Įkraunama...
Įkraunama...

HCG

Sveikos mamytės. Nežinau, ar tinka į šitą temą man rašyti, bet gal kuri buvo panašioje situacijoje ir galėtų ką patarti, pasakyti. Aš dariausi HCG tyrimą tik dėl to, kad ginekologė įtaria nesivystantį nėštumą (nesimatė vaisiaus širdies veiklos). Šiandien jau praėję 69 dienos (beveik 10 savaičių) po paskutinių mmm pirmos dienos ir HCG yra 9556. Dar pirmadienį žadu pasitikrinti ir tikiuosi, kad bus aiškiau, ar viskas ten gerai.
Atsakyti
QUOTE(dewdew @ 2011 01 14, 17:04)
Sveikos mamytės. Nežinau, ar tinka į šitą temą man rašyti, bet gal kuri buvo panašioje situacijoje ir galėtų ką patarti, pasakyti. Aš dariausi HCG tyrimą tik dėl to, kad ginekologė įtaria nesivystantį nėštumą (nesimatė vaisiaus širdies veiklos). Šiandien jau praėję 69 dienos (beveik 10 savaičių) po paskutinių mmm pirmos dienos ir HCG yra 9556. Dar pirmadienį žadu pasitikrinti ir tikiuosi, kad bus aiškiau, ar viskas ten gerai.

Nesu tikra, bet skaiciukas kaip tokiam laikui yra mazokas g.gif Ar tavo ciklas reguliarus? Gal tiesiog veliau ivyko ovuliacija, tai ir nestumas yra mazesnis blush2.gif Tikiuosi pirmadieni pamatysit sirdele ir toliau ramiai nesiosit zirniuka nestuke.gif
Atsakyti
QUOTE(Pipper @ 2011 01 14, 21:05)
Nesu tikra, bet skaiciukas kaip tokiam laikui yra mazokas g.gif  Ar tavo ciklas reguliarus? Gal tiesiog veliau ivyko ovuliacija, tai ir nestumas yra mazesnis blush2.gif  Tikiuosi pirmadieni pamatysit sirdele ir toliau ramiai nesiosit zirniuka nestuke.gif

Nu, nebuvo labai reguliarus tas ciklas. Būdavo kas 24-33 dienas. Mes iš vis saugojomės (prezervatyvais ir panašiai) per vaisingas dienas, neplanavom kol kas vaikučio, tai labai nustebau net sužinojusi, kad laukiuosi. Saugojomės iki 24 ciklo dienos, bet gal vėliau pastojau. unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Linukas-0131 @ 2011 01 12, 18:14)
uzuojauta mergyt  4u.gif Matyt neisitvirtino leliukas  4u.gif  unsure.gif Linkiu, kad kitas kartas butu sekmingas!  4u.gif

dekui labai 4u.gif jau baigiu susigyventi su ta mintim ir po keliu savaiciu ziuresim kokius cia tyrimus reikes darytis, nes jau antras nesekmingas atvejis....
Atsakyti
QUOTE(dewdew @ 2011 01 14, 22:37)
Nu, nebuvo labai reguliarus tas ciklas. Būdavo kas 24-33 dienas. Mes iš vis saugojomės (prezervatyvais ir panašiai) per vaisingas dienas, neplanavom kol kas vaikučio, tai labai nustebau net sužinojusi, kad laukiuosi. Saugojomės iki 24 ciklo dienos, bet gal vėliau pastojau.  unsure.gif

buna pastojama pries pat mmm (as - gyvas to pavyzdys) - jei nesimatavai BT, tiksliai ir sunku pasakyti, kada tau ovuliacija...
Atsakyti
O man tikriausiai jau ne kaip baigsis tas nėštumas. Nuo vakar skauda pilvo apačią pastoviai ir nuo šeštadienio jau tepa, nors ne daug, kaip mėnesinių pradžioje, bet šiąnakt, kai bloga pasidarė, net nuvažiavau į ligoninę, tai sakė, kad nesimato širdies veiklos ir jau siūlė valymą. sad.gif
Kažin, ar galima kaip nors dar nustatyti, ar vaisius žuvęs? Gal pagal HCG tyrymą? Aš penktadienį dariausi, jei šiandien pakartočiau HCG, gal būtų aišku kas nors iš jo.
O kaip jūs, mamytės, manot, gal kur nors privačioj klinikoj geresni aparatai ir tiksliau galėtų apžiūrėti tą nėštumą? Aš norėčiau, kad natūraliai įvyktų persileidimas, jei jau taip viskas blogai, bet gydytoja sakė, kad pavojinga laukti, nes jei vaisius seniau žuvęs, tai mamos kraujas pradeda blogai krešėti ir yra rizika per daug nukraujuoti. Šiandien pasidariau kraujo krešumo tyrimą.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dewdew: 17 sausio 2011 - 11:48
QUOTE(dewdew @ 2011 01 17, 12:42)
O man tikriausiai jau ne kaip baigsis tas nėštumas. Nuo vakar skauda pilvo apačią pastoviai ir nuo šeštadienio jau tepa, nors ne daug, kaip mėnesinių pradžioje, bet šiąnakt, kai bloga pasidarė, net nuvažiavau į ligoninę, tai sakė, kad nesimato širdies veiklos ir jau siūlė valymą. sad.gif
Kažin, ar galima kaip nors dar nustatyti, ar vaisius žuvęs? Gal pagal HCG tyrymą? Aš penktadienį dariausi, jei šiandien pakartočiau HCG, gal būtų aišku kas nors iš jo.
O kaip jūs, mamytės, manot, gal kur nors privačioj klinikoj geresni aparatai ir tiksliau galėtų apžiūrėti tą nėštumą? Aš norėčiau, kad natūraliai įvyktų persileidimas, jei jau taip viskas blogai, bet gydytoja sakė, kad pavojinga laukti, nes jei vaisius seniau žuvęs, tai mamos kraujas pradeda blogai krešėti ir yra rizika per daug nukraujuoti. Šiandien pasidariau kraujo krešumo tyrimą.

