Sveikos. Tie makaronai-kriauklelės labai skanu su varškinio sūrio-fermentinio sūrio ir žolelių įdaru
Sveikos
Atnesu paprasta recepteli
Makaronai su farsu

Produktai:
500 g. makaronų
800 g. faršo
2 dideli svogūnai
4 skiltelės česnako
2 dideli pomidorai
pomidorų padažas
180 g. fermentinio sūrio
druska, pipirai
gabaliukas sviesto
Eiga: makaronu išvirti pagal instrukcijas. Įkaitintoje keptuvėje su aliejumi pakepinti supjaustytus svogūnus su česnakais. Įdėti faršą ir gerai viską išmaišyti, kad nebūtų faršo gumuliukų. Pomidorus nuplikyti karštu vandeniu, nuimti odelę ir supjaustyti kubeliais. Faršą pagardinti druska ir pipirais. Kai faršas baiginės kepti, sudėti pomidorus, vėliau pomidorų padažą. (Aš dėjau daugiau negu pusė puoduko) (mano puodelis 237ml), viską išmaišyti ir dar pakepti apie porą minučių.
Indą, į kurį sluoksniuosit makaronus, ištepti sviestu ir sudėti dalį makaronų, ant viršaus sudėti pusė faršo su skysčiu. Ant viršaus sudėti likusius makaronus, o ant jų - likusį faršą. Sūrį sutarkuoti burokine tarka ir apibarstyti viršų. Dėti į įkaitintą orkaitę ir kepti tol, kur sūris apskrus.
Skanaus

Atnesu paprasta recepteli
Makaronai su farsu

Produktai:
500 g. makaronų
800 g. faršo
2 dideli svogūnai
4 skiltelės česnako
2 dideli pomidorai
pomidorų padažas
180 g. fermentinio sūrio
druska, pipirai
gabaliukas sviesto
Eiga: makaronu išvirti pagal instrukcijas. Įkaitintoje keptuvėje su aliejumi pakepinti supjaustytus svogūnus su česnakais. Įdėti faršą ir gerai viską išmaišyti, kad nebūtų faršo gumuliukų. Pomidorus nuplikyti karštu vandeniu, nuimti odelę ir supjaustyti kubeliais. Faršą pagardinti druska ir pipirais. Kai faršas baiginės kepti, sudėti pomidorus, vėliau pomidorų padažą. (Aš dėjau daugiau negu pusė puoduko) (mano puodelis 237ml), viską išmaišyti ir dar pakepti apie porą minučių.
Indą, į kurį sluoksniuosit makaronus, ištepti sviestu ir sudėti dalį makaronų, ant viršaus sudėti pusė faršo su skysčiu. Ant viršaus sudėti likusius makaronus, o ant jų - likusį faršą. Sūrį sutarkuoti burokine tarka ir apibarstyti viršų. Dėti į įkaitintą orkaitę ir kepti tol, kur sūris apskrus.
Skanaus

QUOTE(gera52 @ 2011 02 03, 11:47)
Sveikos. Tie makaronai-kriauklelės labai skanu su varškinio sūrio-fermentinio sūrio ir žolelių įdaru
O ka su tais suriais daryti -sumalti? sutarkuoti?

QUOTE(*Keila* @ 2011 02 01, 14:15)
maistine plevele iskloti puoduka, patepti aliejumi, imusti kiausini, padruskinti, suristi siulu ir deti i verdanti vandeni. Minksti - 3 min, kieti - 10 min.
o siulas bet koks tinka? kvailas klausimas bet nu vistiek tikiuosi gauti atsakyma

QUOTE(noriu zinoti @ 2011 02 03, 20:22)
logiskai persasi isvada, kad turint omeny kriaukles dydi- varskes suri sutarkuot smulkia tarka, arba malt, o fermentini per 'morku' tarka, ne ta 'burokine'

QUOTE(A... @ 2011 02 04, 00:00)
manau, eilinis, kur siuvimo dezuteje, medvilninis ar silkinis
QUOTE(A... @ 2011 02 03, 22:00)
Visai nekvailas klausimas.

Ulės TARYBINIS GULIAŠAS - jėga! manovyras sako tik nenukiš kur to recepto, labai skanu
Ačiū labai už receptukus

Ačiū labai už receptukus

QUOTE(rimančius @ 2011 02 04, 11:42)
Ulės TARYBINIS GULIAŠAS - jėga! manovyras sako tik nenukiš kur to recepto, labai skanu
Ačiū labai už receptukus

Ačiū labai už receptukus

Labas, gal galit pasidalint tuo Ulės receptu?




QUOTE(rimančius @ 2011 02 04, 11:42)
Ulės TARYBINIS GULIAŠAS - jėga! manovyras sako tik nenukiš kur to recepto, labai skanu
Ačiū labai už receptukus

Ačiū labai už receptukus


QUOTE(Vyšninė @ 2011 02 04, 12:04)
Labas, gal galit pasidalint tuo Ulės receptu?
nesigaudau aš dar čia labai
o guliašą valgius senokai, o jis panašus į valgyklinį ?
gal keistai paklausiau.. bet pamenu, tokį, kaip būdavo valgyklose kažkada... 




http://skanusgyvenim...799612871069554
QUOTE(Ulė @ 2011 02 04, 12:10)
nuostabus dienoraštis


QUOTE(Vyšninė @ 2011 02 04, 12:37)
uoj aciu


nesikuklinkit, dvelkia ten pas Jus ramybe
ir taip skaniai viskas atrodo
daug kas bus išbandyta


