Įkraunama...
Įkraunama...

** Šiauliečiai stato svajonių namus **

QUOTE(janna @ 2010 12 05, 21:42)
na, nzn. as ten gavau nemenkas nuolaidas  blush2.gif

Man irgi ziule Judra neblogas nuolaidas, alia is vilniaus gavau dar pigiau thumbup.gif
Atsakyti
Sveikinu atidarius slidžių ir rogučių sezoną.
Osera, bazėse nužiūrėjai techniką? Neseniai ten buvau, kainos sukeltos, kilo įtarimas ar nebrokuotos prekės, kai kuri technika matosi padėvėta, nors pardavėjas nenorėjo pripažinti. Tiesiog atsargiai pradėjau į jas žiūrėti, įtariai. Šviestuvai neblogi, bet kainos irgi neadekvačios.
Airise, ačiū už durų gamintojo nuorodą. Šeštadienį užsisakėme duris iš kitur thumbup.gif Pagaliau thumbup.gif Tikiuosi šį kartą pasiseks smile.gif
Mes papuošėme įėjimo duris, pakabinome Kalėdinį vainiką. Lempučių šiais metais nedegsime. Ateityje nežinau, dar nesu apsisprendusi dėl lempučių, nežinau ar jų noriu.
Atsakyti
QUOTE(Cili @ 2010 12 05, 19:19)
nu jeigu tau nereikia, tai nereiškia kad kitam nereikia.....Mes visi ir statomės skirtingus namus, nes esame skirtingi, su savo poreikiais ir t.t.
Kažkaip vis tenka skaityti postus į vienus vartus, aš nesidaryčiau, nesidarysiu, o kodėl va tu pasidarei? Aš nemėgstu margų sienų, mėgstu pastelines, o kodėl tu pasidarei???
Nesuprantu čia savo "protingumą" ar k nori parodyti, kad tų balkonų nesidarei?
daugiau tolerancijos norėtųsi  drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif

Pripazistu, kad megstu garsiai isreikst savo nuomone. Bet gal kazkam uzklius ir padiskutuotume kodel kazkas gerai, kodel ne? diskusijose juk tiesa gimsta- nors dazniausiai ir pasiliekama prie savo nuomones.
Bet va ziurek ,airise butu kada paskaicius diskusija apie balkonu salcio tiltus- but gal kazkokiu rupesteliu isvengus. smile.gif
Siaip reik specu paklaust kaip dar galima patvarkyt mirksiukas.gif

O ten del tapetu as tiesiog klausiu, ar tik nebus per marga... Oseros raudonu tapetu neturejau omeny- net praslydo pro akis ir nemaciau ju. g.gif
Papildyta:
aulina, o kaip prie duru tvirtini vainika? smile.gif
Papildyta:
Berze, tai ka tam zidinukui galvoji daryt, kam keramika reikalinga? pagalvojau apie dar viena zmogu, kuris gali padet...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ambre: 06 gruodžio 2010 - 10:02
Kazin, o kaip Skandinavai balkonu salciu tiltu problema sprendzia?
Atsakyti
QUOTE(janna @ 2010 12 06, 11:12)

Pas juos balkonai mediniai. O jei ir yra kur betoniniai,tai neteko regeti kad naudotu specialias medziagas-konstrukcijas. Man atrodo jie salciu tiltus sprendzia paprasciausiu budu-daugiau atsuktu peciuku smile.gif
Atsakyti
QUOTE(janna @ 2010 12 06, 12:12)

Na, matyt, atidirbe ir ta klausima smile.gif
Apskritai gi balkonai nera kazkoks blogis, tik reik l.gerai juos apsiltinti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ambre: 06 gruodžio 2010 - 10:21
QUOTE(ambre @ 2010 12 06, 11:19)
Na, matyt, atidirbe ir ta klausima smile.gif
Apskritai gi balkonai nera kazkoks blogis, tik reik l.gerai juos apsiltinti.

Balkono taip gerai neapsiltinsi kaip siena.. Arba gausis puses metro storio.. Juk reiktu ir is apacios ir is virsaus ir is sonu .. Kitas reikalas kai virs garazo terasa darai,tada tai galima be problemu..
Atsakyti
QUOTE(aulina @ 2010 12 06, 09:08)
Sveikinu atidarius slidžių ir rogučių sezoną.
Osera, bazėse nužiūrėjai techniką? Neseniai ten buvau, kainos sukeltos, kilo įtarimas ar nebrokuotos prekės, kai kuri technika matosi padėvėta, nors pardavėjas nenorėjo pripažinti. Tiesiog atsargiai pradėjau į jas žiūrėti, įtariai. Šviestuvai neblogi, bet kainos irgi neadekvačios.

taip bazese, na kainos tai ten labai gerai derinamos smile.gif o del kokybes ,tai ten taip yra ne kondicines buitines tech ,yra ir normalios .
mes bute turejom is ju ,tai kokybe nenuvyle ,laike viskas gerai ....
o ten ziurejau ,nes norejau isvis paziureti kainas ir modeliukus ...ir grizus jau lindau i interneto platybes kainu lyginti ...bet kainos cia buvo pigesnes ax.gif
mb nutare laukti po svenciu ir tada pirkti ,nes tikisi nuolaidu didesniu isimusti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(biesas66 @ 2010 12 06, 12:23)
Balkono taip gerai neapsiltinsi kaip siena.. Arba gausis puses metro storio.. Juk reiktu ir is apacios ir is virsaus ir is sonu ..  Kitas reikalas kai virs garazo terasa darai,tada tai galima be problemu..

Uz tat PN salininkai kategoriskai pries balkonus. smile.gif biesai, o tu garaza paliksi kaip projekte ar dar permastysi?
Atsakyti
Osera, jei jau nera skubu su buitine, nesvarbu turei technika vieno gamintojo ir skaitai rusiskai, tai pasizvalgyk po ju tinklapius.
Musu tinklapiuose kazkaip labai mazai info apie buitine technika. Apart kainu ir asortimento.
Rusiskuose galima atkapstyti i kokius faktorius/parametrus reiktu atkreipti demesi besirenkant technika, kas kame specializuojasi (nes pilna asortimenta gamina beveik visi, bet specializacija vis viena islieka), koncernu susijungimu grupes, na ir panasus kt. dalykai.
Atsakyti
Norejau pasiteirauti tu, kurie turi laiptinese langus...
Ar pas jus jie yra varstomi? g.gif
Atsakyti
QUOTE(laimingas @ 2010 12 06, 11:42)
Norejau pasiteirauti tu, kurie turi laiptinese langus...
Ar pas jus jie yra varstomi?  g.gif

As darysiu nevarstoma nes pas mane labai aukstai bus.
Papildyta:
QUOTE(ambre @ 2010 12 06, 11:32)
Uz tat PN salininkai kategoriskai pries balkonus. smile.gif  biesai, o tu garaza paliksi kaip projekte ar dar permastysi?

Taip,paliksiu. Dejau skersa ant PN koncepcijos jei negali tureti balkono,garazo ir zidinio... blush2.gif
Atsakyti