Įkraunama...
Įkraunama...

Femme fatale ir ju pozymiai

QUOTE(KlausykŠirdies @ 2010 12 05, 02:35)
Na jau nesakyk.... kai vyras dingsta po vienos nakties, net jei ir pati to norejai, vistiek kazkiek uzgauna ego - kodel neiesko ir nesuteikia progos isdidziai ji atstumti??? biggrin.gif

Jus tikai manot, kad fataliskai tai aktualu. Tuomet ji nera tuo kuo mes ja laikome.
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2010 12 05, 01:33)
O man patinka ryskios asmenybes. Yra fataliski vyrai. Bet jie vadinami charizmatiski  mirksiukas.gif

Neee, man atrodo charizma - visai kas kita... nebutinai ten buna kazkas DEMONISKO. Man irgi patinka charizmatiski vyrai wub.gif
Papildyta:
QUOTE(Moonte @ 2010 12 05, 01:37)
Jus tikai manot, kad fataliskai tai aktualu. Tuomet ji nera tuo kuo mes ja laikome.

Na siuo atveju as buciau linkusi patiketi vyriska nuomone, labai sunku vertinti moteriai moteri... smile.gif
Atsakyti
Na jau nesakyk.... kai vyras dingsta po vienos nakties, net jei ir pati to norejai, vistiek kazkiek uzgauna ego - kodel neiesko ir nesuteikia progos isdidziai ji atstumti??? biggrin.gif

Man taip nebūna, negaliu komentuoti smile.gif. Bandau įsivaizduoti. Gerai, užgavo, bet ką aš galiu padaryti? Pradurti automobilio padangas? Dar kartą jį suvilioti ir po to pirmai jau pasišalinti, kad esą dabar aš tave palikau biggrin.gif ? Aš tokiais dalykais neužsiėminėčiau.
Atsakyti
Vienam pobuvyje teko stebeti idomu momenta. Iejo vyras, veliau suzinojau, kad jis yra toreodoras, visa moteriksa gimine issitempe kaip styga. Buvo tiesiog fiziskai apciuopamas patinas, jo jega, tas vyriskas pradas. Nebuvo nei vienos kuri nesureaguotu. Zinoma reakcija buvo skirtinga, bet ji buvo akivaizdi.
Papildyta:
QUOTE(KlausykŠirdies @ 2010 12 05, 02:39)
Na siuo atveju as buciau linkusi patiketi vyriska nuomone, labai sunku vertinti moteriai moteri... smile.gif

Esu sebetoja, megstu stebeti zmogaus prigimties prasiverzimus.
Manyciau, kad kerstas is fatales puses butu silpnybe, ji auksciau kersto. Kerstauti, vadinasi, suteikti tam objektui didele reiksme, ar ne per daug prabangos?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Moonte: 05 gruodžio 2010 - 01:48
QUOTE(Burleska @ 2010 12 05, 01:39)
Man taip nebūna, negaliu komentuoti smile.gif. Bandau įsivaizduoti. Gerai, užgavo, bet ką aš galiu padaryti? Pradurti automobilio padangas? Dar kartą jį suvilioti ir po to pirmai jau pasišalinti, kad esą dabar aš tave palikau biggrin.gif ? Aš tokiais dalykais neužsiėminėčiau.

tai ir as neuziimineciau. Pakirbetu siek tiek ir praeitu, ne svieto pabaiga, yra tu vyru. Bet fataliskos moterys nuo kitu dar tikriausiai skiriasi ir tuo, kad ju ego labai jau aukstai iskeltas ir joms tas kirbejimas nepraeitu greitai... blink.gif
Papildyta:
QUOTE(Moonte @ 2010 12 05, 01:46)
Vienam pobuvyje teko stebeti idomu momenta. Iejo vyras, veliau suzinojau, kad jis yra toreodoras, visa moteriksa gimine issitempe kaip styga. Buvo tiesiog fiziskai apciuopamas patinas, jo jega, tas vyriskas pradas. Nebuvo nei vienos kuri nesureaguotu. Zinoma reakcija buvo skirtinga, bet ji buvo akivaizdi.
Papildyta:
Esu sebetojas, megstu stebeti zmogaus prigimties prasiverzimus.
Manyciau, kad kerstas is fatales puses, butu silpnybe, ji auksciau kersto. Kerstauti, vadinasi, suteikti tam objektui didele reiksme, ar ne per daug prabangos?

