Visko nebeskaiciau. AS vis galvodavau, va kaip atgijo musu sitas skyrelis, kiek einu pro sali, tiek vis musu tema matau. galvoju, vau, kaip smagu ten. Nu tai siadnien uzsukau paziuret, ka cia tiek pelpat, bet pamaciau, akd ne taip jau visai ir smagiai.
As suprantu ka Pou pasakyti norejo, ir nemanau, kad piktai tai sake. taip, man buna irgi, akd kai reikia kazka atsakyti, pati berasydama prisimeni visas tas smulkmenas ir vel asaros susikaupia, ar ta skausma pajunti, kaip tada, o atrodo lyg jau ir pasimirso. Suprantu ir mama kuri klausia. As tik Euphoria-mi noriu pasakyti, uzteks liudnume sedeti. Tai nepades. O uzsiimti ir daryti kazka, ne tik su VRC bet tiesiog paciai, pradesit matyti pazanga ir nebebus tu liudnu minciu. As liudejau tik kol nezinojau kas yra su mano dukra. Prazliumbaiu visas akis tada, su vyru pykomes kasdiena, dar ir kitu kaltinama buvau,.
O kai issiaiskinom, akd nieko blogo as nepadariau, o buvo nustatyta kas ir kaip yra su dukra, as tik ziurejau ka dabar darysim, man palengvejo ir atsiraitojus rankoves ememes darbu. Taip sunku buvo, budavo uzeidavo ir liudnu minciu ir paverkdavau, bet zinojau, jauciau-ateis kazkoks pagerejimas. Reikia paciai save siek tiek optimistiskaiu nuteikti. Tau issukis dabar mestas( juk dar net nenustatyta, o dar kai toks mazas vaikas, galima laaaaabai daug pasiekti, manes tada psichologas klause, kur jus anksciau buvot? butu dukra tiek pasiekus, kad nei lydinciu mokytoju nereiktu jai), tu dabar turi ta issuki priimti ir irodyti visiems, kad viskas imanoma( tiek kiek tavo vaikuciui tai imanoma) tai bus visas jusu seimos bendras pasiekimas. Taip,kad pirmyn.
Arteja sventes, tai yra kitiems itemptas metas. Kiekvienas turi savo jautresnius laikotarpius, taip kad suprantu, kad kazkas gali jautraiu i viena ar kita zinute sureaguoti. Visos cia saunuoles susirinke. Taip kad, ruoskimes Kaledoms
Ice, tavo saunuoli mazaji su gimtadieniu praejusiu, grazios nuotraukos
Tai vat, as to ir noriu-issiaiskinti ir eiti pirmyn...NORIU dirbti su juo, bet KAIP-nezinau, bandau čia išsiaiškinti, domiuosi, net angliskų knygų apie ergoterapija ir kudikiu sensorinės integracijos gerinima uzsisakiau (laukiu kol atsius), nes kolkas nezinau-ko daugiau galiu griebtis... Kaip jau sakiau-nededu visu vilčių i VRC, bet gal jie nukreips, į kur man orientuotis??