QUOTE(Fiolita @ 2010 12 07, 15:54)
QUOTE(Rutele_S @ 2010 12 07, 14:18)
ir man atrodo kad tas cukrus degintas ir soda, nk neturi bendro. o as nenugesinejau su nk sodos, recepte nemaciau jokio acto schmoll.gif gal blondine as, bet issukau gerai tesloje ta soda, suputojo biggrin.gif nulekiau i dezute paskanaut ogi sukieteje blink.gif jauciu kepiau per ilgai, arba per trumpai dezutej laikiau biggrin.gif kiek laikot juos istikruju ir man rupi g.gif
*
Skaiciau tema is tu laiku kai tik cipciuko receptas buvo idetas.
1 Ji acto neminejo, nes nugesinimas actu ir taip savaime suprantamas dalykas rolleyes.gif
2 Cukru degino ne tik del spalvos, bet ir del skonio- degintas cukrus suteikia truputi karstelejusi skoni.
3 Kad butu minkstesni, reikia nedet perdaug miltu- minkant vis atrodo, kad tesla per skysta, o is tikruju jau buna pats tas.
4 Kociot reikia storai, mazdaug 1 cm storiu
4 Ir neperkept, 250 temperaturoj ir minute kepimo gali buti perdaug
As cukraus nedeginau, nuo prieskoniu uzteko rudumo ir trupucio kartumo.
1. del sodos susimoviau, nedaskaiciau matyt per skubejima recepto, dar nusistebejau kaip cia negesinta deti

pasitaisysiu kt kart
2. na ir pas mane turimuose prieskoniuose jaucias pakankamai kartumo bei spalva rusva gaunas tad tikrai kt kart nedeginsiu nes tikrai kaip kazkuri rase susoko i guza dideli
3. galbut siek tiek ir daugoka miltu buvo, dejau kad neliptu prie ranku...
4. tokio storio ir dariau
5. taip 250 laipsnu temp bet kepe tikrai ne minute. Na nebent kol atidarai orkaite idedi meduoliukus uzdarai, tai gal ten ne 250 jau like buna, anyway, galbut ir perkepiau, bet tik iskilusisu kai istraukiau, perlauziau paragavau tikrai jautesi zaloki. Matyt atkalt reik sistema kas kaip
6. dokoju uz pastabas meginsiu taisytis tikiuos bus geresni ir geresni su kievienu kepimu