QUOTE(Wasara @ 2010 12 09, 16:20)
trakstbrakst, negaliu tavo šlepečių forma atsigrožėt

Man toks gražus susiaurėjimas nesigauna, bet šiandien tokia mintis kilo, kad gal aš šabloną blogai pasididinau, nes apie visą apibrėžtą pėdą pridedu po 5 cm, bet dabar pradėjau galvot, kad tokiu būdu taigi aš neproporcingai išdidinu ir nuo šablono vidurio iki kulno jis man tampa per platus. Būtų labai įdomu sužinot, ar teisinga kryptim pradėjau mąstyt
Esu baigusi siuviniu dizaina ir technologija (KTU), tai galiu pasakyti, kad mokantis, drabuziu lekalu dauginimui dydziais skyrem nemazai laiko. Ir tikra teisybe, kad lekalai yra dauginami tikrai ne nuo visu krastiniu i isore pridedant po vienoda cm skaiciu.
Wasara, perziurek dar karteli ikelta Moles filmuka, ten vienoje vietoje moteris laiko batuko lekala, kurio apacioje yra papildomu liniju. Tai va, tai ir yra padaugintas lekalas dydziais. Manau, kad ten kiekviena motera priejusi per permatoma plevele persibraize norima dydi.
Tikiuosi aiskiai as cia pripliekiau
QUOTE(Besijuokianti @ 2010 12 09, 16:21)
Mole, ilgai veliu, 5 valandas nuo pradžios iki pabaigos tikrai. Ale man gaunąs keistas dalykas, ne vėlimo laikas trumpėja, o tapkių ilgis

. Ar tik nereiks "persikvalifikuot" nuo karšinio į sluoksną ir pas Trakšt siūlytis langų plaut.
kazi, kazi,
Besijuokianti, kadangi ten tu stikliuku pas Trasktbrakst nedaug, tai jau juos visus Ra bus rezervavusi. Mus (as tikiuosi irgi ten slapta patekti

) Trakstbrakst tikriausiai i tuos ravimus plotus nusius. Ale nepergyvenk - veliant visos rankutes atsiplaus