Įkraunama...
Įkraunama...

TWILIGHT saga

QUOTE(Japoniene @ 2010 12 09, 19:08)
Labai labai mėgstu Twilight temą  biggrin.gif

geras parašas.
žinai, priežasčių kelt vėjus visada yra. o bet tačiau žinai kaip atsigros? ant pačios vaiko. ir nieko nepadarysi, supranti. atsigros keršingai... tai va... tyli...
visi tokie įkandamesni privatūs daržai yra labai toli, vežti toli...

Prancūze, o taviškis jos neužmigdo? tu niekad niekad vakare negali išeit?
Atsakyti
QUOTE(kristinaa @ 2010 12 09, 16:31)
Labuka ::
Maciau Maksei knyga "Uztemimas" su veidais, ech gaila turiu jau sia knyga, bet nusipirkau antra dali Maggie Stiefwater : pasinaudojau knygu akcija...
Myliu ROBSTEN... ::

o as nenusipirkau... zodz diedui dabar galva isusiu uz sita skriauda.
kaip noreciau knyga paskaityt... bet per savo tinginyste esu uzsikasus su darbais doh.gif fak.
ai, vis noriu pasiguost del maximos fotkiu doh.gif jau kada uzsisakiau, o dar nepristate doh.gif
QUOTE(style @ 2010 12 09, 19:27)
:  :  :  ::  ::  lotuliukas.gif

O tu nenorėtai normaliai kalbėt?  ::  ::  bigsmile.gif  tongue.gif

Nu man taip žiauriai skamba kai žmonės šitą formą naudoja...  :: Čia dzūkai ar ne taip sako?  :

Druskininkai biggrin.gif
QUOTE(uzsispyrele27 @ 2010 12 09, 19:30)
Nufilmuotos scenos su Renesme  ax.gif
user posted image

thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif

Atsakyti
QUOTE(Žanė @ 2010 12 09, 19:41)
sakai? gal ir galėčiau. mane draugė išmokino. gryna vilnietė. bet manau čia pilnai lietuviška forma, tik rečiau naudotina.
~~~~~~~~~~~~~
geriau dėk moralą apie prabalsavimą. aš pasakysiu, tai sakys kabinėjuos biggrin.gif o kai skelsi tu, tai paklausys biggrin.gif

Aš nesakau, kad čia netaisyklinga forma - tai yra tarmiška forma ir tai yra mūsų istorija thumbup.gif Bet man paciai ziauriai skamba doh.gif lotuliukas.gif tongue.gif
~~~~~~~~~~~~~
O ką čia sakyt? unsure.gif Priešdėlis pra- vartojamas veiksmui pro šalį nusakyti, laiko praleidimui ir veiksmo pabaigai. Ir iš viso su priešdėliais žmonės žiauriai persistengia - jei jų nereikia, tai ir nevartokim. Čia irgi reiktų sakyti PABALSUOTI, BALSUOTI rolleyes.gif O ko tau sitas žodis kliūna? Na jis nera pats taisyklingiausias lt zodis, bet ne toks ausį rėžiantis kaip - daeiti, darašyti ir visi kiti su da-. blink.gif blink.gif blink.gif

Kaip kokia senmerge lt mokytoja as cia... unsure.gif unsure.gif

Myliu Jamie ir Lietuva!
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo style: 09 gruodžio 2010 - 20:41
user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
Kokia man Kristen graži - fotosesijose, premjerose wub.gif Graži ji ir kasdieniam gyvenime thumbup.gif

Bet kokią lopę iš jos padaro twilight'o filmuose doh.gif Net plaukai negražiai žiūrisi unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Žanė @ 2010 12 09, 19:41)
kepk pagal amerikietiško sūrio pyrago receptą, tik varškę sublenderiuok. o tuos persikus ant viršaus galima kažaip.

mėgstu jaspį

jau pagooglinau..idomus toks..ale neturiu grietineles..kukuruzu krakmolo g.gif
Jauciu reik daryt sahar makar is to ka turiu..gal vis tiek valgoma bus biggrin.gif

