QUOTE(Moonte @ 2011 04 28, 14:41)
Sunku tuomet gyventi. Nesakau, kad privalai viesinti savo pasiekimus, bet nemanau, kad reikia juos maskuoti, slepti. Paprasciausiai reikia gyventi savo, o ne kitu gyvenimus.
Juk specialiai nebraizysi smelio kastuvelio, kad smelyno vaikai nepavydetu.
sutinku

bet a ką čia padarysi, jei jau taip yra?

QUOTE(Vifsla @ 2011 04 28, 12:50)
na, kalbėkim apie tai, kad vyras moters nepamirš iki gyvenimo pabaigos ir ji jam visada bus vienintelė ir nepakartojama..
tai jau čia būtų rimtas dalykas?
tai jau čia būtų rimtas dalykas?
kiek teko susidurti su tokių moterų aukomis, jų prisiminimai nebuvo jau tokie rožiniai, nes jos yra plėšrūnės, jos pasiekia savo tikslą (o tai dažnai būna su liūdnom pasekmėm) ir ieško kitos aukos

QUOTE(kiwi13 @ 2011 04 28, 14:55)
kiek teko susidurti su tokių moterų aukomis, jų prisiminimai nebuvo jau tokie rožiniai, nes jos yra plėšrūnės, jos pasiekia savo tikslą (o tai dažnai būna su liūdnom pasekmėm) ir ieško kitos aukos 

jei prisiminimai ne rožiniai- tai ne apie tai kalba

QUOTE(Vifsla @ 2011 04 28, 14:01)
tai kad kiekvienas reiškinys turi priežastį, esmę ir pasekmes
QUOTE(kiwi13 @ 2011 04 28, 15:02)
tai kad kiekvienas reiškinys turi priežastį, esmę ir pasekmes
O kaip kitaip

QUOTE(Vifsla @ 2011 04 28, 15:16)
paklausiu ne į temą:
o kas čia gero, kai tau pavydi?
bent jau aš visada stengiuosi to išvengti pavydo savo atžvilgiu, nes man tai nemalonu.
Papildyta:
ką reiškia ,,darome"? o jei nieko nedarome, nei dėl kokių priežasčių? tiesiog taip būna..
o kas čia gero, kai tau pavydi?

bent jau aš visada stengiuosi to išvengti pavydo savo atžvilgiu, nes man tai nemalonu.
Papildyta:
ką reiškia ,,darome"? o jei nieko nedarome, nei dėl kokių priežasčių? tiesiog taip būna..
Va va butent, nereikia kad man kas pavydetu, as kaip tik to nenoriu, ir taip pat pati niekam nepavydziu.Ir su kitom jusu mintimis irgi sutinku, jei nieko nedarai, tai niekas ir nivyksta

Papildyta:
QUOTE(Subjektyvi @ 2011 04 28, 14:56)
Su kuo tu gali sutikti, jei tik šiandien susirankiojai ABC, kas toji fatal, bet ir tai dar plaukioji.
Ar kad "prostitutę" paminėjo? Tai gi jau konsultavom, kad fatal gali būti visokia, o ne tik prostitutė, kaip tu iki šiol čia tvirtinai. Jooo, "pidisokas" - čia rimtas argumentas. Bet man va pasidarė smalsu, ko gi čia tos jauniklės galėtų pavydėti, kaip čia pasakius, tokio brandumo moteriškei?
Ir dar ne fatal.

Nei as rankiojausi nei ka, o pidisoko ir tu neisvengsi, nes gegutes neimanoma uzciaupt, prikukuos metu ir tau...Bet kaip tada jausis vienas dievas tezino, o as jau zinau, kad esu tiesiog laiminga ir dar tebemylima.....Tai ko tai fatalei man pavydet..Manot, kad as is kitu vyru demesio nesusilaukiau, baikit, nejuokaukit, jei tokia neidomi buciau, tai manot vyras mane bemyletu..O apie jaunikles nekalbu, jos turi savo grozi jaunyste, bet jis laikinas tas grozis...
QUOTE(Gute 2011 @ 2011 04 28, 16:00)
O apie jaunikles nekalbu, jos turi savo grozi jaunyste, bet jis laikinas tas grozis...
Visi mes laikinai su laikinais privalumais, deja...
QUOTE(juzė @ 2011 04 28, 16:02)
Visi mes laikinai su laikinais privalumais, deja...
ir visai ne ,,deja"...

nenorėčiau būti amžinai
QUOTE(Moonte @ 2011 04 28, 15:41)
Sunku tuomet gyventi. Nesakau, kad privalai viesinti savo pasiekimus, bet nemanau, kad reikia juos maskuoti, slepti. Paprasciausiai reikia gyventi savo, o ne kitu gyvenimus.
Pamenu gretutiniam kurse buvo vaikinas, talentingas, dievo palytetas. Praejo daug metu, susitikome. Uzsimine, kad jis man pavydejo talento. Juokiames abu, kai kiekvienas atskirai viduje norejome pasiekti tobulumo, atsizvelgdami i vienas kito darbus.
Pamenu gretutiniam kurse buvo vaikinas, talentingas, dievo palytetas. Praejo daug metu, susitikome. Uzsimine, kad jis man pavydejo talento. Juokiames abu, kai kiekvienas atskirai viduje norejome pasiekti tobulumo, atsizvelgdami i vienas kito darbus.
Oi ne, del kai kuriu dalyku, labai nesutinku.Rasot, kad nereikia maskuoti, slepti, bet tuomet ziauriai biauriai jauciuosi, kai man pavydi, negyvenu del kitu, bet nenoriu tu kitu prarasti......
QUOTE(Vifsla @ 2011 04 28, 15:05)
jauciu gimsta nauja tema

QUOTE(Gute 2011 @ 2011 04 28, 16:08)
Oi ne, del kai kuriu dalyku, labai nesutinku.Rasot, kad nereikia maskuoti, slepti, bet tuomet ziauriai biauriai jauciuosi, kai man pavydi, negyvenu del kitu, bet nenoriu tu kitu prarasti......
Žiūriu vis dar kalbat apie pavydą, o jei grįžtant prie fatališkos moters supratimo temos, tai man regis, kad pastaroji aukščiau pavydo visomis prasmėmis.