Įkraunama...
Įkraunama...

** Šiauliečiai stato svajonių namus **

QUOTE(janna @ 2010 12 07, 13:56)
Kur jus matot ta akmenini staliuka? As tai jo niekur nematau  verysad.gif

jana, aš kaip ir tu nemčiau jo, o pasirodo valgomasis stalas yra akmeninis, o ne medžio plokštės! Aš šoke biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aulina: 07 gruodžio 2010 - 13:00
QUOTE(janna @ 2010 12 07, 13:56)
Kur jus matot ta akmenini staliuka? As tai jo niekur nematau  verysad.gif

Dovis ar kazkas panasaus i si? (aisku cia ne tas akmuo, as apie stilistika):

Kaip ir is tu variantu, tik as noriu nukopijuoti Tryliktosios stala smile.gif Tik daug kartu mazesni smile.gif Na ant kubo, uzdeti stalvirsi. Nieko ypatingo.
As siandien pikta verysad.gif Sugedo mano duonkepe. O pirkta tik lapkricio 20. Taisyt nenoriu, reiks mustis,kad nauja pakeistu. doh.gif
Atsakyti
jau matau.... smile.gif
Atsakyti
Pastebėjimas dėl akmeninių stalų: ar ne bus jis per sunkus? Ar žurnaliniai staliukai stumdomi dažnai?
Atsakyti
QUOTE(Dovis @ 2010 12 07, 13:04)
Kaip ir is tu variantu, tik as noriu nukopijuoti Tryliktosios stala smile.gif Tik daug kartu mazesni smile.gif Na ant kubo, uzdeti stalvirsi. Nieko ypatingo.
As siandien pikta verysad.gif Sugedo mano duonkepe. O pirkta tik lapkricio 20. Taisyt nenoriu, reiks mustis,kad nauja pakeistu. doh.gif

o kas nutiko g.gif
o as savosios pameciau ta maluneli kur plaka doh.gif arba mazasis i zaislus savo bus imaises doh.gif

janna ,man toks staliukas tiktu tik truputeli aukstesnio noreciau bigsmile.gif
Papildyta:
QUOTE(aulina @ 2010 12 07, 13:21)
Pastebėjimas dėl akmeninių stalų: ar ne bus jis per sunkus? Ar žurnaliniai staliukai stumdomi dažnai?

tai po kojytem veltini paklijuosi storeliau ir galesi stumdyti
Atsakyti
Laba,

Aulina, nu tu ir auksaranke thumbup.gif Niekada nebuciau uztekusi kantrybes ax.gif

Nenoriu liudinti Pojo, bet musu namai i trecia diena buvo silti - pasieke uzduota 18 laipsniu. O katilas mazesnio galingumo pas mus. Manau, problema gali buti nesandariame name - minejo, kad garazas kiauras g.gif

Stalas pas Trylikta grazus - man travertinas patinka thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif Tik pas mene pagal stilistika jau nebetiktu, nes ant zidinio keramika planuoju - manau, butu fakturu per daug. Tuo tarpu pas Tryliktas dalis zidinio apdailos is travertino, kaip nuziurejau...

P.S. Dovis, nu kas cia su tom duonkepem - mano brolienes sugedo irgi po keliu menesiu naudojimo doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Beržė: 07 gruodžio 2010 - 13:30
QUOTE(aulina @ 2010 12 07, 14:21)

Jauciu,kad bus ziauriai sunkus, nes vakar parsiveziau sioki toki gabaleli, tai nelengvas. O saltumo kokio, galvojau,kad rankos nusals, kol baigem sneketi. biggrin.gif O grizus padejau prie zidinio, tai tiek susilo. Va ka reiskia naturalus daiktas.
Bat apacioje,gal kokius padukus veltinio paklijuoti,kad stumdyt butu galima g.gif
Atsakyti
QUOTE(Dovis @ 2010 12 07, 14:59)
Jauciu,kad bus ziauriai sunkus, nes vakar parsiveziau sioki toki gabaleli, tai nelengvas. O saltumo kokio, galvojau,kad rankos nusals, kol baigem sneketi. biggrin.gif O grizus padejau prie zidinio, tai tiek susilo. Va ka reiskia naturalus daiktas.
Bat apacioje,gal kokius padukus veltinio paklijuoti,kad stumdyt butu galima g.gif

