Įkraunama...
Įkraunama...

HCG

QUOTE(Kiva @ 2011 03 30, 21:05)
Sveikos  4u.gif

Noriu paklausti, kada anksčiausiai kuri darėtės HCG ir koks turi būti mažiausias rezultatas, kad žinoti, jog pastojimas yra?

jei bent 1,5 yra jau galima tiketis mirksiukas.gif Tik reikia nepamirst, kad egzistuoja velyva implantacija. Kazkur inete yra lentele kuria diena procentais implantuojasi. Bet be 8dpO tikrai daryt neverta. Nesakysiu pas ka, bet 8 dpo buvo apie 7 su trupuciu ir gime du vaikiukai thumbup.gif
Atsakyti
sveikos dar karteli
kartojausi siandien tyrimus
HCG 605 (151)
bet prg nukrito 34 (36)
ar tai labai blogai verysad.gif
Atsakyti
Mergaitės, 5 sav. mano HCG tyrimai: 789.10 IU/l. Dariaus Medicinoj praktikoj.
Ką tai reiškia.... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Bamu @ 2011 03 31, 13:22)
sveikos dar karteli
HCG 605 (151)
bet prg nukrito 34 (36)

super viskas, nesijaudink, skirtumas tarp tyrimu 4 dienos?

QUOTE(babaisa @ 2011 03 31, 16:39)
Mergaitės, 5 sav. mano HCG tyrimai: 789.10 IU/l. Dariaus Medicinoj praktikoj.
Ką tai reiškia....  ax.gif

tai reiskia, kad jus pagavo mada darytis HCG kada nera jokiu indikaciju. O jei rimtai tai reiskia ka ir pasake: 5nestumo savaites, idomu ka dar is tokio tyrimo jus noretumet "isspaust" ir kokiu tikslu ji daret?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mergiona: 31 kovo 2011 - 21:10
QUOTE(Bamu @ 2011 03 31, 13:22)
sveikos dar karteli
HCG 605 (151)
bet prg nukrito 34 (36)

O kokie matavimo vienetai? Jei nmol/l ta pasiskonsultuok su savo gyd. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Mergiona @ 2011 03 31, 21:09)
super viskas, nesijaudink, skirtumas tarp tyrimu 4 dienos?
tai reiskia, kad jus pagavo mada darytis HCG kada nera jokiu indikaciju. O jei rimtai tai reiskia ka ir pasake: 5nestumo savaites, idomu ka dar is tokio tyrimo jus noretumet "isspaust" ir kokiu tikslu ji daret?

Ačiū, Mergiona. Pirmas nėštumo testas vaiduokliavo, o antras išvis nieko nerodė, tai va ir susirūpinau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo babaisa: 31 kovo 2011 - 21:19
QUOTE(babaisa @ 2011 03 31, 22:18)
Ačiū, Mergiona. Pirmas nėštumo testas vaiduokliavo, o antras išvis nieko nerodė, tai va ir susirūpinau.

a, na tada aisku, grazaus pilvuko 4u.gif
Atsakyti
Aciu.atsiminsiu.pirmas palinkejimas.
Atsakyti
QUOTE(babaisa @ 2011 03 31, 22:29)
Aciu.atsiminsiu.pirmas palinkejimas.

wub.gif miegaukis, taip greitai tie menesiukai prabega wub.gif Labai pasiilgstu judesiuku pilve wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mergiona: 31 kovo 2011 - 21:39
Sveikos, kur Vilniuje be Geromedos ir Sorpo pasidaryti si tyrimuka? 4u.gif
Man 6 testai teigiami, o Geromedoj HCG parode maziau 1, tai reiskia jokio nestumo g.gif nestumas galetu buti apie 14 dienu, bet kraujas turetu rodyti pagal viska g.gif testai itgi negali net 6 rodyt nesanciu II . Vien zo, noriu pakartoti kraujuka, bet Geromedoj ir Sorpo lupa biskutuka smile.gif gal yra kur pigiau?
Atsakyti
QUOTE(Lionesss @ 2011 04 03, 19:07)
Sveikos, kur Vilniuje be Geromedos ir Sorpo pasidaryti si tyrimuka? 4u.gif
Man 6 testai teigiami, o Geromedoj HCG parode maziau 1, tai reiskia jokio nestumo  g.gif  nestumas galetu buti apie 14 dienu, bet kraujas turetu rodyti pagal viska  g.gif  testai itgi negali net 6 rodyt nesanciu II  . Vien zo, noriu pakartoti kraujuka, bet Geromedoj ir Sorpo lupa biskutuka  smile.gif gal yra kur pigiau?

Trakų g. via medica. Beje, kai zirniukas pabega, kuri laika testas buna teigiamas smile.gif
Atsakyti
O kaip jis galejo pabegti, jei nei kraujo laselio, nei rudu isskyru nebuvo g.gif kiek zinau tokiu atveju turetu buti. Na, siaip jis netyciukas, tai tik nudziugciau, jei testai meluoja, bet deja jauciu, kad yra kitaip. Tik neseniai gimdziau, tai zinau, kokie netumo pozymiai...mano gine sake, kad HCG drasiai galejo dar ir nerodyti sad.gif
Atsakyti