QUOTE(akvilyte @ 2010 12 18, 21:04)
kaip aš sakau: tiesioginiu glostymo būdu

man tai labiausiai patinkanti eigos dalis, kai užkloji masę ir glostai glostai glostai....
fainas kaktusiukas..

reiks ir man kada vietoj orchidėjų pamėgint... jei kasnors pravestų kursus apie beze

nu padaryyyyyyyyyykit kasnors ką???
Aš naudoju karštą bezo paruošimo būdą, kurio lyg ir nemačiau Asseni temoje:
Imame 100 g baltymo (2-3 baltymai maždaug, bet geriausia sverti) ir 200 g cukraus. Dedame viską į dubenėlį, o dubenėlį dedame į vandens vonelę ir kaitiname intensyviai maišant (neplakant), kol nebelieka cukraus kristalų, o įkišus pirštą yra karšta ir tąsi, bet neverda (kokias 5 minutes). Įšimame iš vonelės ir plakame iki stiprios bezo konsistencijos apie 10min. Galime naudoti iš karto, arba laikyti šaldytuve uždengus maišeliu, nes šis bezas labai greitai džiūsta.