Įkraunama...
Įkraunama...

ASOS

QUOTE(barbarka @ 2010 12 27, 23:01)
Mano siuntinukas jau yra mano mieste ir dabar rašo, kad jo negali pristatyti del netikslaus adreso ( mano mieste yra dvi tokios pačios gatvės). Kaip man su jais susisiekti ar pakeisti ar patikslinti adresa, kad gauciau siuntinuka jau rytoj?

Matyt nenurodėt pašto kodo.
Atsakyti
nurodziau tik nenurodziau priemiescio pavadinimo. Bet tai ka dabar daryti?
Atsakyti
QUOTE(FruitCocktail @ 2010 12 27, 15:31)
Nes Lietuvoje yra Mango parduotuvės smile.gif

As sitoj temoj ir buvau skaicius, kad Mango i Lt nesiuncia, bet pabandziau uzsakyti Mango batus ir leido, laukiu siuntinio dabar 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(barbarka @ 2010 12 28, 00:03)
nurodziau tik nenurodziau priemiescio pavadinimo. Bet tai ka dabar daryti?

tai skambink i DPD ir kalbėk smile.gif
Atsakyti
QUOTE(zuvyte:) @ 2010 12 28, 09:15)
As sitoj temoj ir buvau skaicius, kad Mango i Lt nesiuncia, bet pabandziau uzsakyti Mango batus ir leido, laukiu siuntinio dabar  4u.gif

Gal tik kai kurias prekes siunčia g.gif Nes kiek vis atidarau Mango daiktų, tiek parašyta, kad siunčia tik į UK. unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(evaneva @ 2010 12 28, 00:02)
Siuntimo kaina nepriklauso nuo svorio, nesvarbu ar viena ar daug daiktu siusites, vis tiek tiek pat kainuos  mirksiukas.gif

4u.gif
smagu thumbup.gif
o kada ten galima tikėtis pačių pačiausių išpardavimų?
Atsakyti
Manau geresniu nei dabar jau yra ir nebebus smile.gif
Atsakyti
As tai manau, kad bus biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Soy @ 2010 12 28, 15:42)
As tai manau, kad bus biggrin.gif

Ir man taip atrodo. biggrin.gif
Atsakyti
Gal kuri turit All saints rubu? Pamazinti/padidinti ar atitinka? Labai noriu vienu marskiniu, bet nezinau koki dydi imt ax.gif
Papildyta:
Beja, siandien gavau patvirtinima, kad gavo mano gruodzio 8d siusta suknele grazinimui smile.gif
Atsakyti
QUOTE(techno @ 2010 12 28, 15:39)
Manau geresniu nei dabar jau yra ir nebebus smile.gif

bet juk pastoviai ką nors nukainuoja....
Atsakyti
sveikos smile.gif siandien gavau sita striuke bigsmile.gif tik mano chaki spalvos ax.gif kokia silta bigsmile.gif wub.gif
Atsakyti