bute turėjau staliuką su ratukais, labai patogu buvo, stumdyti tekdavo dažnai. Kažin ar išlaikytų ratukai akmenį? Kokią firmą nužiūrėjai staliuko gamybai? Geriau būtų derinti spalvą prie ko nors, minėjai kažką apie židinį..
Atsakyti
QUOTE(Osera @ 2010 12 07, 14:24)
o kas nutiko  g.gif
o as savosios pameciau ta maluneli kur plaka  doh.gif arba mazasis i zaislus savo bus imaises  doh.gif

Tai irgi ne kas smile.gif Ieskok detales, as dabar nesivaizduoju kaip reikes be savos duonos gyventi biggrin.gif Kol pataisys.
Vakar sudejau produktus ir po kiek laiko man pasirode,kad per ilgai ten tyli ji. Paziuriu lyg maisyta, bet nei iki galo, laikmatis eina. Atjungiau, menteles pasukiojau, vel ijungiau, minute pamaise ir stop. Perjunginejau n kartu, bet tyluma, neminko. Palikau nakciai, bet ryta irgi tas pats, tesla isemiau, pabandziau tuscia uzstatyti, tai suds, nebemaiso.
Buvau uzsikepus varyt ten su jais mustis,kad pakeistu i kita, bet tada reikia i garantini varyti,kad israsytu popirgali,kad nesutinku taisyti, tada atgal i parduotuve, ten tektu jau savo teises irodineti doh.gif tai gal dar bandysim taisyti, o jei toks bajeris pasikartos, tada nesim atgal doh.gif Neturiu as sveikatos su tom dezem tampytis, o pas vyra laiko nulis doh.gif
Papildyta:
QUOTE(Beržė @ 2010 12 07, 14:28)

Stalas pas Trylikta grazus - man travertinas patinka thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  Tik pas mene pagal stilistika jau nebetiktu, nes ant zidinio keramika planuoju - manau, butu fakturu per daug. Tuo tarpu pas Tryliktas dalis zidinio apdailos is travertino, kaip nuziurejau...

P.S. Dovis, nu kas cia su tom duonkepem - mano brolienes sugedo irgi po keliu menesiu naudojimo doh.gif

Aha, ir zidinio apdaila pas ja su tuo akmeniu.
O koks modelis pas broliene? Kaip baigesi su taisymu? Ar keite kita preke.
Tai ta vakarykste tesla, per nakti iskilo, pabaigiau rankom munkyti ir i orkaite doh.gif Tai irgi gerai iskepe, o skanumas wub.gif
As dabar kai kur vaziuoju, lauktuvems duona ar koki imbierini meduoli kepu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Dovis @ 2010 12 07, 15:09)

O koks modelis pas broliene? Kaip baigesi su taisymu? Ar keite kita preke.

Paklausiu prie progos;)
Atsakyti
QUOTE(aulina @ 2010 12 07, 15:03)
bute turėjau staliuką su ratukais, labai patogu buvo, stumdyti tekdavo dažnai. Kažin ar išlaikytų ratukai akmenį? Kokią firmą nužiūrėjai staliuko gamybai? Geriau būtų derinti spalvą prie ko nors, minėjai kažką apie židinį..

I Ketagra kreipiausi. Mano zidinio plyteliu imitacija ale to travertino. Aisku toli iki naturalaus vaizdo, bet artimiau nei granitui.
Dar pasakykit kazka apie matmenis? Kas butu patogu? Nes kaip rasiau bute turejau neaiskios formos, tai niekas netilpdavo. doh.gif Tai norisi patogesnio dydzio, bet kai name, tu prisedimo vietu ir taip daug, tai gal ten kazkokio gremezdo irgi neverta darytis? 1*1 metro? g.gif Koks tortas ir kavos puodeliai tilptu? biggrin.gif
Atsakyti
DOVIS ,palauk savo minkstos dalies ,ir tada vizualiai matysi kokio staliuko norisi dydzio smile.gif

Atsakyti