGHT saga

QUOTE(egliosha @ 2010 12 03, 10:54)
na as buvau tik iki moliugu sezono  biggrin.gif  man dirbtine egle estetiskiau atrodo, kai buna ne tik kotas, penkios sakos ir sesiolika spygliuku...
############
cha cha biggrin.gif kaip tik masciau eit i lauka pabraidyt po sniega biggrin.gif gal reiktu niurka det kokia pusni susiradus laugh.gif
############
blyn rimtai manes niekas nemyli, jau para tupiu, laukiu kol man kas paskambins, kad isgirsciau savo nauja zvanoka ir se tau doh.gif in jor feis doh.gif reik gal sms tona pasikeist g.gif

drinks_cheers.gif as uz dirbtines egles. Gyva puosiu tik kai turesiu nuosava nama - lauke. Mes sodyboj specialiai eglute kieme pasisodinom, kad ziema galetumem tureti grozi thumbup.gif
############
lotuliukas.gif Oi ***** prajuokinai. Ale rimtai tu panasi i ta crazy lape bigsmile.gif
############
koks skambalas pas Tave? rolleyes.gif Kazka rasei, bet visai neatsimenu unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo style: 03 gruodžio 2010 - 11:39
QUOTE(kosmanaftikiene @ 2010 12 03, 11:37)
11. *Rūta* - Rūta, Klaipėda, III stadija.

sazines turekite lotuliukas.gif krikstamote ismesti doh.gif mergai metu galas, darbai per visus galus lenda ni negalvokite atskratyt doh.gif

i pajausk man taip kada ilys, ir stabdykite arklius su naujomis temomis, per savaite 3 blink.gif
Atsakyti
QUOTE(*Rūta* @ 2010 12 03, 12:40)
sazines turekite  lotuliukas.gif  krikstamote ismesti  doh.gif  mergai metu galas, darbai per visus galus lenda ni negalvokite atskratyt  doh.gif

i pajausk man taip kada ilys, ir stabdykite arklius su naujomis temomis, per savaite 3  blink.gif

dedu riebu pliusaaaaa blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(style @ 2010 12 03, 11:38)
drinks_cheers.gif as uz dirbtines egles. Gyva puosiu tik kai turesiu nuosava nama - lauke. Mes sodyboj specialiai eglute kieme pasisodinom, kad ziema galetumem tureti grozi  thumbup.gif
############
lotuliukas.gif  Oi ***** prajuokinai. Ale rimtai tu panasi i ta crazy lape  bigsmile.gif
############
koks skambalas pas Tave?  rolleyes.gif Kazka rasei, bet visai neatsimenu  unsure.gif

toks biggrin.gif paprasiau kad vyras iskirptu is dainos iskarpa, einu paklausyt bent per kompa kad jau nieks neskambina laugh.gif
QUOTE(*Rūta* @ 2010 12 03, 11:40)
sazines turekite  lotuliukas.gif  krikstamote ismesti  doh.gif  mergai metu galas, darbai per visus galus lenda ni negalvokite atskratyt  doh.gif

i pajausk man taip kada ilys, ir stabdykite arklius su naujomis temomis, per savaite 3  blink.gif

nu as ir pagalvojau, ka??? Ruta??? ja tik kojom i prieki is cia isnesi laugh.gif
Atsakyti
QUOTE(egliosha @ 2010 12 03, 11:49)
toks biggrin.gif paprasiau kad vyras iskirptu is dainos iskarpa, einu paklausyt bent per kompa kad jau nieks neskambina laugh.gif

la la la la la la la la thumbup.gif

Reikia gal man Bieberio galbaliuka uzsideti kaip skambala? g.gif rolleyes.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(style @ 2010 12 03, 11:57)
la la la la la la la la  thumbup.gif

Reikia gal man Bieberio galbaliuka uzsideti kaip skambala?  g.gif  rolleyes.gif  ax.gif

moterie!!! Bieberi??? a temperaturos turi?

as tai dziaugiuos Firelies wub.gif
Atsakyti
QUOTE(egliosha @ 2010 12 03, 12:32)
moterie!!! Bieberi??? a temperaturos turi?
~~~~~~~
as tai dziaugiuos Firelies wub.gif

biggrin.gif Reikia Quen'u ta gabaliuka isimest i telefona. thumbup.gif
~~~~~~~
Kas cia per berniukai. ***** jie identiski? blink.gif blink.gif Varo tai gan neblogai, ir kiti ten ju gabalai. Bet as nesuprantu - cia man vienas berniukas susidaugines blink.gif

Kazkuriai metais Eurovizijoj latviukus atstovavo COSMOS " I hear your heart" - man labai patikjo ta daina (panasaus stiliaus kaip sitie berniukai) thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(style @ 2010 12 03, 12:48)
biggrin.gif  Reikia Quen'u ta gabaliuka isimest i telefona.  thumbup.gif
~~~~~~~
Kas cia per berniukai. ***** jie identiski?  blink.gif  blink.gif  Varo tai gan neblogai, ir kiti ten ju gabalai. Bet as nesuprantu - cia man vienas berniukas susidaugines  blink.gif

Kazkuriai metais Eurovizijoj latviukus atstovavo COSMOS " I hear your heart" - man labai patikjo ta daina (panasaus stiliaus kaip sitie berniukai)  thumbup.gif

oi, ten vienas ir tas pats berniukas lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(egliosha @ 2010 12 03, 12:50)
oi, ten vienas ir tas pats berniukas lotuliukas.gif

doh.gif sakau, kad man jau susisuko... unsure.gif
Atsakyti
Labutis 4u.gif Na ir grožis sienų thumbup.gif Tapetai liuksovi wub.gif wub.gif wub.gif Ačiū labai, Kosmonaftikiene 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Vakar nulūžau, tik kompą atsikėliau išjungti apie 12 lotuliukas.gif
QUOTE(Daiva41 @ 2010 12 03, 09:02)
Del to sedejimo SM, tai as darbe, temos langa nuleidziu zemyn ir karts nuo karto, kai turiu lako, pasiziuriu ir parasau. Man, didesne problema, bunant namie tema sekti...dazniausiai visi PC buna uzimti ir tik panaudojus jega, galima butu prie ju prisibrauti

O aš darbe negaliu sėdėti prie kompo doh.gif Tai kai grįžtu namo, tik tada galiu pasidomėt kas čia vyksta g.gif

QUOTE(Žanė @ 2010 12 03, 11:40)
egliosh, čia tokia linksma laputė tavo vilkui į porą
user posted image

QUOTE(egliosha @ 2010 12 03, 11:54)

cha cha biggrin.gif kaip tik masciau eit i lauka pabraidyt po sniega biggrin.gif gal reiktu niurka det kokia pusni susiradus laugh.gif

Neveltui Žanė ir matė tave toje laputėje lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Labas biggrin.gif man jau nebe rytas, bet dar ir ne diena doh.gif pusryčius lapnoju lotuliukas.gif
Atsakyti
Sugalvojau dovana user posted imageuser posted imageuser posted image
Atsakyti