Įkraunama...
Įkraunama...

Orchidėjų pirkimo ir gyrimosi tema

QUOTE(egis11 @ 2010 12 18, 15:14)
labukas visiems,girtis neturiu kuo,keleta senbuviu nufotkinau smile.gif

thumbup.gif kokiu gražuoliu...super foto išvis fantastika... wub.gif

as turiu mini marka...labai labai labai dėkoju ''mocha'' thumbup.gif
Atsakyti
šiandien rimi panoramos yra nemažai gražių (ne ten iškart prie įėjimo, bet tolėliau, už knygų stendo). iš įdomesnių mačiau gražią sveiką didelę citriniukę, tokią į žalsvumą, primena net laimą; mačiau tokių pablukintų raudonų, dar pakarpytais žiedeliais, ir buvo tokios įdomios balkšvai rožinės su ryškiai ciklameniniais pakraščiukais. žiūrėjau čiupinėjau, ale supratau, kad vyras duris užtrenks pamatęs mane su gėle biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Žanė: 18 gruodžio 2010 - 19:13
tiesa ''mocha'' nesupyk jai ipykusi pasirodziau akropolio maximoj pardaveja taip isiutino su savo kreizu aptarnavimu kad teko rekt pradet... blush2.gif
net gėliu nebežiurejau akropolyj,bet ka ten ziuresi visos pašalusios... doh.gif
gryždama labai pikta buvau.. gryzus zvalgiausi i gelyte sirdele atsileido... ax.gif
dar i ermitaza nuvaziavau ten tris nukainuotas pasiemiau.. doh.gif nu vis taip isiutus buvau tad nervam raminamuju reikejo... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(rrine @ 2010 12 18, 14:34)
ką ir sakiau biggrin.gif
buvau Molo maximoje, gėlių nemažai, ko reikia - nėra, artimiausiu metu ten neverta ieškoti.
Tik gėlėse radau kelias vandas, stovis pusėtinas ir daug gražių bordo su baltu puoštų phalaenopsių, dar margučių  buvo, bet kažko ypatingo-  schmoll.gif

o mini phalaenopsių yra dar?
Atsakyti
QUOTE(evers @ 2010 12 18, 19:09)
tiesa ''mocha'' nesupyk jai ipykusi pasirodziau akropolio maximoj pardaveja taip isiutino su savo kreizu aptarnavimu kad teko rekt pradet... blush2.gif
net gėliu nebežiurejau akropolyj,bet ka ten ziuresi visos pašalusios... doh.gif
gryždama labai pikta buvau.. gryzus zvalgiausi i gelyte sirdele atsileido... ax.gif
dar i ermitaza nuvaziavau ten tris nukainuotas pasiemiau.. doh.gif  nu vis taip isiutus buvau tad nervam raminamuju reikejo... 4u.gif

tikrai nėra už ką ir viskas ok, svarbu gėlė žydėtų ir džiugintų smile.gif pardavėjos ten dažnai kaip žiežulos, tikiu, kad gali iš kantrybės išvesti.
o apie Maximos gėles tyliu, ėjau pažiūrėti, bet baisios, lapai kiti kažkokios ligos pažeisti, brr doh.gif
Atsakyti
Akropolio maximoj geles tokios apgailetinos,netgi pasalusios visos,bet net nenukainuotos,tikisi kad kas tuos nulinkusius ziedelius pirks..o kur nukainuoti net lapai parudave...baisu gaila gelyciu... verysad.gif
Atsakyti
As tai tikiuos, kad kai pasibaigs "puansetiju sezonas", atvez daugiau orchideju. Juk ziema jas veza. O bet gi as pamirsau, kad busiu ikalinta namie su savo soske.gif
Atsakyti
Įdarbinsite vyrą ir drauges biggrin.gif
Atsakyti
Tiesa, siandien galutinai atsisveikinau su phalaenopsis amboiense sad.gif
Atsakyti
QUOTE(Evaja @ 2010 12 18, 21:21)
o mini phalaenopsių yra dar?

keli likę, vienas iš jų , kur tau patiko
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti