QUOTE(fogete @ 2011 01 21, 17:26)
Sveikos mergaites.
Rasau cia nes nelabai suprantu su tais skaiciukais. Po implantacijos galejo praeiti mzdaug 5 dienos. Vakar siaip sau darbe pasidariau hcg tyrima. parode 2.04. Tai dar pasijuokem,kad tikrai NE.,bet siandien pakartojus grubiai sakant po 20 valandu,tyrimo atsakymas buvo 6.89.Ar gali buti ,kad visgi uzkibo?
visko gali buti

tik laaaabai anksti pasidarei hcg, todel skaiciai tokie mazi, kad sunku kazka visiskai tiksliai pasakyti, manau reiketu kelias dieneles palaukti ir dar karta pasidaryti... NT turbut is viso dar nieko nerodo?
Papildyta:
[quote=Krisitina23,2011 01 21, 18:53]
[quote=gerberiuke,2011 01 20, 09:10]
uzuojauta... bet galvok, kad tai i gera, kad ir kaip negraziai galbut tai skambetu... gamta pati atsirenka... kita menesi viskas bus gerai, pamatysi
Papildyta:
jei nematavai BT, O gali buti ir veliau, nei per ciklo viduri - mano gine sako, kad ir pries pat mmm buna O ir uzsikabina angeliukas. Siulyciau neprisigalvoti nieko blogo ir po keliu dienu pasikartoti hcg. lauksim rezultatu
Papildyta:
na va treciadieni HCG buvo 13.6 siandien (po 2dienu) 64.98 ar cia gerai paaugo tie skaiciukai?

man cia mistika kazkokia.
[/quote]
labai grazu, sveikinu
Papildyta:
QUOTE(Evameda1 @ 2011 01 21, 19:28)
Sveikos mergaites
Pirmadieni pamaciusi teigiama nestumo testa pasidariau hcg ir atsakymas buvo 23,8 mIU/ml, o ketvirtadieni - 88,3 mIU/ml. Taigi skaiciukai lyg ir dvigubeja, bet laborante pasake, kad per mazai tokiam nestumo laikui.
Imant krauja tyrimui visada klausia paskutiniu mmm dienos, o pas mane ciklas ilgas budavo - apie 35 d. ir atitinkamai veliau ivykdavo O. Bet i siuos pastebejimus kazkaip nelabai ten kreipia demesi.
Taigi paskutines mmm prasidejo gruodzio 14 d., O testai ryskiausi buvo sausio men. 3, 4 d.. Nuo paskutiniu men. dienos jau skaiciuojasi 5 sav. ir 2 d. (cia ketvirtadieni darytas HCG - 88,3).
Taigi gal kas susidurete, kaip skaiciuoti tas savaites kai ciklas ilgesnis?
Pas gydytoja eiti per anksti, tai zinoma kita savaite pakartosiu HCG, bet va dabar sedziu ir visokios mintys negeros i galva lenda, nes pagal savaites nuo mmm pradzios tas skaicius ryskiai per mazas.
Aciu uz atsakymus
skaiciuojant pagal hcg ne itin svarbu, kada buvo paskutines mmm - cia ju data nelabai susijusi ir savaites skaiciuojamos ne pagal jas, todel bent mano nuomone, hcg labai grazus skaiciukai, ir augimas yra

siulyciau maziau kreipti demesio i laborantes zodzius, po keliu dienu, jei nori, dar gali pasikartoti hcg, ir laukti vizito pas gine
Papildyta:
QUOTE(Eirida @ 2011 01 24, 00:04)
Sveikos, dar ir cia uzklausiu, nes nelabai supratau tu skaiciuku pradzioj, man yra 5 sav pagal mane, ir 7 pagal daktarus, 6sav pradzioj hCG buvo 1044, o po 48 val 1315, ar normaliai jis man kyla ir ar atitinka mano savaiteles, nes echo nieko neparode

aciu
echo dazniausiai rodo tik kai hcg buna gerokai virs 1000, todel manau naturalu, kad tau dar nieko neparode - nesijaudink, siek tiek kantrybes ir pakartotinai pas gine