Aš norėčiau pritarti Dunkan. Žinau auklę, kuri dirba už žymiai mažesnį atlyginimą nei aš. Bet kai ieškojo darbo, buvo maždaug tokie svarstymai: Ai, man tiks ir mažiau, nesunkus tas darbas. Pavalgydini, pažaidi ką nors, filmą pažiūri. Prabėga greit diena. Dėl to, kad dirbu tik už didesnį atlyginimą (ne didesnį apskritai, o šioje situacijoje, tapatinant kitą auklę), nereiškia, kad aš esu labiau išpuikus, per mažai vargo mačiusi ar panašiai. Aš tiesiog įvertinu tai (lyginant su
ta aukle,
kodėl jai priimtinas mažas atlyginimas), kad darbas tikrai nėra lengvas, jog jame atiduodu daug pastangų ir noro matyti, kaip tas vaikelis tobulėja, eina į priekį, mokosi iš kiekvienos dienos paimti gražius dalykus. Aš negalvoju, kad ateisiu į darbą pažiūrėti tv ir prastumti dieną

Jaučiuosi verta gauti tuos pinigus, nes pavargstu tiek fiziškai, tiek psichologiškai. Ir nors dažnai sakoma, kad auklės darbas yra daug lengvesnis lyginant su kitais darbais, tam pritariu tik iš dalies. Nes žiūrint iš kitos pusės, tokį darbą galima vertinti kaip vieną sudėtingiausių.
Prašyčiau nesureikšminti mano posto kaipo asmeninio skelbimo
kokia aš šauni 
Tiesiog daviau palyginimą, kad žmogus, kuriam priimtinas mažesnis atlyginimas, nebūtinai yra mažiau išpaikintas gyvenimo, motyvuotas dirbti (o ne išsikalinėti ieškantis auklės darbo
už tūkstančius) ir kt. Žinoma, bet kuriuo atveju sutinku, kiekviena situacija skirtinga ir pavyzdžiai visad tik ir lieka pavyzdžiais. Nieko jie nereiškia, kol nesusiduriame su individualiu atveju.