QUOTE(A... @ 2010 12 12, 20:05)
visi mes skirtingi.... aš tiesiog susidūrusi su mamom .. aišku gali būt asociacijos visokios , bet angeliukas tai vistiek miręs vaikiukas ...
Ir aš susidūriau. Ir man tai vis tiek nėra "vien tai". ;] Gyvenime sutinku žmonių, kuriuos galiu vadinti savo angelais, už kuriuos esu dėkinga. Ir man kur kas gražiau, kai vaikas angeliuku, o ne velniuku aprengiamas. Man tai yra asocijuojasi su vaikišku tyrumu ir šviesumu. Beje, Kalėdose tas "personažas" taip pat turi savo gražų vaidmenį.
QUOTE(A... @ 2010 12 12, 19:59)
geriau jau nenorėt kad vaikas būtu angeliukas... nesuprantu tokiu foto..gal per daug tiesiogiai suprantu? bet niekada negalėjau pakęsti tu visu palyginimų su angeliukų , man angeliukas tai miręs vaikas ir nieko mielo nėra tame...
Žinot, ne visi tai mato taip ir sieja tik su pomirtine sfera. Jei jums siejasi, jūs ir nevadinkit, bet gi būna žmonės mato ir gražiau ir šviesiau ir giliau žiūrėdami į tuos pačius žodžius. Angelas žmonių sąmonėje yra ne tik tai kas miręs, angelas yra tai kas tyra, švelnu ir tau paties Dangaus siųsta ir už ką esi dėkingas. Kai supranti kaip nuostabią Dievo dovaną, va imi ir pavadini. Kai turi tokią prasmę nereikia paranojintis ir siaurint įdedant tik į netekties rėmus. Angelas ne giltinė. Ir ne šmėkla. Angelas yra tai, kas lydi mus ir čia. Ir dažnai. ;] Ot tyčia ankstesnę mintį pakartosiu. Nes nepatinka kai savo suvokimą bando kitiems pastabos forma pateikti, nors jie mato gražiai ir šviesiai.
O kad uždėtų ragiukus ir velniuku pavadintų, aišku jau viskas gerai ir nebebaisiai būtų, nia? :]] Kai vaiką katinėliu ar zuikiuku pavadina, gi nepuolam baisėtis, kad kažkas nori, kad vaikas naminiu gyvunėliu pavirstų. Tai yra meilybiniai žodžiai ir tiek.
QUOTE(Dagilis @ 2010 12 07, 16:20)
Ot ir jaučiu nepataikei, ten parašyta ir paprasčiau, kad kas nepasidarys kaip kūdikis tas neįžengs į Dangaus Karalystę. Kalba apie tyrą vaikišką žvilgsnį, nesuteptą širdį ir pan. Ir nors nemačiau, koks buvo pavadinimas iki pakeitimo, bet baikit paranojintis tą Dangaus Karalystę ir angelus tik mirties sričiai priskirdami. Ir to Dangaus čia galima "lyžtelt" ir žmonės, kurių nebijom savo angelais sargais pavadint rankom mus apkabina.