Įkraunama...
Įkraunama...

** Šiauliečiai stato svajonių namus **

Idėjos valgomojo stalams, kitokių formu:
Šitam turbūt nebereikia staltiesės arba padėkliukų:
user posted image

Undinės koja:
user posted image

user posted image

man šitas patinka:
user posted image
Papildyta:
Ar Jums tokia forma su niekuo neasocijuojasi? biggrin.gif

user posted image
Papildyta:
Nekreipkite dėmesio, man penktadieninė nuotaika smile.gif
Atsakyti

man tie akmeniniai stalai visi schmoll.gif blush2.gif dar kart isitikinau kaip skiriasi zmoniu skoniai 4u.gif as neisileisciau akmeninio stalo i namus net jei damoketu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Pojo @ 2010 12 10, 14:13)
man tie akmeniniai stalai visi  schmoll.gif  blush2.gif dar kart isitikinau kaip skiriasi zmoniu skoniai 4u.gif as neisileisciau akmeninio stalo i namus net jei damoketu blush2.gif

kodėl? O virtuvinio stalviršio juk nori... Sakyčiau praktiška akmeniai stalai, plokštė, medis atsilupa..

va čia kaip tik Dovis: ir modernas ir travertinas, tik įdomesnė idėja, nei ji norėtų:

user posted image

Papildyta:
kas nors įdėkite nors kelis pvz. darbo kambarių su nuolaidžia siena 4u.gif
Atsakyti
Su stiklu, tai niekada gyvenime. Noriu praktiskumo daugiau.
Atsakyti
man tie akmeniniai stalai visi  schmoll.gif  blush2.gif dar kart isitikinau kaip skiriasi zmoniu skoniai 4u.gif as neisileisciau akmeninio stalo i namus net jei damoketu blush2.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif man nei vienas stalas negražu, per sunkiai amn atrodo ir viskas, norisi lengvumo man...
Atsakyti

blush2.gif man irgi, nu arba turi atitikt idealiai prie aplinkos ir viso namo dizaino... as tai tokia totaliai medine ax.gif nu dar labai grazu juodas metalas....
Atsakyti
janna, trinkeles nusipirkai?
Atsakyti
Nu va kokie mes skirtingi smile.gif Jums nei mano baldai, nei stalas nepatiko biggrin.gif Busiu viena su tokiais smile.gif
Nors Aulinos ideti, man tik pirmieji patiko wink.gif
Prie mano pilkuciu, jokio tinkamo atspalvio stalo neradau. Buvau toki viena is Italformos man patinkanti nusiziurejus. Bet jis ryzas, plius kazkokioj pardoj pamaciau expozicijoje stovinti, visa nudauzyta, nusilupinejusi. tai pakraupau nuo vaizdo.
user posted image
Papildyta:
Geriau duokit kontaktus traktoristu,kurie valo kelius. Isvaziavau is kiemo ir pastrigau. Masina nei is vietos. Gerai,kad namai cia pat. Tai parejom su mazaja.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dovis: 10 gruodžio 2010 - 16:14
QUOTE(Cili @ 2010 12 10, 16:13)
drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif  man nei vienas stalas negražu, per sunkiai amn atrodo ir viskas, norisi lengvumo man...

drinks_cheers.gif man irgi... Man tik medis- silta, jauku...
Papildyta:
Ar darysir prie namo darza/ prieskoniu lysvele? as jauciu issikovosiu kelis metriukus smile.gif
Atsakyti
Ambre, anksciau minejai,kad kazkas ten tau dar pas mane nepatinka, bet neberasysi, nes jau padaryta. Bet man baisiai smalsu,kas tau ten dar uzkliuvo, nes ir man paciai ne viskas patinka biggrin.gif Tai tu pkritikuok,kad zinociau ka ir kaip ateity kesti smile.gif
Atsakyti
dovis o man tavo baldai patiko thumbup.gif noreciau tokiu minkstu ir as wub.gif
o stalas irgi manau tavo interjere tinka ....

traktoristo uzsimanei ,nera ju dabar ....... visi uzsieme biggrin.gif

Atsakyti
As jau vakar traktoristo norejau, bet visiems diedams dzin buvo biggrin.gif O va siandien pravalas smile.gif Isivaizduok, isvaziavau atbula is kiemo, issitiesinau ratus,gal pusmetri pavaziavau ir stop, nei pirmyn, nei atgal smile.gif Stauk vilku laukuose, vyras uziemes, o ir tai nera garantijos,kad pats mane gelbedamas,kur nepastriktu smile.gif Mazdaug, eik namo ir lauk traktoriaus biggrin.gif Issikvietem ta,kur vasara sklypa lygino, bet jis is kito galo, tai kainuos daugiau. Bunu namuose, masina ant kelio, ateina kaimyna,patrauk masina biggrin.gif Sakau,kad as nei isvietos. Jei norit stumkit. Nu tai jie dviese su zmona, mane atgal pastume,tai masiniuka parvariau i garaza. Adrenalino uzteks visam vakarui, net galva isiskaudo smile.gif

Kas planavo kazka is Ikejos pirkti? As noreciau keliu daikciuku smile.gif
Atsakyti