Įkraunama...
Įkraunama...

HCG

QUOTE(gerberiuke @ 2011 02 01, 13:03)
kad ir kaip skaudu butu, nenukabink nosies, vadinasi taip geriau, taip turejo buti... gal ir ziauriai tai skamba, bet geriau dabar, nei koks apsigimimas ir pan.... pati esu tai patyrusi, todel kalbu is patirties, tai zodziais, kurie ir mane guode... laikykis  4u.gif

Gerberiuke, o tau irgi buvo negimdinis ar persileidimas ir keliu savaiciu? Dare kokia nors operaija?
Atsakyti
Sveikos merginos, ateinu ir as su savo skaiciukais:
vasario 1 d. hcg buvo 471 IU/l, o vasario 3 d. 1281 IU/l rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(ykute @ 2011 02 04, 09:01)
Sveikos merginos, ateinu ir as su savo skaiciukais:
vasario 1 d. hcg buvo 471 IU/l, o vasario 3 d. 1281 IU/l  rolleyes.gif

Smagumelis! Labai graziai paaugote! smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Pėdutė23 @ 2011 02 04, 09:14)
Smagumelis! Labai graziai paaugote! smile.gif

Aciu smile.gif dabar su nekantrumu laukiu vizito pas gydytoja
Atsakyti
Sveikutės 4u.gif Gal galite man žiopliukei paaiškinti?? Vakar dariausi NT, iškart atsirado ir neryškus vaiduokliukas, bet nelabai patikėjau, nes visokių tų testų būna ir kai labai nori, tai visko gali įžiūrėti ax.gif Šiandien pasidariau HCG ir atsakymas 5,53 mIU/I, taigi suprantu, kad nesu nestuke.gif verysad.gif , bet gal galite paaiškinti kodėl tada rodo virš 5, o ne <1??? (Šiandien 38 cd, bet pas mane labai nereguliarus ciklas 35-50 dienų, ir su ovuliacijom mistikos būna)
Atsakyti
QUOTE(Geida @ 2011 02 05, 14:58)
Sveikutės 4u.gif  Gal galite man žiopliukei paaiškinti?? Vakar dariausi NT, iškart atsirado ir neryškus vaiduokliukas, bet nelabai patikėjau, nes visokių tų testų būna ir kai labai nori, tai visko gali įžiūrėti ax.gif Šiandien pasidariau HCG ir atsakymas 5,53 mIU/I, taigi suprantu, kad nesu  nestuke.gif  verysad.gif , bet gal galite paaiškinti kodėl tada rodo virš 5, o ne <1??? (Šiandien 38 cd, bet pas mane labai nereguliarus ciklas 35-50 dienų, ir su ovuliacijom mistikos būna)

Manau, kad tu nestuke.gif, kiausinelis dar tik tvirtinasi, todel mazi ir skaiciukai, o ir nestumo testas siaip sau vaiduokliu nerodo smile.gif
Pakartot HCG pirmadieni, skaiciukai turetu dideti smile.gif
Atsakyti
Niu man kažkaip įdomiai laborantė pasakė...nėštumo nėra, nes kai būna nėštumas būna 20-30 blush2.gif tai aš kažkaip ir nurašiau šį ciklą unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Geida @ 2011 02 05, 20:26)
Niu man kažkaip įdomiai laborantė pasakė...nėštumo nėra, nes kai būna nėštumas būna 20-30 blush2.gif tai aš kažkaip ir nurašiau šį ciklą unsure.gif

Nestumas gali buti jei yra daugiau nei 1, o laborante nusisnekejo.
Paziurek http://www.bobrow.ne.../hcglevels.html, pas tave gali buti savaite po apvaisinimo ir db kiausinelis implantuojasi (tvirtinasi) pakartot HCG tyrima pirmadieni, jei pamatysi augima, reiskia viskas gerai smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *drauge*: 05 vasario 2011 - 18:37
QUOTE(*drauge* @ 2011 02 05, 19:06)
Manau, kad tu  nestuke.gif, kiausinelis dar tik tvirtinasi, todel mazi ir skaiciukai, o ir nestumo testas siaip sau vaiduokliu nerodo smile.gif
Pakartot HCG pirmadieni, skaiciukai turetu dideti smile.gif

po kiek laiko isryskejo vaiduokliukas?
nenoriu nuvilti, bet kai kurie NT praejus nustatytam laikui pradeda rodyti vaiduokliukus ir taip suklaidina...
Atsakyti
QUOTE(gerberiuke @ 2011 02 07, 08:11)
po kiek laiko isryskejo vaiduokliukas?
nenoriu nuvilti, bet kai kurie NT praejus nustatytam laikui pradeda rodyti vaiduokliukus ir taip suklaidina...

Tai, kad žinokite per savaitgalį pasidariau 5 NT (skirtingų gamintojų) ir visi rodė vaiduoklius, ir šiandien pasidariau 2 NT ir tie vaiduokliuoja, o vaiduokliai maždaug per 2 minutes pasirodo blush2.gif ai nežinau, aš dar per daug nesidžiaugiu, ryt eisiu vėl kartoti hcg, pažiūrėsiu kokie skaičiukai bus, ar pasikeis g.gif
Atsakyti
QUOTE(Geida @ 2011 02 07, 15:13)
Tai, kad žinokite per savaitgalį pasidariau 5 NT (skirtingų gamintojų) ir visi rodė vaiduoklius, ir šiandien pasidariau 2 NT ir tie vaiduokliuoja, o vaiduokliai maždaug per 2 minutes pasirodo blush2.gif ai nežinau, aš dar per daug nesidžiaugiu, ryt eisiu vėl kartoti hcg, pažiūrėsiu kokie skaičiukai bus, ar pasikeis  g.gif

pas mane panasiai zinok,kiek dariausi nt visi vaiduokliauja,ryt vaziuosiu i via medicina ir pasidarysiu hcg,kazi reikia is anksto uzsiregistruoti? g.gif
Atsakyti
QUOTE(mikimauze @ 2011 02 07, 14:19)
pas mane panasiai zinok,kiek dariausi nt visi vaiduokliauja,ryt vaziuosiu i via medicina ir pasidarysiu hcg,kazi reikia is anksto uzsiregistruoti? g.gif

Aš darausi Geromedoje, Vilniuje, tai užsiregistruoti nereikia ax.gif
Atsakyti