Aga, buna tokiu supervyru... mirksiukas.gif Kerstas kazkaip susijes su savigarba, ar galima teigti, kad fataliskos moterys, kai uzgaunamas ju ego, pamirsta ka reiskia gerbti save ir zemina save kerstaudamos? o gal jos isvis saves negerbia?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo KlausykŠirdies: 05 gruodžio 2010 - 01:50

Vyras vienai nakčiai yra vyras vienai nakčiai - neįdomu, nei kuo jis minta, nei kuo kvėpuoja, o tuo labiau nereikia, kad ieškotų.
Pritariu kažkam, kas sakė, kad permiegojimas bendru susitarimu negali būti su kokiais nors atstūmimais, nes permiegi ir viskas - padaryta, kas norėta. Kam čia dar ką stumti? Na nebent lenda.

Ir Moontė teisi, sakydama, kad fatališkoms moterims kerštas neaktualu, jos tiesiog pasidaro taip, kaip nori, taip kad nėra ir ko kerštauti - vyras apsuktas aplink jos pirštelį, viskas, taškas, pasiėmė, ko norėjo ir viso gero.
Papildyta:
QUOTE(KlausykŠirdies @ 2010 12 05, 02:49)

Aga, buna tokiu supervyru... mirksiukas.gif Kerstas kazkaip susijes su savigarba, ar galima teigti, kad fataliskos moterys, kai uzgaunamas ju ego, pamirsta ka reiskia gerbti save ir zemina save kerstaudamos? o gal jos isvis saves negerbia?

Apie kokius savigarbos užgavimus kalbam? smile.gif Konkrečiai
Atsakyti
QUOTE(KlausykŠirdies @ 2010 12 05, 02:49)

Manyciau, kad jos vadovaujasi ne emocijom, o saltu protu, o kerstas yra pripazinimas, kad tau tai svarbu. Greiciausiai jos pasirinktu visiska ignora, bent jau tam momentui, jei joms tai aktualu, tuomet islauktu ir smogtu taip, kad niekas net neitars kad kerstauja.
Atsakyti
QUOTE(jellg @ 2010 12 05, 01:52)
Vyras vienai nakčiai yra vyras vienai nakčiai - neįdomu, nei kuo jis minta, nei kuo kvėpuoja, o tuo labiau nereikia, kad ieškotų.
Pritariu kažkam, kas sakė, kad permiegojimas bendru susitarimu negali būti su kokiais nors atstūmimais, nes permiegi ir viskas - padaryta, kas norėta. Kam čia dar ką stumti? Na nebent lenda.

Ir Moontė teisi, sakydama, kad fatališkoms moterims kerštas neaktualu, jos tiesiog pasidaro taip, kaip nori, taip kad nėra ir ko kerštauti - vyras apsuktas aplink jos pirštelį, viskas, taškas, pasiėmė, ko norėjo ir viso gero.

Na cia jau man sunku komentuoti, nes niekada neieskojau vyru vienai nakciai. schmoll.gif Budavo taip, kad nori uzmegsti ilgalaikius santykius, bet viskas baigiasi po vienos nakties, nes supranti, jog tai ne tas, ko tau reikia... Bet cia visai kas kita. Kad eiti vien tam, kad praleisti viena nakti ir pasakyti ate.... nezinau, gal cia ir fataliskos moters bruozas, bet tada as nesu tokia smile.gif Gal galima daryti isvada, kad tokios moterys dar turi kazkoki uzslepta nepilnavertiskumo kompleksa, gal joms reikia tokiu greitu pergaliu, kad pasijustu geriau, pajustu savo verte... nezinau... g.gif
Papildyta:
QUOTE(jellg @ 2010 12 05, 01:53)
Apie kokius savigarbos užgavimus kalbam? smile.gif Konkrečiai

Turiu galvoje, kad kerstas kaip veiksmas zemina kerstaujanti zmogu.
Atsakyti
QUOTE(KlausykŠirdies @ 2010 12 05, 02:58)
Na cia jau man sunku komentuoti, nes niekada neieskojau vyru vienai nakciai. schmoll.gif Budavo taip, kad nori uzmegsti ilgalaikius santykius, bet viskas baigiasi po vienos nakties, nes supranti, jog tai ne tas, ko tau reikia... Bet cia visai kas kita. Kad eiti vien tam, kad praleisti viena nakti ir pasakyti ate.... nezinau, gal cia ir fataliskos moters bruozas, bet tada as nesu tokia smile.gif Gal galima daryti isvada, kad tokios moterys dar turi kazkoki uzslepta nepilnavertiskumo kompleksa, gal joms reikia tokiu greitu pergaliu, kad pasijustu geriau, pajustu savo verte... nezinau... g.gif

