Įkraunama...
Įkraunama...

HCG

Papildyta:
manau reiskia kad labai ankstyvas nestuke.gif
[/quote]

Ir aš taip manau, nes mm vėluoja 5 dieną, ko anksčiau nepasitaikydavo. Galvoju už 2-3 dienų vėl pasidaryti HCG, tuomet jau turėtų būti padvigubėjęs skaičiukas, ar ne?
Atsakyti
QUOTE(vabalauskiene @ 2011 05 31, 13:17)
Ir aš taip manau, nes mm vėluoja 5 dieną, ko anksčiau nepasitaikydavo. Galvoju už 2-3 dienų vėl pasidaryti HCG, tuomet jau turėtų būti padvigubėjęs skaičiukas, ar ne?

Turetu buti jau padvigubejes ar patrigubejes skaiciukas, o kiek tau dienu po OV?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *drauge*: 31 gegužės 2011 - 19:52
sakykit, pas mane hCG paskaičiuotas ng/ml, o ne mIU/ml. O pirmųjų rodiklių normų nerandu niekur. Gal kas nusimano kaip ng paversti į mIU g.gif
Atsakyti
QUOTE(*drauge* @ 2011 05 31, 21:51)
Turetu buti jau padvigubejes ar patrigubejes skaiciukas, o kiek tau dienu po OV?

Nesu tikra, bet OV galėjo būti apie 05/12. Tai gaunasi, jog šiandien 20 dienų.
Atsakyti
Sveikos merginos turiu toki klausima gal kas gales atsakyti blush2.gif jeigu implontacija ivyko 10 DPO ar 12 DPO jau HCG jau rodis nestuma? po dveju dienu?
Atsakyti
QUOTE(Sangria023 @ 2011 06 01, 20:24)
Sveikos merginos turiu toki klausima gal kas gales atsakyti blush2.gif jeigu implontacija ivyko 10 DPO ar 12 DPO jau HCG jau rodis nestuma? po dveju dienu?

kraujyje turetu rodyt manau, bet geriau kelias dienas dar palaukt ir pirma pasidaryt namie testuka, kam taip skubet smile.gif . mano testas vaiduokliuot pradejo 10dpo, o implantacija pagal temperatura ivyko 8dpo. HCG 12dpo buvo 49 ax.gif
Atsakyti
Merginos, gal kas galit pagelbėt ir pasakyt ar Klaipėdoje kur nors ima HCG tyrimą šeštadieniais?
Atsakyti
QUOTE(Sangria023 @ 2011 06 01, 20:24)

Kai kuri informacija teigia, kad HCG pradeda gamintis praėjus parai po implantacijos. Taigi skaičiukus turėsite labai labai mažus. Kantrybės 4u.gif
Atsakyti
Sveikutes? Kas galetu pakomentuoti mano skaiciukus?

17DPO - 1604
19DPO - 2740

Gydytoja paskambino, kad jai ne iki galo patinka rezultatai, tipo ne visiskai padvigubejo g.gif ir mane tokie jos gasdinimai neramina.

O stai cia http://www.babymed.com/tools/hcg-calculator
ivedus rezultatus, raso kad viskas norma, ir kad kas 48 val dvigubeja tiktai kol rezultatas dar nesiekia 1200, veliau skaiciukas dvigubinasi kas 72-96 valandos.
nesuprantu ar cia gydytoju nemoksiskumas, ar noras kuo daugiau apsilankymu tureti del pinigu?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo @leja: 09 birželio 2011 - 13:21
Noreciau mergaiciukes paklausti jusu patarimo: siandien pasidariau HCG(beta) - 16,25 IU/L. Siandien 12 DPO.
Dariausi VIA MEDICA kaune, net raso kad jei maziau uz viena, tai tikrai nenescia.
Zinoma suprantu kad dar anksti dziaugtis, pakartosiu tyrima pirmadieni.
Ar skiriasi kazkuo betaHCG nuo HCG?
Atsakyti
Siandien pasidariau HCG ir jis 126. Siandien 15 DPO. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Tic-Tac @ 2011 06 13, 14:49)
Siandien pasidariau HCG ir jis 126. Siandien 15 DPO. smile.gif

belieka pasveikinti 4u.gif
Atsakyti