Įkraunama...
Įkraunama...

Prakeikimai ir užkalbėjimai 2

QUOTE(vaižgantė @ 2010 12 11, 23:40)
Yra. Pats paprasčiausias: pasakyti myliu, žiūrint vyrui į akis biggrin.gif

Super atsakymas. lotuliukas.gif
Atsakyti
tai matau senai niekas ne diskutavo sia tema na man tai aktuoalu.perskaiciau abu forumus ir ne visai sutinku su tuo kad jei tu blogas zmogus visi prakeikimai prie taves limpa arba jei pats taip manai tai ,kad esi prakeiktas tai ir busi .su manim nieko panasaus naatsitiko,man 41m esu l vidutine (visais atzvilgiais )neturiu vyro nei vaiku ,lankydavausi pas visokias burejas niekas nieko nemate jokio uzkeikimo piese grazia ateiti tik viena rusakalbe is ukrainos pris kokiu 8-9 metus pamate 'porcia' uz nedidelius pinigus su dievo pagalba kaip ir nueme,bet gyvenimas nekito.pries pora savaiciu patekau pas aiskeriage kuri isskaiciuja viska is gimimo datos ir vardo dar laikai rankas ant tuscio popieriaus lapo ir veliau zvakes ir maldos pagalba ji skaito is to lapo taigi ji pasake kad uzkeikta dar negimus nes kai tevai susituoke kazkas is ju aplikos labai norejo juos isskiri juodosios magijos pagalba bet jie buvo stipreni ir ju nepaveike ,o paveike mane vaisiu nes mama buvo nescia,tai buvo uzkeikimas ,kad netureciau seimos,tai kur mano kalte,toliau ji pasakojo ,kad dar per giminiu vestuves kazkas man pavydejo visko nes buvau linksma ,nerupestinga,turejau labai grazius ,ilgus garbanotus plaukus,tevai gerai gyveno nieko netruko tuo metu man buvo17m.tai tas kazkas papyle zemes nuo kapu ir uzlipau,tai buvo prakeikimas kad buciau nevaisinga,niekada nebuvau pastojus nors 9m gyvenau su draugu lankiausi pas ginekologa reguliarei niekas nieko nerado kol vina diena pakeiciau daktare ir paaiskejo kad turiu priaugusiu augliu kaip 18 sav.nestumas .na viska pasalinau sekmingai (operacija)aiskerege sako kad tai vis uzkeikimo pasekmes,na uzkeikimas turetu nustoti veikti dar uz 4 m,bet ji patare paciai ji nusiimti.as esu tikinti ir pagal galimybes stengiusi lankyti baznycia taigi per malda ir patare apsivalyti(atlikti keleta dalyku)pati nesisiule na jei paciai nepavyktu tai tada i ja kreiptis.niekada negalvojau kad turiu koki uzkeikima visada tikejau na rytoi mano asmeninis gynenimas susiklostys gerai,bet pasirodo to maza.
Atsakyti
Ar kada esi girdejusi apie tai, kad visas tavo pasaulis yra toks, ka tu nesiojiesi mintyse. Kad mintys yra malda ir visa, ka tu pagalvoji, tau pildosi.
Tau tik tereikia pakeisti mastyma ir tu turesi visa, ko troksti.
Jei tu nori isteketi, visu pirma tu turi susikurti vyriski, kurio tu lauki is tikro.
Turi pasiimti paprasta popieriaus lapa, i ji susirasyti viska apie ta vyriski. Ir metus, ir plauku spalva, ir ka dirbs, kuo dalinsites, ka kartu veiksite ir t.t. Viska iki pacios maziasios smulkmenos. Svarbiausia tau is sito yraq suvokti, kokios santuokos tu nori. Ar tau reikia vaiko tevo, ar tau reikia pinigines, ar tau reikia bendrazygio varguose, ar tau reikia meiluzio ir pan. AR TU NORESI JAM PAAUKOTI DALI SAVES, AR JIS TAU PAKLUS.
Dar labai svarbu uzsirasyti vieta, kur tu su juo susitiksi. Ir stenkis ten lankytis reguliariai. Te bus tai kavine,o gal internetine svetaine, darbas, ar suoliukas parke ir pan.
Dar yra svarbu nupirkti naujas slepetes ir padeti jas prie duru, o padetis turi buti, kad lyg kas ietu i namus.
Susirask nuo laukiniu duru desiniji paskutini kampa ir ji labai issivalyk, papuosk. Jis pagal feng sui yra atsakingas uz meile namuose. Ten karts nuo karto po pusvalandi padegink raudona zvake. Suzadinti si kampa reika, bet per daug degindama gali is sudeginti ta teigiama energija. Todel karta per savaite po pusvalandi, bet ne daugiau.
Per yotube rask meiles mantra ir jos klausykis kiekviena diena.
Labai lepink ir mylek save. Paskaitinek "sveikus" erotinius zurnaliukus, pazadink savyje seksualuma. Nepamirsk vieno dalyko, kad patinas prisitraukia tik tada, kai tu kvepi geismu. Taip, kaip ir gamtoje, taip, kaip ir tarp gyvunu.As namie turiu kate, tai toli eiti nereikia. Net ir ismanieji ismokti gestai, net ir nuostabiasusi kvepalai, net ir nuostabiasia sukuosena nepakeis geismo kvapo. Todel kartais visai nepatraukli moteris pritraukia labiau, negu ledine, rafinuota ledi.
O del issivalymo. Baznycioje vyro nerasi. I ja reikia eiti, reikia ir melsti poteri, labai svarbu persizegnoti. Bet davatkos vyrams tikrai nepatinka.
Issivalyti gali ir paprasciausioje pirtyje, baseine ir duse. Labai gerai profilaktiskai karta savaiteje pilinguoti save druska ir nusisluoscius ranksluosti is karto skalbti. Daznai reikia keisti rubus ir patalyne, juos skalbti. Labai negerai spintoje laikyti neskalbtus rubus. Juos bent reiketu isnesti ant saules. Paciai reikia labai daznai buti gamtoje, lepintis saules spinduliais. Valomes visada per delcia, o pritraukiame per jaunati. Pilnatis ramybes metas.
O del vaiku.... Tai zinau tik tiek, kad ant miegamojo lovos daznai turi buti mazo berniuko energija. Ar tai bus drauges vaikas ar kas kitas, bet jis turi tiesiog ant lovos dazniau atsirasti. Tai planuoti labiau reikia per jaunati, kai tuo metu norime ka tai pritraukti. Tiesiog, jei nori vaiko, turi eiti pas ginekologa, gydyti ligas, rasti maza berniuka ir ji priziureti, dazniau buti su juo. Dar is savo patirties as rekomenduociau"meflovan" papildus. Jie labai sureguliuoja hormonus ir sustato i savo vietas. Ir nepamirsk, kad gimdymui jau tikrai atejo laikas ir laukti jau nelabai turi laiko. Nors ir isivaikinimas taip pat kartais gyvenime yra zymiai daugiau, negu uzauginimas savo vaiko. As dirbu vaiku namuose ir kartais meiles gaunu daug daugiau is tu vaiku, negu is savu. nenustebsiu, kad senatveje demesio sulauksiu daugiau is "netikru" savo vaiku.
Nesu jokia ragana, tiesiog megstu skatyti, bendrauju su zmonemis. Mano galvoje yra susirinkusi tokia informacija, ja as ir dalinuosi.
O man labai idomu, ka tau liepe tavoji bobute daryti. Pasidalink.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aukseklaipeda: 31 gruodžio 2011 - 09:38
Sveiki,