Tai moteris, norinti vienos nakties, nebūtinai yra fatališka smile.gif
O dėl nepilnavertiškumo komplekso, tai manau visaip yra - vienom kompleksas, kitos tiesiog mėgaujasi tam tikra prasme laukiniu seksu ir joms tai patinka. Na bet čia off topic.
Papildyta:
QUOTE(KlausykŠirdies @ 2010 12 05, 03:01)

Turiu galvoje, kad kerstas kaip veiksmas zemina kerstaujanti zmogu.

Taip, bet pamečiau kabliuką - kokiu atveju fatališka moteris pažeminama, kad jai reikia kerštauti? smile.gif Bent vieną pavyzdį, nes nesusiejau temos su kerštu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2010 12 05, 01:57)
Manyciau, kad jos vadovaujasi ne emocijom, o saltu protu, o kerstas yra pripazinimas, kad tau tai svarbu. Greiciausiai jos pasirinktu visiska ignora, bent jau tam momentui, jei joms tai aktualu, tuomet islauktu ir smogtu taip, kad niekas net neitars kad kerstauja.

...ir labai pakenktu pacios sau. Nes viskas sugrizta. Ka bedarytume ir kokia priezasti tam savo veiksmui parinktume... Sako neteiskime ir nebusime teisiami. Kerstas is esmes neturi jokios prasmes.
Papildyta:
QUOTE(jellg @ 2010 12 05, 02:03)
Taip, bet pamečiau kabliuką - kokiu atveju fatališka moteris pažeminama, kad jai reikia kerštauti? smile.gif Bent vieną pavyzdį, nes nesusiejau temos su kerštu smile.gif

na jos jauciasi pazemintos, kai buna atstumiamos po vienos nakties arba kai ju neiesko antrai nakciai... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(KlausykŠirdies @ 2010 12 05, 03:05)
...ir labai pakenktu pacios sau. Nes viskas sugrizta. Ka bedarytume ir kokia priezasti tam savo veiksmui parinktume... Sako neteiskime ir nebusime teisiami. Kerstas is esmes neturi jokios prasmes.

Cia jau filosofija. Bet mes visi zinome, kad tai kaip mums atrodo nebutinai taip butinai buna. Kartais taip patogu nuraminti save, jog neva gris...

Siaip, cia jums buvo idomu, kerstaus ji ar ne? Ar kerstas gerai blogai, mes nekalbejome. Jei tikrai bus butinybe, manau, ji kerstaus tik saltu protu.
Atsakyti
QUOTE(KlausykŠirdies @ 2010 12 05, 03:07)
Papildyta:
na jos jauciasi pazemintos, kai buna atstumiamos po vienos nakties arba kai ju neiesko antrai nakciai... smile.gif

Tai kažin, ar tai female fatale, kai atstumia. Iš wiki:

A femme fatale (pronounced /ˌfɛm fəˈtæl/ or /ˌfɛm fəˈtɑːl/; French: [fam faˈtal], with all [a]'s) is a mysterious and seductive woman[1] whose charms ensnare her lovers in bonds of irresistible desire, often leading them into compromising, dangerous, and deadly situations. She is an archetype or stock character of literature and art. Her ability to entrance and hypnotize her victim was in the earliest stories seen as being literally supernatural, hence the most prosaic femme fatale today is still described as having a power akin to an enchantress, vampire, female monster or demon.

The phrase is French for "deadly woman". A femme fatale tries to achieve her hidden purpose by using feminine wiles such as beauty, charm, and sexual allure. Typically, she is exceptionally well-endowed in addition to possessing these qualities. In some situations, she uses lying or coercion rather than charm. She may also be (or imply to be) a victim, caught in a situation from which she cannot escape; The Lady from Shanghai (a 1947 film noir) is one such example.

Although typically villainous, femmes fatales have also appeared as antiheroines in some stories, and some even repent and become heroines by the end of the tale. In social life, the femme fatale tortures her lover in an asymmetrical relationship, denying confirmation of her affection. She usually drives him to the point of obsession and exhaustion so that he is incapable of making rational decisions.
Atsakyti