sveikos kepejeles
issikepiau torta, ir noriu papuosti azuolo gilem ir azuolo lapais(cia susije su proga, kuriai kepiau), planavau tiesiog isliet is sokolodo, bet noreciau gal is ko nors pagamint tuos giliukus, gal grazu butu. Noreciau patarimo, is ko galeciau....
Labas vakaras kepejos
iskart atsiprasau uz
Ieskojau temos skelbimu lentoje,bet nepavyko rasti,gal cia kas atsisauks,norim labai tortuka pirmam dukrytes gimtadieniui uzsakyt,nerandam pas ka
Kadangi cia labai jusu daug bandau laime gal kas atsisauks
laukciau pasiulymu i az





QUOTE(*monikute* @ 2010 12 08, 13:05)
eiwile kokie nuotaikingi šventiški ir gražūs tortukai
tik man taip skaudžiai žiūrisi tos išsukinėtos kempiniuko kojytės




Tu filmuką kada nors pasižiūrėk, tai ir apsiverksi net tik kad skaudu žiūrėti bus, gerulis kempiniukas, kalėdinėm kelnytėm

Aš gum tragakant (labiau man patinka Naito užvadinimas tra-lia-lia)


QUOTE(juraBa @ 2010 12 08, 19:00)
labas vakaras, norėjau paklausti dėl grietinėlės. kadangi esu tik pradedančioji tai tortus puošiu grietinėle. Ją išplaku su standikliu, šiek tiek cukraus ir šiek tiek citrinos sulčiu. Aptepti gaunasi normaliai, bet kai noriu apdzibuoti graziai tai grietinėlė labai nelygi, tokia gruoblėta. Klausimas - gal aš ją per daug išplaku? Nes mačiau Jūsų tortus puoštus grietinėle, tai tie dzibukai tokie lygus, o pas mane būna gruoblėti ir nlb gražūs (tiksliau VISAI negražūs) 

ko gero, perplakta grietinėlė.
QUOTE(juraBa @ 2010 12 08, 20:30)
ir dar prie to pacio. ieskojau saziningai, bet neradau kaip puosiami tortai tokia a le zele bet ne zele
nemoku paaiskinti ko noriu
parduotuvese buna tortai padengti tokia skystoka mase ivairiu spalvu ir skoniu, pati vakar valgiau parduotuvinius kapucino torta ir kazkoki jogurtini, kurie buvo padengti tokia mase kaip zele - skaidria, spalvota, bet ji ne kieta, tik siek tiek standi. gal kas supratot ka norejau pasakyti??? 



dekorgelis čia būtų. Viršutinėj papuošimų temoj yra receptas, tačiau kaip suprantu, reikia turėti šiek tiek ir įgūdžių.
Ta glaju kaip parduotuvese tai galima padaryti su Tortengus, is Dr.Oetkehr firmos. Mano galva

grietinėlei papuošimui: 420 g grietinėlės, 2-3 šaukštai cukraus, 0,5 arbatinio citrinos rūgštelės, pabandyk ir neperplak
ir daplak
nepalik skystos



QUOTE(rugiagele26 @ 2010 12 08, 22:02)
Ta glaju kaip parduotuvese tai galima padaryti su Tortengus, is Dr.Oetkehr firmos. Mano galva 

taigi kažkas darė su tuo "upę", ir sakė, kad drūčiai nesigavo


[/quote]
O man tai labai gražu ,kad šonai kitokie negu viršus.Jai giliau pakapščius tai su potekste tortukas.Gyvenime visko buvo ne tik balti lapai,o nuo kiekvieno gimtadienio verčiamas naujas baltas lapas.


QUOTE(naitas @ 2010 12 08, 20:25)
As upe dariau


tame ir esme,kad šita Tortegus žele yra pilama,o tikras decorgelis visai kitokios konsistencijos...jis puikiai tepasi ir niekur nenubega......dauguma tortu maximose yra juo aptepti......
Labas rytas,
Į temą Tortai, įdėjau dengimo masės receptą, profesionalės ir pradedančiosios prašome išbandyti
Į temą Tortai, įdėjau dengimo masės receptą, profesionalės ir pradedančiosios prašome išbandyti
QUOTE(kirbe @ 2010 12 08, 16:38)
As saziningai kiekvienoj parduotuvej tikrinu cukraus pudros lentynas