kelinta savaitele siaip turetu buti? o ka tavo gine sako?
sunku pasakyti, ar privaciai iranga geresne, ar ne... nuo gydytojos priklauso... siaip galbut aptarnavimas privacioje kitoks... bet siulyciau per ilgai netempti...
Atsakyti
QUOTE(gerberiuke @ 2011 01 17, 12:33)
sunku pasakyti, ar privaciai iranga geresne, ar ne... nuo gydytojos priklauso... siaip galbut aptarnavimas privacioje kitoks... bet siulyciau per ilgai netempti...

Dabar jau prasideda 10 savaitė po paskutinių mėnesinių pirmos dienos, bet pūslelės dydis atrodo kaip 7 savaičių nėštumo. Kaip bebūtų, širdies veikla turėtų matytis net ir 7 savaičių... Pažiūrėsiu, ką šiandien ginekologė sakys, jau bus kraujo krešumo tyrimo atsakymas gal.
Atsakyti
QUOTE(gerberiuke @ 2011 01 17, 13:33)

O man atrodo, kad reiketu dar pas kita gydyoja nukeliauti. Teko skaityti neitiketinu mamyciu istoriju ir visisko gydytoju aplaidumo pavyzdziu. HCG skaiciukai tikrai dideli buvo, o kad gydytoja nemate, tai gal cia dar ne leliuko kalte smile.gif
Atsakyti
as kai ejau 8 sav, man sake, kad nestumas atitinka 6 sav, sirdis palaka.. bet nuejus 10 sav, jau buvo pradejes irti zirniukas... Taip kad ivairiai cia gali buti...
Jei nesivysto, tai nieko labai neisgelbesi, bet jei teplioja del kitu priezasciu, tada esu girdejus dar buna "pataiso" situacija smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Pėdutė23 @ 2011 01 17, 13:49)
O man atrodo, kad reiketu dar pas kita gydyoja nukeliauti. Teko skaityti neitiketinu mamyciu istoriju ir visisko gydytoju aplaidumo pavyzdziu. HCG skaiciukai tikrai dideli buvo, o kad gydytoja nemate, tai gal cia dar ne leliuko kalte smile.gif

gal ir gera mintis pabandyti pas kita gine nueiti... blogiau nuo to tikrai nebus... o kaip hcg pas tave kinta, ar bandei stebeti ir darytis kelis tyrimus is eiles, kad matytum augima?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gerberiuke: 17 sausio 2011 - 13:24
Na, va jau grįžau iš ginekologės, tai ji vėl pažiūrėjus echoskopu, nematė jokios širdies veiklos ir sakė rytoj eiti į akušerinį skyrių ir gerti tabletę, kad būtų persileidimas. Širdies veiklos nematė ir Kriksčioniškų gimdymo namų ginekologijos skyrius (ir pas juos šiąnakt buvau nuvykus). Rytoj žadu eiti į tą akušerinį skyrių, pašnekėsiu su pažįstama ginekologė, ką ji pasakys... Kadangi kraujo krešėjimas normalus, tai gal dar palaukti vertėtų... Nors šiaip tai nors kraujo visai ne daug dar išbėgo/ bėga, bet nuo sekmadienio vakaro pastoviai maudžia pilvo apačią, tai visai nesmagu. HCG rytoj iš ryto galvoju pasidaryti antrąkart, pažiūrėsiu kaip pakito nuo penktadienio.
Šiaip tie echoskopai, mane tyrę, tokie senoviški atrodo su seno tipo ekranais, gal tam akušerijos skyriuje bus naujesni.. O kaip jums pastebėjo, kad vaisius pradėjo irti? Nes pas mane puslytė tokia lyg ir normali, tik nelabai lygi, būtų visai gera, jei ta širdies veikla matytųsi. Naktį apžiūrėjus gydytoja kaip ir neatmetė galimybės, kad vaisius dar gali būti nežuvęs, nors ta galimybė/tikimybė ir labai jau mažytė...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dewdew: 17 sausio 2011 - 17:15