QUOTE(Moonte @ 2011 04 28, 17:38)
Palaukit, palaukit. Jus megstate deklaracija.
Na dabar paaiskinkite man, kaip galima pavydeti to, ko nesuvoki, nematai t.y. neizvelgi?
Na dabar paaiskinkite man, kaip galima pavydeti to, ko nesuvoki, nematai t.y. neizvelgi?
Ne, Jus ne taip supratote. Zmogus supranta, ko pavydi: visu fatales turimu privilegiju. Jis nesupranta to, is kur tai kyla, kokios butent jos savybes ja tokia padaro, kas privercia paklusti, sekti paskui. Tai daugumai yra nesuvokiama, todel - neimanoma to perimti. Ir stai todel pavydas yra baisus, nes nuo jo imanoma tik nusigrezti, o pamegdzioti fatales nepavyks.
QUOTE(Shacharezada @ 2011 04 28, 20:03)
Ne, Jus ne taip supratote. Zmogus supranta, ko pavydi: visu fatales turimu privilegiju. Jis nesupranta to, is kur tai kyla, kokios butent jos savybes ja tokia padaro, kas privercia paklusti, sekti paskui. Tai daugumai yra nesuvokiama, todel - neimanoma to perimti. Ir stai todel pavydas yra baisus, nes nuo jo imanoma tik nusigrezti, o pamegdzioti fatales nepavyks.
Apie pavyda mes jau kalbejom, atsibudai ir nesamones rasai...
QUOTE(Shacharezada @ 2011 04 28, 18:03)
kokiu privilegiju??????? as visiskai nieko joms nepavydziu, as nenoriu nieko uzkariauti, nenoriu kad man vyrai kaip malkos po kojom kristu, as nenoriu buti arogantiska bejausme butybe (nors ir grazi), ir tuo labiau ja pamegdzioti butu debilizmas (ups ir vel

QUOTE(Gute 2011 @ 2011 04 28, 17:54)
Na na na nusisnekejot visai....Chronologiska branda pasilik sau....Jau dabar kalbi kaip turgaus boba, be jokio jumoro...Issiskaityk geriau i zinute, as parasiau, kad uz kiekviena jauna pana esu grazesne perkeltine prasme, tai ko man dar iki fatale.....
Na, necenzurinius epitetus vartoju ne as

QUOTE(kiwi13 @ 2011 04 28, 19:59)
Manot ji zino, atsibudo ir neperskaite apie ka kalbejom, ir tik savo nuomone pyskina ne i tema...
QUOTE(kiwi13 @ 2011 04 28, 17:59)
Jei nepatingesite paieskoti ankstesniuose puslapiuose, rasite issamia mano issakyta nuomone, kas ji yra

QUOTE(Shacharezada @ 2011 04 28, 20:09)
Na, necenzurinius epitetus vartoju ne as
Perkeltine prasme supratau, bet ir klausiu, kaip galite buti grazesne uz tas, kuriu ne akyse neregejot? 

Perkeltine prasme yra perkeltine prasme

QUOTE(kiwi13 @ 2011 04 28, 18:08)
kokiu privilegiju??????? as visiskai nieko joms nepavydziu, as nenoriu nieko uzkariauti, nenoriu kad man vyrai kaip malkos po kojom kristu, as nenoriu buti arogantiska bejausme butybe (nors ir grazi), ir tuo labiau ja pamegdzioti butu debilizmas (ups ir vel
)

Kiwi, as ir nesakau, kad Jus pavydite.
QUOTE(Shacharezada @ 2011 04 28, 18:12)
Jei nepatingesite paieskoti ankstesniuose puslapiuose, rasite issamia mano issakyta nuomone, kas ji yra 

as klausiau ne nuomones o esmes
QUOTE(kiwi13 @ 2011 04 28, 20:08)
)

Apie tai kalbejom ka tik, cia zmogus prabudo, ir net nesupranta kame esme