QUOTE(rootha @ 2010 12 07, 11:56)
as dariau pagal si recepta:
22cm skersmens apvali (20cm kvadratine)
750g dziovintu vaisiu (ivairiu)
60g dziovintos apelsinu zieveles (kaip praktika rodo tinka ir kinkanai)
185g dziovintu abrikosu
40ml brendzio
440g minksto sviesto
440g cukraus (geriau rudojo)
5 kiausiniai
500g miltu
3 a.s prieskoniu meduoliams
Kepimo laikas: 3 1/2 - 3 3/4 valandos
Ryt darysiu si pyraga,tik-
Man neaiskus kepimo laikas

Gal galima tiksliau,ir turiu dar klausimuka,neradau siandien akropolio maximoi dziovintu apelsinu zieveliu arba kinkanu

Ar nieko tokio jei gaminsiu be ju?Taip pat neradau prieskoniu meduoliam,gal tiks jei sumaisysiu cinamona,kardamona ir muskata?
Taip pat zadejau kept meduolius,(pagal Neryte)visa akropoli apejom kol pagaliau berghoff parduotuvei radau formele.Sausainiam formu niekur nera,bandysiu kaskaip pati ispjaustyt.Dazu taip pat nera,tai bandysiu raudona su buroku daryt,oranzine su morka ir t.t....
Papildyta:
QUOTE(rootha @ 2010 12 06, 00:08)
o as jau iskepiau kaledini pyraga, suvyniojau ir padejau....