Įkraunama...
Įkraunama...

šlepetės, batukai, kojinės, pirštinės

Besijuokinti, gražus šalikėlis bigsmile.gif thumbup.gif
Aš į vieno šaliko bangas buvau įvėlus bambuko pluoštą, tai jis man bangas iškraipė ( neaiškiai gal rašau)
O tavo bangose koks pluoštas ar sluoksna?
Atsakyti
QUOTE(Molė @ 2010 12 17, 12:05)
Besijuokinti, gražus šalikėlis bigsmile.gif  thumbup.gif
Aš į vieno šaliko bangas buvau įvėlus bambuko pluoštą, tai jis man bangas iškraipė ( neaiškiai gal rašau)
O tavo bangose koks pluoštas ar sluoksna?

klausykit, parsisiunciau kokosu berods pluosto...ka su juo daryt??/ lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(juperi @ 2010 12 17, 12:12)
klausykit, parsisiunciau kokosu berods pluosto...ka su juo daryt??/ lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

kokosa tongue.gif
jis siurkstus?
Atsakyti
QUOTE(kadabra @ 2010 12 17, 12:31)
kokosa  tongue.gif
jis siurkstus?

na taip, nekaisiok cia liezuvelio mirksiukas.gif
va toks
http://www.wool.lt/i...i...0&Itemid=54
Atsakyti
QUOTE(juperi @ 2010 12 17, 13:36)
na taip, nekaisiok cia liezuvelio mirksiukas.gif
va toks
http://www.wool.lt/i...i...0&Itemid=54

Kam tau tas kokosas, tu gi kokonų visą maišą turi mirksiukas.gif

Mole, šalike tai šilko gijos, o pats šalikas skuoksna. Kažkaip niekas neiškraipė lyg ir. Apskritai tai ten vienas iš trijų pirmųjų veltinio bandymų, tai buvo įdomu viskas, sluoksna ką daro, bangos kaip darosi, visokios gijos, nu ir šilkas. Kad nereiktų daug bandymų daryt, viską į vieną sukroviau biggrin.gif . Šilką ir tą, dalim su siūlu buvau suraukus, dalim glamžytą dėjau, dalim ištiesintą.
Atsakyti
o gal zinot kur gaut nedideliu silko atraizu?
Atsakyti
Merginos, o kaip jus plaunate nuveltus batukus? As naudoju daug muilo ir jis sunkiai issiplauna, o labai gniuzdyti batuku nesinori cool.gif
Del silko: as galvoju nuvaziuoti i silko tekstiles parduotuve kaune ir ten issirinkti. Manau turetu prekiauti ir atraizom, o ir siaip paprasius, tikriausiai atkirptu kokia 30cm.
Atsakyti
QUOTE(Besijuokianti @ 2010 12 17, 13:40)
Kam tau tas kokosas, tu gi kokonų visą maišą turi mirksiukas.gif

maisas kokosu, maisas kokonu thumbup.gif lotuliukas.gif nereiks vilnos-velsiu is situ "ingridientu" mirksiukas.gif
Atsakyti
cool.gif Lauksim kokosiniu slepeciu. cool.gif

As i tokia stora vilna silka bandziau ivelt, tai to silko neliko, jis tiesiog dingo. Taip tobulai isivele, kad tapo tiesiog nematomas. lotuliukas.gif O i karsini silkinius siulus ivelinejau, tai labai ju mazai matesi finale.

kadabra as suveltas slepetes mirkau ir gniauzau ir greziu, kiek sveikatos turiu, nes poto vel lengvai jos man susiformuoja. g.gif
Atsakyti
QUOTE(trakstbrakst @ 2010 12 17, 15:05)

kadabra as suveltas slepetes mirkau ir gniauzau ir greziu, kiek sveikatos turiu, nes poto vel lengvai jos man susiformuoja.  g.gif

Sakykit, o jum isskalaujant muila, neslenka vilna nuo slepeciu, as pastebejau, kad butent karsinys yra linkes truputi issiplaut, todel pastoviai bijau ilgai skalaut g.gif
Atsakyti
Man antrą kartą šį mėnesį dešinės rankos riešo uždegimas frusty.gif: Veliu viena ranka, o kočioju ant bambukinę ne delnais, o dilbiais (na tas vietas rankų kur tarp riešo ir alkūnės ) užspaudus hihihi.gif
Žolia labai tavo žalios nykštuko tepos gražios wub.gif
Atsakyti
QUOTE(juperi @ 2010 12 17, 14:38)
maisas kokosu, maisas kokonu  thumbup.gif  lotuliukas.gif nereiks vilnos-velsiu is situ "ingridientu" mirksiukas.gif

Man tie kokonai jau sapnuojas, vis mastau kaip cia juos panaudojus g.gif Glosto sirdi kad as ne viena prisiperku ir nezinau ka daryt doh.gif Vat dar paklausiu, tik nesijuokit -bambuko pluostas ar dekorui naudot? as vaikui koines su bambuko pluostu perku ,kad kojos neprakaituotu thumbup.gif Gerai einu velt pirstiniuku ,oi jau ta kaledu karstine...Gero vevimo visoms
Atsakyti