Įkraunama...
Įkraunama...

Femme fatale ir ju pozymiai

QUOTE(KlausykŠirdies @ 2010 12 05, 03:57)

As kaip tik norejau uzduoti toki pati klausima!  biggrin.gif Gordonui adresuociau. Mano manymu

1. gera mergaite savo gyvenime turi ne daugiau kaip viena berniuka,
2. jaunysteje klauso mamos,
3. vyresniame amziuje draugiu, vyro....
4. gyvena taip "kaip visi",
5. niekada nelauzo jokiu taisykliu ir normu,
6. leidzia kitiems tvarkyti jos gyvenima.......

nezinau, gal as ir klystu, gal ka praleidau, velus metas, jau galva sunkiai dirba... smile.gif

Nusprendziau issiaiskinti, gera esu, ar ne.

1. Taip
2. Taip ir ne, nes man dave visiska laisve.
3. Ne
4. Ne
5. Taip ir ne.
6. Niekada, dar negime toks/-ia.
Papildyta:
Labos visiem 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2010 12 05, 03:07)
Nusprendziau issiaiskinti, gera esu, ar ne.

1. Taip
2. Taip ir ne, nes man dave visiska laisve.
3. Ne
4. Ne
5. Taip ir ne.
6. Niekada, dar negime toks/-ia.

Tada mes abi nesam geros mergaites 4u.gif Nors gal pas mane tie "taip" ir "ne" butu kitaip issideste tongue.gif Bet as gi nepateikiau to apibudinimo geros mergaite kaip negincyjamo... nuomoniu gali buti ivairiu. smile.gif Saldziu sapnu smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo KlausykŠirdies: 05 gruodžio 2010 - 03:15
Gyvenimiski nevykeliai svajojantys apie femmes fatales..Gordonai i tokius kaip jus femmes fatales batukus nusivalo.Vargsas kompleksuotas vaiki
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo due drops: 05 gruodžio 2010 - 04:05
QUOTE(due drops @ 2010 12 05, 04:04)
Gyvenimiski nevykeliai svajojantys apie femmes fatales..Gordonai i tokius kaip jus femmes fatales batukus nusivalo.Vargsas kompleksuotas vaiki

Eik isgerk valerijonu.
Atsakyti
QUOTE(Gordon @ 2010 12 05, 15:11)
Eik isgerk valerijonu.

jau tikrai.... temos neskaito, zmogaus nepazista, o savo isvadas daro.... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Gordon @ 2010 12 04, 23:13)
Kaip manote, ar egzistuoja realybeje tokia moteru kategorija - femme fatale? jeigu taip, tai kokie ju pozymiai, ka jos turi TOKIO< kad vyrai del ju alpsta, ir svarbiausia - ar tikrai jos yra tokios fataliskai pavojingos, ar ju reikia vengti?

Egzistuoja. realybeje jos grazios, sekmingos ir t.t. taciau perstiprios moraliskai, dazna nebemoka myleti, nes nusivylusi, nurasiusi save kaip partnere, todel vyrams atnesa tik galvos ir sirdies skausma. teze "mes vistiek issiskirsim, todel as mesiu tave pirmoji". Apibudinciau butent taip siuolaikines "fatale" tipaza.
Atsakyti
QUOTE(Maidenana @ 2010 12 05, 21:09)
Egzistuoja. realybeje jos grazios, sekmingos ir t.t. taciau perstiprios moraliskai, dazna nebemoka myleti, nes nusivylusi, nurasiusi save kaip partnere, todel vyrams atnesa tik galvos ir sirdies skausma. teze "mes vistiek issiskirsim, todel as mesiu tave pirmoji". Apibudinciau butent taip siuolaikines "fatale" tipaza.

kažin kodėl ji ,,meta" pirmoji? kažkur skaičiau, kad priežastis yra ta, kad ji pasąmoningai bijo būti palikta, todėl palieka pati.
Atsakyti
QUOTE(Vifsla @ 2010 12 05, 21:20)
kažin kodėl ji ,,meta" pirmoji? kažkur skaičiau, kad priežastis yra ta, kad ji pasąmoningai bijo būti palikta, todėl  palieka pati.

as ta pati parasiau....
Atsakyti
QUOTE(Maidenana @ 2010 12 05, 21:28)
as ta pati parasiau....

manai, kad ji suvokia, kad ,,nebemoka myleti, kad ji netinkama kaip partnere, todel vyrams atnesa tik galvos ir sirdies skausma"?
Atsakyti
QUOTE(Gordon @ 2010 12 04, 22:13)
Kaip manote, ar egzistuoja realybeje tokia moteru kategorija - femme fatale? jeigu taip, tai kokie ju pozymiai, ka jos turi TOKIO< kad vyrai del ju alpsta, ir svarbiausia - ar tikrai jos yra tokios fataliskai pavojingos, ar ju reikia vengti?

As manau, kad nera jokiu femme fetale. Ar kaip kazkas cia rase demones. Duodat jus. biggrin.gif Man cia daugiau mitas/legenda - nerealu biggrin.gif O vyrai alpsta del graziu, protingu, issiskirianciu moteru. Taip visada buvo, yra ir bus. Nes grazus zmones, tiek vyrai, tiek moterys yra malonus akiai. Jie visad susilaukia daugiau demesio, nes grazus zmones, kaip ir grazus daiktai - traukia. Kuo jos pavojingos? Ir del ko ju vengti?
Atsakyti
QUOTE(Gordon @ 2010 12 05, 02:29)
Va va, kas ir svarbiausia. Tik idomu, ar daug vyru turi imuniteta tokiems veiksmams. Juk kazkaip galima isvengti tokios beprotiskos obsesijos.

O gal tai tiesiog meile/isimylejimas?
Atsakyti
QUOTE(evelyna @ 2010 12 05, 19:51)
As manau, kad nera jokiu femme fetale. Ar kaip kazkas cia rase demones. Duodat jus.  biggrin.gif Man cia daugiau mitas/legenda - nerealu  biggrin.gif

O kodėl toks dalykas negali egzistuoti? galbūt nesame matę, girdėję, bet dar nereiškia, kad tokios moterys neegzistuoja.. medžiotojos, žaidėjos, gal tai jų gyvenimo tikslas.. ?

Atsakyti