QUOTE(Japoniene @ 2010 12 09, 20:08)
Nu o ka?  biggrin.gif  biggrin.gif  Arti jungies? dar atrodo Petrikė pasijungtu  g.gif  jau ir visas mytas, ponaujametinis  bigsmile.gif

Na i posventini gal ir prisijungciau..jei i Brazilija nepatrauks nail.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Arti: 09 gruodžio 2010 - 21:00
QUOTE(style @ 2010 12 09, 20:39)
O ko tau sitas žodis kliūna?

kai merginos agituoja kokiame nors tinklalapyje balsuoti už Robą ar Robsten, sako PRABALSUOKITE... o reiktų BALSUOKITE smile.gif

man labiausiai ausį rėžiantys dalykai yra šie:
- moterIs (kirtis ant i)
- kad su bendratimi
- mergautinės priesagos kričiavimas -aItė (ne a dešininis o ant i riestinis)

nu da- tai jau čia iš viso. baisi svetimybė.

moki žodį - žinai kelią biggrin.gif
laidą (k)laidėlė baigiame, iki kitų susitikimų lotuliukas.gif

megstu jaspį. brangus ir geras akmuo biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Žanė: 09 gruodžio 2010 - 21:06
QUOTE(Žanė @ 2010 12 09, 21:05)
kai merginos agituoja kokiame nors tinklalapyje balsuoti už Robą ar Robsten, sako <...>
megstu jaspį. brangus ir geras akmuo biggrin.gif

o man nera nieko ziauriau negu kai sako KlAipėda doh.gif net per zinias kartais isgirstu doh.gif o Panevezio/Radviliskio persOkau, perĖjau linksmai skamba laugh.gif
Atsakyti
QUOTE(kosmanaftikiene @ 2010 12 09, 20:53)
user posted image

Man nuostabi sita jos fotosesija wub.gif wub.gif wub.gif

QUOTE(Žanė @ 2010 12 09, 21:05)
moki žodį - žinai kelią biggrin.gif
laidą (k)laidėlė baigiame, iki kitų susitikimų  lotuliukas.gif

biggrin.gif drinks_cheers.gif

Papildyta:
QUOTE(egliosha @ 2010 12 09, 21:13)
o Panevezio/Radviliskio  perĖjau linksmai skamba laugh.gif

thumbup.gif Samas is BIX'u taip sako lotuliukas.gif Man patinka Panevezieciu tarme ir zinoma zemaitiska wub.gif Bet dialektologijos egza tai vos vos islaikiau... Tos tarmes tai doh.gif doh.gif doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo style: 09 gruodžio 2010 - 21:15
QUOTE(Laputaitytė @ 2010 12 09, 21:56)
Kokia man Kristen graži - fotosesijose, premjerose wub.gif Graži ji ir kasdieniam gyvenime thumbup.gif

Bet kokią lopę iš jos padaro twilight'o filmuose doh.gif Net plaukai negražiai žiūrisi unsure.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
O Kosmonaftikiene tai gražių nuotraukyčių pridėjo thumbup.gif wub.gif wub.gif wub.gif

Aš jau atsilabinu bye1.gif Rytoj anksti keltis... doh.gif
Atsakyti
Dakota is LA skrenda i Baton ruza 12-08
user posted image

user posted image
Papildyta:
Keliom dienom anksciau DAkota Beverli Hilse 12-06

user posted image
Papildyta:
Sena Robo foto, vaidino berniukas teatre 4u.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Japoniene @ 2010 12 09, 20:08)
Nu o ka?  biggrin.gif  biggrin.gif  Arti jungies? dar atrodo Petrikė pasijungtu  g.gif  jau ir visas mytas, ponaujametinis  bigsmile.gif

hihihi.gif visas vakarėlis jau biggrin.gif kas dar? lotuliukas.gif

QUOTE(Arti @ 2010 12 09, 21:00)
Na i posventini gal ir prisijungciau..jei i Brazilija nepatrauks nail.gif  biggrin.gif

iš tikro tai tų nail.gif pasiilgau 4u.gif
Atsakyti