Įkraunama...
Įkraunama...

ASOS

QUOTE(Milmar @ 2010 12 23, 15:20)
As moku per paypala, tai kaip ir nebuvo niekad jokiu problemu (svarbu, kad kortele galiotu). Asos account'e nurodziau, kad moku per Paypal ir atsiskaitant spaudziu moketi - mane numeta i Paypal psl., suvedu koda, spaudziu pay ir viskas 4u.gif

nu o man nesigauna. sad.gif nesuprantu kodėl. Kortelė galioja, ir pinigų yra.

o kokį tu kodą suvedi? nes man tai slaptažodžio prašo, ne kodo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tylene: 23 gruodžio 2010 - 20:19
QUOTE(Tylene @ 2010 12 23, 20:15)

Bent jau man išmeta PayPal langą, kur reikia prisijungti - suvedi el. pašto adresą, kuriuo registruotas PayPal, ir slaptažodį (PayPalo - ne pašto ir ne ASOS). Ir tada jau rodo, kiek moki, patikrinus paspaudi, kad sumokėti, ir viskas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Erszebeth: 23 gruodžio 2010 - 21:15
QUOTE(Tylene @ 2010 12 23, 21:15)

Taip, Paypal slaptazodi 4u.gif As siaip kodu pavadinau... O kur nors kitur Paypalu atsiskaitinejai? Ta prasme, esi prisijungusi prie Paypal blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Monrutė @ 2010 12 23, 15:53)
Štai ką man rašo dėl kodo: the discount code "SWS2012LD" has already been used and is no longer valid

aš jo nenaudojau.....

galbut naudojote ne si, bet kita koki 10% koduka, todel sitas ir negalioja smile.gif
Atsakyti
kaip galvojat, šiti batai gerokai virš kelių? rašo over knee. Bet aš taip įsivaizduoju, kas over knee tik ta priekinė ilgesnė dalis, o galas iki sulenkimo turėtų būti g.gif Gaila nerašo cm. verysad.gif Gal kuri pirkot?
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Balalaika.: 23 gruodžio 2010 - 22:45
QUOTE(Balalaika. @ 2010 12 23, 22:44)
kaip galvojat, šiti batai gerokai virš kelių? rašo over knee. Bet aš taip įsivaizduoju, kas over knee tik ta priekinė ilgesnė dalis, o galas iki sulenkimo turėtų būti g.gif  Gaila nerašo cm. verysad.gif  Gal kuri pirkot?
user posted image

as juos irgi esu issisaugojus bigsmile.gif man atrodo, turetu buti virs keliu
Atsakyti
taip manai? aš manau virš kelių turi būt priekis, o gale nelabai gali būti virš sulenkimo, nes nėra nei jokio skeltuko, baisiai tada atrodytų lankstant koją, ir būtų nepatogu labai..
aš tai dar palaidinę turiu išsisaugojus, bet *****, saugojau visą naktį lotuliukas.gif , nes aštuntas dydis momentaliai dingo, liko tik tie patys didžiausi.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Balalaika.: 24 gruodžio 2010 - 00:07
QUOTE(Balalaika. @ 2010 12 24, 00:05)
taip manai? aš manau virš kelių turi būt priekis, o gale nelabai gali būti virš sulenkimo, nes nėra nei jokio skeltuko, baisiai tada atrodytų lankstant koją, ir būtų nepatogu labai..
aš tai dar palaidinę turiu išsisaugojus, bet *****, saugojau visą naktį  lotuliukas.gif , nes aštuntas dydis momentaliai dingo, liko tik tie patys didžiausi.

vat is tikruju asos didelis minusas, kad nera batu foto ant kojos, nelabai gali isivaizduoti kaip atrodys... smile.gif
O su tuo saugojimu, tai as uzvakar tris kartus nakti keliausi preke i krepseli det biggrin.gif pervedziau is savo korteles pinigus i virtuona, o jie kazkaip uztruko pervesdami dvi dienas, o dydis paskutinis buvo likes biggrin.gif

O po to diena papilde tas sukneles doh.gif
Atsakyti
o tu šiandien neužsakinėji? antrą naktį teks keltis, kas pora val, vėl tą bliuską saugot, eina sau. doh.gif draugės kortelė neaktyvuota, galvojau jau šiandien nusipirksiu.. angel_sadangel.gif
Atsakyti
QUOTE(Balalaika. @ 2010 12 24, 01:24)
o tu šiandien neužsakinėji? antrą naktį teks keltis, kas pora val, vėl tą bliuską saugot, eina sau.  doh.gif  draugės kortelė neaktyvuota, galvojau jau šiandien nusipirksiu.. angel_sadangel.gif

zadu rytoj, nes drauge dar suknele sau renkasi smile.gif
Atsakyti
sveikos paneles smile.gif as kaip visiskai zalia sioje temoje, noreciau paklausti ar sudetinga siustis is asos.com? ar gal kas nors is jusu siuncia ir kitiems? nusiziurejau pora rubeliu ir noriu kuo greiciau atsisiiusti.. smile.gif
Atsakyti
nes radau viena panicka, labai jau dideli procenta ima.. smile.gif
Atsakyti