QUOTE(rootha @ 2010 12 10, 11:24)
Nerytė, SOS, gal gali ka patart, kad meduoliai suminkstetu? istraukus is orkaites, kol buvo silti, buvo labai skanus ir minksti, o siandien ikast neimanoma
palik juos kambaryje, sudek i lekste, kad ploksciai guletu visi ir tarpuose pridek pjaustyto obuolio (skiltelem), jie turi prisigerti dregmes ir suminkstes
QUOTE(Violeta* @ 2010 12 10, 11:27)
Neryte, aš pgl tavo receptą ryt kepsiu meduolius

...Man tik keli kls..
Kiek yra 200 gr medaus? medų naudosiu natūralų, senelio į stiklainius puslitrius supilstytą,tai nelabai žinau kaip pamatuot be svarstyklių, koks tai maždaug kiekis šaukštais ar stiklinėm?
Kitas kls - kokia meduolių išeiga? Kiek išeina standartinių formelių kiekiais - gal iškart tada dvigubinčiausi tešlos kiekį...
meduolių drėkinimas vandeniu - kaip tai darote - teptuku? ar kitaip?
ir paskutinis - jei naudočiau rudąjį cukrų, tai kaip suprantu, tada kakavos nebereikia, nes ji tik spalvai suteikti recepte nurodyta?
kaip suprantu apie katarzynkas kalbi, nes vandeniu ruosiesi drekinti?
beja, jei kepate su dirbtiniu medum tai greiciau minksteja meduoliai, nei su naturaliu!
as visad sveriu, bet gaunasi apie 4 didoki, kupini saukstai, bet cia apytiksliai, nes dar priklauso medus labai kietas ir skystas...
ju iseina gan dau, nepasakysiu, nes neskaiciavau...
drekinu su silikoniniu teptuku, pamirkau i vandeni ir patepu meduoli
kakava dedasi tiek del skonio tiek del spalvos