Įkraunama...
Įkraunama...

HCG

merginos, gal kuri galesit padeti? keli nestumo testukai nerode II, tik po kokiu 10-15 min isryskedavo nersykus II. Vakar pasidariau HCG tyrima, siandien atejo rezultas -129. Sesele telefonu tik pasake, kad tai reiskia nestuma. Bet pagal paskutine mmm data turetu buti jau 40 dienu arba 5,5 savaites... ar ne per mazas tas HCG? ar kuri esate su tuo susidurusi? g.gif jau taip noriu buti nestuke.gif
Atsakyti
QUOTE(Myciute @ 2011 01 07, 12:45)
merginos, gal kuri galesit padeti? keli nestumo testukai nerode II, tik po kokiu 10-15 min isryskedavo nersykus II. Vakar pasidariau HCG tyrima, siandien atejo rezultas -129.  Sesele telefonu tik pasake, kad tai reiskia nestuma. Bet pagal paskutine mmm data turetu buti jau 40 dienu arba 5,5 savaites... ar ne per mazas tas HCG? ar kuri esate su tuo susidurusi?  g.gif  jau taip noriu buti  nestuke.gif

Na, tu tikrai nescia thumbup.gif
Bet pagal skaiciukus sakyciau 1-2 savaites 4u.gif
HCG rodo realu embriono amziu (t.y.jo amziu nuo apsivaisinimo); tai jeigu tau veliau ivyko Ovuliacija ar implantacija, - veliau ir pastojai 4u.gif
Del visa ko po 2-3 dienu pakartok tyrimuka, kad paziureti, kad gerai auga skaiciukai (turetu padvigubeti) ir ramiai sau megaukis nestumu 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Linukas-0131: 07 sausio 2011 - 13:07
QUOTE(Linukas-0131 @ 2011 01 07, 14:06)
Del visa ko po 2-3 dienu pakartok tyrimuka, ir ramiai sau megaukis nestumu 4u.gif

labai dekui! ax.gif taip ir padarysiu!
Atsakyti
QUOTE(Myciute @ 2011 01 07, 13:12)
labai dekui!  ax.gif  taip ir padarysiu!

Lauksim rezultatu! mirksiukas.gif
Atsakyti
MYCIUTE,ARIANA,

NUOŠIRDŽIAUSI SVEIKINIMAI TAPUS YPATINGOSIOMIS clap.gif

Lengvo JUMS nėštumo nestuke.gif

P.S.Apie savo HCG parašysiu antradienį...Tikiuosi esu nėščia
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Beila: 07 sausio 2011 - 14:00
QUOTE(Beila @ 2011 01 07, 13:58)
MYCIUTE,ARIANA,

NUOŠIRDŽIAUSI SVEIKINIMAI TAPUS YPATINGOSIOMIS  clap.gif

Lengvo JUMS nėštumo  nestuke.gif
P.S.Apie savo HCG parašysiu antradienį...Tikiuosi esu nėščia

Linkiu, kad taip ir butu mergyt wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Linukas-0131 @ 2011 01 07, 14:31)
Linkiu, kad taip ir butu mergyt wub.gif

AČIŪ rolleyes.gif Tau to paties linkiu 4u.gif
Atsakyti
Tai va mergaites... mano baigtis tokia. Gine sian apziurejo dar karteli su echo, sake gimdoje pusleles jau nebera, esu svari... unsure.gif Gali buti, kad tai tiesiog "atgarsiai" like, nepasiseke gal uzkibti normaliai, sako gamta pati klaidas istaiso... Paguoda bent tiek, kad nereikes jokiu medicininiu isikisimu ir toliau sekmingai galiu planuoti po ateinanciu menesiniu leliuka 4u.gif Atrodo, kad akmuo nuo sirdies nusirideno... rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(*drauge* @ 2011 01 08, 00:58)
Sveikutes, norisi paklausti  4u.gif  tai db ir man nebeaisku ka tas HCG rodo, vienos merginos sako kad skaiciukai nuo implantacijos, o kitos kad visa embrioniuko amzius nuo apvaisinimo  dienos g.gif
O kaip yra is tiesu smile.gif

Mano žiniomis, tai yra skaičiukai nuo implantacijos, nes tik nuo jos pradedamas gaminti HCG, kurį gamina placenta 4u.gif

Jei aš klystu, pataisykite mane biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(rrutele @ 2011 01 07, 16:08)
Tai va mergaites... mano baigtis tokia. Gine sian apziurejo dar karteli su echo, sake gimdoje pusleles jau nebera, esu svari...   unsure.gif  Gali buti, kad tai tiesiog "atgarsiai" like, nepasiseke gal uzkibti normaliai, sako gamta pati klaidas istaiso... Paguoda bent tiek, kad nereikes jokiu medicininiu isikisimu ir toliau sekmingai galiu planuoti po ateinanciu menesiniu leliuka  4u.gif Atrodo, kad akmuo nuo sirdies nusirideno...   rolleyes.gif

Gaila aisku, kad taip baigesi, schmoll.gif - bet kaip ir pati rasei, - gal taip ir geriau... gerai, kad nereikes mediciniskai isikisti, - neisitvirtino matys angeliukas ir tiek.. Na, bet pagerk kokiu stiprinanciu vitaminu, gerk folio rugsti ir kita karta jums tikrai pasiseks! 4u.gif

QUOTE(rrutele @ 2011 01 08, 16:06)
Mano žiniomis, tai yra skaičiukai nuo implantacijos, nes tik nuo jos pradedamas gaminti HCG, kurį gamina placenta  4u.gif

Jei aš klystu, pataisykite mane  biggrin.gif

drinks_cheers.gif Nuo implantacijos siaip HCG gaminasi...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Linukas-0131: 10 sausio 2011 - 15:23
o ar yra skirtumas, kuriuo paros metu imamas kraujas HCG tyrimui? kaip suprantu, HCG turetu dideti kraujyje nepaisant paros laiko? Ar as klystu? blush2.gif

Klausiu, nes siandien einu pas seimos gydytoja, prie to pacio priduociau krauja. Praejusia savaite kai norejau, kad paimtu krauja vakare, seseles suabejojo, sako, gal geriau ryte, kad tiksliau butu... g.gif

O kaip yra is tikruju, ar zinote?
Atsakyti
QUOTE(Myciute @ 2011 01 10, 15:33)
o ar yra skirtumas, kuriuo paros metu imamas kraujas HCG tyrimui? kaip suprantu, HCG turetu dideti kraujyje nepaisant paros laiko? Ar as klystu?  blush2.gif

Klausiu, nes siandien einu pas seimos gydytoja, prie to pacio priduociau krauja. Praejusia savaite kai norejau, kad paimtu krauja vakare, seseles suabejojo, sako, gal geriau ryte, kad tiksliau butu... g.gif

O kaip yra is tikruju, ar zinote?

Nu mano kukliomis ziniomis - cia gi ne slapimas, - tai neturetu didelio skirtumo buti ryte ar vakare (nebent jeigu ryte priduodi, - per pietus ats jau turi; o jeigu vakare priduodi - atsakymai jau kita diena...) Tai va toks ir tas skirtumas...

O HCG tai pastoviai auga.... ir teoriskai logiskai mastant vakare jau turetu buti didesnis negu buvo tos pacios dienos ryte; o kitos dienos ryte - dar didesnis negu buvo is vakaro ir t.t.
Atsakyti