Įkraunama...
Įkraunama...

Receptai su nuotraukomis

QUOTE(Ulė @ 2011 01 12, 18:16)
[i][b]Lašišos guliašas
Per pigus pavadinimas tokiam skoniui, nors vaizdas atitinka smile.gif.
Labai paprasta, greita ir tobula.

Viskas super, tik prašom apie daržovinį garnyrą plačiau bigsmile.gif
Atsakyti
Inga 654 super thumbup.gif atrodo labai skaniai bigsmile.gif

mamairute, nezinau,ka cia placiai parasyt apie saldytas darzoves biggrin.gif 4u.gif pakept ant sviestuko su druska ir pipirais mirksiukas.gif



Lietiniai blynai


user posted image



250 gr. vaškės
350 ml. pieno
2 kiaušiniai
10 šaukštų aliejaus
1/4 šaukštelio gesintos sodos
cukrus, druska pagal skonį


Miltų reikės tiek, kad tešla taptu vientisos tirštos konsistencijos

Verdančio vandens

Varške, pieną, kiaušinius, druską,cukrų, viską gerai išplakti iki vientisos masės.
Maišant supilti miltų, tiek, kad tešla pasidarytų tiršta, bet maišoma. Sudėti gesintą sodą ir aliejų.
Maišant tešlą plona srovele pilame verdanti vandenį (maišyti nesustojant !! ), kol tešla taps skysta, tinkama kepti lietiniams.
Kepame įkaitintoje keptuvėje. Jei keptuvė gera, aliejaus kepimui naudoti nereikia !
Skanaus!!
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ulė: 13 sausio 2011 - 11:16
isivaizduoju kokie skanus blynai, o jau grozis blush2.gif reiks pabandyt, nes mano panele labai megsta blynus tongue.gif o dar kaip tik varskes turiu 4u.gif
Atsakyti
Bet tai kaip gražiai susukti blyneliai ir spalva kokia graži, užsinorėjau net smile.gif valgote su uogiene ar su grietine?
Atsakyti
QUOTE(Lyanna @ 2011 01 13, 12:28)
Bet tai kaip gražiai susukti blyneliai ir spalva kokia graži, užsinorėjau net smile.gif valgote su uogiene ar su grietine?

aciu,valgome su arbata kaip pyragelius lotuliukas.gif doh.gif
vaimis 4u.gif
Atsakyti
Ule,lasisa atrodo fantastiskai 4u.gif sakykite ar medus cia lb jauciasi?o gal galima ji pakeisti kuo kitu? 4u.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Neringuliaa @ 2011 01 13, 14:05)
Ule,lasisa atrodo fantastiskai 4u.gif sakykite ar medus cia lb jauciasi?o gal galima ji pakeisti kuo kitu? 4u.gif  ax.gif

nezinau kaip pasakyt ar jauciasi,jei jo nemegstate taj turbut jausis ir kvapas ir skonis siek tiek, bet man taj nesijaucia,vos toks saldumas 4u.gif
citrinos sultys,soja prigesina,galima jo visai atsisakyti 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ulė: 13 sausio 2011 - 13:12
QUOTE(Inga654 @ 2011 01 13, 00:55)
Veršiena raudono vyno ir grietinės padaže
Receptą radau kažkur internete, išties pagal jį reiktų gaminti eskalopus, bet aš kepiau paprastus plonai išmuštus kepsniukus:)




Labai skaniai atrodo. Ir jau pasiilgau versienos ar jautienos, bet nusibodo "gadinti mesa" tongue.gif - nemoku iskepti, kad gautusi minksta. Gal turite paslapti kaip versiena ar jautiena paruosti, kad ji nebutu kieta?
Atsakyti
[quote=Ulė,2011 01 10, 11:06]

Vištienos suktinukai su šonine

as vietoj paprasto surio su majonezu naudojau Philadelphia ligh - dejau mairuno, italisku zoleliu, cesnako - irgi labai skanu isejo. Taip pat naudojau maziau grietineles - apie 50 ml, bet padazas vistiek isejo fantastiskai skanus.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo editamm: 13 sausio 2011 - 13:46
QUOTE(noriu zinoti @ 2011 01 13, 13:40)
Labai skaniai atrodo. Ir jau pasiilgau versienos ar jautienos, bet nusibodo "gadinti mesa" tongue.gif - nemoku iskepti, kad gautusi minksta. Gal turite paslapti kaip versiena ar jautiena paruosti, kad ji nebutu kieta?

reikia rinktis kepimi skirtą mėsą ir neperkepti, tai turėtų būti išpjova arba eskalopas, o jautiena turi būti dar ir neseno gyvulio (šviesi ir baltom, o ne geltonom plėnėm/kremzlėm) smile.gif
Atsakyti
QUOTE(noriu zinoti @ 2011 01 13, 14:40)
Labai skaniai atrodo. Ir jau pasiilgau versienos ar jautienos, bet nusibodo "gadinti mesa" tongue.gif - nemoku iskepti, kad gautusi minksta. Gal turite paslapti kaip versiena ar jautiena paruosti, kad ji nebutu kieta?


Tai pagal tą receptą kur įdėjau, tai gavos labai minkšta mėsytė, burnoje tirpo thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Inga654 @ 2011 01 13, 20:10)
Tai pagal tą receptą kur įdėjau, tai gavos labai minkšta mėsytė, burnoje tirpo thumbup.gif


Inga654, fantastiškai skaniai atrodo tavo ruošta veršiena bigsmile.gif Prašau plačiau papasakoti kas ten buvo garnyrui - įžvelgiu gardžiai paruoštą duonelę bigsmile.gif Prašau smulkiau ir apie salotas 4u.gif
Ar išvardintų produktų kiekio pakanka 2 žmonėms pavalgyti?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Linucia: 13 sausio 2011 - 20:35