Kažkas rašė, kad jeigu žmogus geras, netiki užkalbėjimais - tai jo negalima prakeikti. Tai netiesa, jie veikia ir skeptikus, turtingus, neturtingus - jei prakeiksmas padarytas tai gebančio daryti žmogaus.

Visai kas kita dėl nužiūrėjimų - jei žmogaus aura stipri, yra daugiau šansų, kad neprikibs.

smile.gif linkiu visoms sveikatos, sielos vienybės bei apsaugos nuo blogio.
Atsakyti

Norejau paklausti. Bet ar tos burejos , kurios moka nuimti prakeiksmus , moka juos ir uzdeti? O be to ar burejos, buriancios ir kortu moka pvz. tokiu burtu kaip pritraukti vyra ir pan.? Ar tiesiog ne visos sutinka tai padaryti?
Atsakyti
QUOTE(aqile @ 2012 01 11, 17:45)
Norejau paklausti. Bet ar tos burejos , kurios moka nuimti prakeiksmus , moka juos ir uzdeti? O be to ar burejos, buriancios ir kortu moka pvz. tokiu burtu kaip pritraukti vyra ir pan.? Ar tiesiog ne visos sutinka tai padaryti?


Mažai kas moka nuimti prakeiksmus, o tos, kurios užsiiminėja juodąja magija, gali ir visokius blokus žmogui uždėti, kad jam nesisektų, ir moka vyrą pritraukti ir visokių kitokių gudrybių.
Atsakyti
QUOTE(vaižgantė @ 2012 01 11, 20:41)
Mažai kas moka nuimti prakeiksmus, o tos, kurios užsiiminėja juodąja magija, gali ir visokius blokus žmogui uždėti, kad jam nesisektų, ir moka vyrą pritraukti ir visokių kitokių gudrybių.

Nu jau kaip prigasdino... blink.gif
Atsakyti
QUOTE(dinazaure @ 2012 01 11, 21:33)
Nu jau kaip prigasdino...  blink.gif


Rašau tai, ką žinau.
Atsakyti
QUOTE(vaižgantė @ 2012 01 11, 23:41)
Rašau tai, ką žinau.

O tau buvo koki bloka uzdeje, prakeike? Ar pati ta sugebi. Jei sakai, kad zinai.
Atsakyti
QUOTE(dinazaure @ 2012 01 11, 21:45)
O tau buvo koki bloka uzdeje, prakeike? Ar pati ta sugebi. Jei sakai, kad zinai.


Taip, buvo ir ne vieną. Tai moteriškei ir jos vaikams viskas atgal tvarkingai grįžta.
Atsakyti
QUOTE(vaižgantė @ 2012 01 11, 22:54)
Taip, buvo ir ne vieną. Tai moteriškei ir jos vaikams viskas atgal tvarkingai grįžta.

atgal visada grizta dvigubai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(gluosnis @ 2012 01 12, 00:08)
atgal visada grizta dvigubai  smile.gif

Ta sypsena, tai dziaugsmas, kad grizta, ar kaip?
Atsakyti